Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@nynyky tieto sú najlepšie. Meriaš si BT a robíš si graf? Teplota prezradí veľa.
@butterfly333 nie nemeriam lebo vstavam stale inak a nemam cas na to :( tak uz nam ostava len dufat a drzat si palce. Ty kolko dpo?
@nynyky ja si meria aj graf robím. Dnes som 29DC a 14DPO.
@butterfly333 a ms kedy mas dostat? ja az v piatok
@nynyky pondelok v utorok. Cyklus mám 30-31.
@butterfly333 drzim palce cakam na krasne // 🙂
@nynyky ďakujem ja verím a dúfam že to vìde držím palce aj tebe.
@butterfly333 kupila som inofolic..... odporucil mi ho doktor ... myslite ze to pomoze ked sa newie udrzat. ????...
@reva6 a na čo je to dobré? Mne dal doktor duphaston.
@butterfly333
@afra a pomohol ten duphaston? no ja to chcem furt ked mam pozitivne testy sa chystam za nim pre tie tabletky a nikdy to nestihnem....... :/ uz vazne neviem ci mam akoze za nim ist pre tie tabletky este pred kramami ked uz je test pozitivny alebo ja neviem..... ale tento mesiac mu budem za to volat ze ak infolik zabere ci mam za nim dojst pred vynechanim tak jeden 2 dni skor..... lebo je to az smutne ze sa to nevie udrzat aj by chceo a neda da mu .... :/ trapi nas to oboch....
@reva6 mne kázal gyn začať brať duphaston na 115DC do 25DC a nie až keď už sú //.
@reva6 no ja beriem inofolic, aby som vobec mala ovulaciu, kedze mam nejake problemy. a od 16DC mi kazal bra duphaston - to je na vystelku maternice (ak som to dobre pochopila) Takze ten infolic ti neublizi-su to len vitaminy...ale podla mna ten duphaston by bol vhodnejsi, ak mavas pozitivne testy a MS aj tak dojde
nooo..... neviem skusim ist za nim tento mesiac este ak tak...... musim s nim hodit rec 🙂 @afra
@butterfly333
Ahojte,akosi sa mi nedaju pridat foto :-/
@misha666 Ahoj nehnevaj sa,ale ja tam fakt nic nevidím,ani na jednej fotke testu.
@ebi52 aj mne pepino duchoval ako tebe ale nie az tak ako je ten druhy test... 🙂 🙂 daj vediet,no myslim,ze dnesok patri vam🙂
@ebi52 tu su moji falošnici dva dni...ty mas viaaac 🙂

@butterfly333 myslis ze tieto testy duchuju? Snazime sa uz 6 mesiacov odkedy mi ukoncili tehotenstvo v 12tt a som uplne nestastna a tuzim byt matkou :(