Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonicka232 digi super, este raz gratulujem a prajem zdrave tehulkovanie 😉
@luta13 Dakujem. Uz radšej nebudem robit testy den pred menzesom,potom sa len trápim ked vidím čiarku a na druhy den pride menzes.
@symbolika77 veru, zbytocne sa potom trapis...Neboj, coskoro budes mat vysnivane // na teste 😉...Prajem Ti to zo ❤ a ver, ze to pride 🙏 ...Prajem dobru noc 🌜
@luta13 Dakujem za povzbudenie. Dobru noc😊
@symbolika77 my s muzom, ked sme sa zacali snazit o druhe babätko (Nov.2014), tak vtedy hned prvy cyklus som MS v den jeho ocakavania nedostala hned rano (vzdy som dostavala pravidelne MS len rano a v ten den nic....), tak som vecer robila Lady max test, bol snehobiely, bola som velmi sklamana a do hodky mi MS prisla...To sme akurat prisli z Nemecka domov na SK k nasim a tak som zbehla kupit test navecer a testovala...Dopadlo to smutne...Ale mesiac na to, som myslela, ze sme nestihli ovulku a teda som ratala s tym, ze MS zas dostanem, ale ta uz v ten rok neprisla vobec...Kiezby to bolo takto aj u Teba teraz 😉...Drzim palceky ❤
@hanna990 ahoj meskali mi 6 dni a uz mi ukazalo na digitalnom ;) skusala si? drzim palceky
@sonicka232 krásne moja ja dnes ráno som dostala ms nerozumiem tomu
@hanna990 mrzi ma to :( drzim palceky dalsi mesiac
@miirkka1 dakujem😊a chapem ta, aj moji dvaja boli zavislaci na mliecku, bolo pre mna nepredstavitelne, ze ich odstavim..ale nakoniec to v pohode zvladli, dcerka si za tyzden uz ani nespomenula, syncek to skusal este asi mesiac, ale nemal z toho traumu, len tak skusal..ale daj na svoj pocit, maminka vie najlepsie, co dietatko potrebuje😊
@gaby22 ja tam okrem rozpiteho farbiva nevidim nic :/ skus inu znacku ✊🏼
Ahojky,už neviem ani čia som. Najskôr pozitívne testy ale neudržalo sa to ani po druhý raz a ani mi nemeskala ms.Teraz mi už 7 dní mešká a testy biele ako sneh. To telo si robí čo chce a ja neviem na com som. Pomooooc!!!
@melindusinka je mozne ze ovulku si mala
Neskor preto testy este nezaznamenali hcg?
Poznam baby ktore mali pozitivne tehu testy o cosi neskor ... hcg
Stupa individualne kazda sme ina
Ale pokial
Nieje ms si myslim ze nic Nieje stratene 🙂
@vyvka Bože tak dúfam ze to konečne vyšlo.Dakujem Ti

@melindusinka Daj vediet ako si dopadla 🙂
@vyvka dám pravdaže.
@dadus_ka 5DPO je velmi skoro to sa este nestihlo ani uhniezdit uhniezdenie nastava medzi 5 az 12 dnom
A az po Uplnim uhniezdeni ti tehu test moze zaznamenat tehotenstvo 5DPO je veeelmiii skoro vydrz a urob aspon na 9-10 DPO to by si uz mohla mat slabuckeho dusika
Je to individualne ... niekomu ukazuje uz 8DPO niekomu az 14DPO pockala by som trosku tento mesiac som nemohla vydrzat a testovala sa velmi skoro
Napokon dorazila Ms a ja som sa zbytocne stresovala
@dadus_ka aj za mna skoro testované 🤭
@gaby22 to je chybny test rozmoceny ciarku tam nevidim je mi to luto 😑
@melindusinka mne duchovali a mala som hormonalnu cystu

@hanna990 pekne //...Potichucky gratulujem...Testni este za 2 dni, verim, ze budu znova silnejsie 😉