Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lucinka0503 v pohode...tapam v tme sa uzesujem...este dva dni do mrchy 😕 tak uvidim 😃
@20mimka viem ze nie 🙂 pisala som to ebi, ze jj duchovia nie su (ako moji) nech porovna 🙂
Aj ja mam 4dni po ms 🙂 aaa uz asi nic, druhy testik nevysiel. Na testiku mala byt pluska 🙂. Co uz, nabuduce. Tebe drzim palce.
@katuskamala 🙂
@nynyky veeeeelmi ti drzim palce, nech sa babo podari.
@majka99999 dakujem velmi pekne.
@nynyky tak ja som nemala vobec ziadne specialne priznaky, akurat tlak na prsiach ale to mam vzdy pre MS... ale aj ja som testovala predtym, vo stvrtok sme sli na akciu tak som si urobila test a bol snehobiely, v sobotu tiez a v nedelu tam uz bola ciarka 🙂 fotky som tu dala , tak si ich mozes pozriet...
@naoi ja by som pre istotu urobila aj inu znacku testu s mensou citlivostou a ak aj tam bude nieco podobne tak sa mozes pomalicky tesit,toto je tazko posudit, obcas som podobne mala aj ja a nic, no mne najlepsie ukazal Secret woman kazetovy tusim uz 8 alebo 9 dpo krasna ruzova ciarka .musi to byt do ruzova-fialova, nie sede.ak to tvoje ma farbu tak super 🙂

@katuskamala ahoj,tiež ked som este testovala kedy asi..kupovala som tie isté testy..ja si myslím,že toto nieje tehotnosť,nakolko na týchto testoch druhá čiarka je hned vedla tej prvej..nie až v takej vzdialenosti..aj mne to tak ukázalo raz,ale moč nesmie presahovať mierku,a takisto treba ho par.sek.dať do vodorovnej polohy..nie dlhšie ako píše..