Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@janamexico Ja som medzi tým bola u lekarky alecnič tam nie je som ok. Len mi mešká ms už 8 dní a test biely
@janamexico bolia ma kríze a podbrusko sem tam tak zrána a neskôr cez deň pocitim inak nič zvláštne
@melindusinka tak nozno ovulka prebehla neskor tie kazetkove robia duchov a casto sa roMocia
@melindusinka toto bol moj mini dusik na zaciatku . Vlastne prvy test robeny minuli rok pred sibackom vo stvrtok a v stredu som uz mala kolajnice nestracaj nadej moNo sa objavi neskor // ☺
@janamexico Ja som mala takýto v septembri
@janamexico a takýto v decembri
@janamexico ďakujem ti za povzbudenie snáď sa ukážu ked toľko mešká

@heryteri ahoj..áno nechodím sem už dlhšie.😁 Iné témy občas bombardujem 😁 ale už ma to prešlo po všetkom čo mám za sebou..neviem od kedy som sa neohlásila a čo všetko vieš čo nevieš..😉 v 03/2017 mi vzali pravý vajcovod,v 8/2018 som mala druhe mimomaternicove v rohu maternice kde mi aj zrezali z maternice a 03/2018 čiže týždeň a pol do zadu mi vzali aj druhý vajcovod po mimomaternicovom..čiže nieje sa cim chváliť....aaanoo lekari mi povedia že "ale supeer hneď otehotniete rýchlo či na prvú šupu"...ale co z toho mám??..niiiccc.. veľkýyyy prd..
Aale nejdem sa sťažovať 😁 žijem,bojujem 😊
@melindusinka uvidis podari sa 😊
@melindusinka to mi je luto ale uvidis podari sa
@janamexico ďakujem moja si zlata
@melindusinka Drzim Ti silno palceky, nech vam to uz konecne vyslo 😉🙏
@luta13 Dakujeeeem moja zlata, uvidíme co bude
@alilka ahoj, je mi luto, ze si prisla aj o druhy vajcovod, musi to byt hrozny pocit 😢 ...Jedine, co Ta este snad drzi nad vodou je to, ze ak by Ti vlozli do maternice embryo, tak by si snad vynosila v zdravi babätko, s tym este sancu dufam mas?!...Diskutovala si uz o tom s Dr.?...Mas moznost aspon takuto?...Mlada baba a tolko trapenia, je to nespravodlive 😒...A Ty si stale optimisticka, mas dar trpezlivosti a nadeje od Boha...Verim, ze coskoro si po IUI najdes na testiku svoje vytuzene a zasluzene // a nebudes na ne dlho musiet cakat 😉 ...Myslim, ze Ty si sa uz v zivote nacakala velmi na zazrak a prisla si o vela a stale bojujes ❤ ...Tak nech sa ten Tvoj zazrak stane co najskor, ak sa rozhodnete ist touto poslednou moznou cestou...Drzim velmi palceky, ak ano, daj nam potom vediet 😘
@luta13 ahoj..ďakujem pekne 😉 áno na ivf možné ísť aj to samozrejme už riešime..alr nikto mi nezaručí ,že naozaj bábätko výnosim..no stále budeme veriť že ano..😊 je to celé samozrejme ťažké ale plakane mi vôbec nepomôže a ani nezmeni už môj zdravotný stav..mám pri sebe chlapa ktorý ma miluje a je ozaj veľkou oporou a totk zasa nemá každý,čiže som aspoň vďačná za tie veci ktoré mám..😊 zlostit sa na celý svet mi neprinesie nič dobré..
@heryteri ďakujem..určite budem..😉
@alilka je mi to ľúto fakt poznám ten pocit ☹️ A nepriala bi som ani nepriateľovi. Moja mala si dávať pozor hneď keď si zbadala ba teste druhu čiarku hneď si mala utekať k dr. Ja dom vo veľkej Británii mne dr povedal len čo nájdem na teste druhu čiarku hneď mám ísť a mi zrobja utrazvuk tam dole a hneď zistia tu.
@luta13 Ahojky, dnes som mala takýto testik a potom to zmizlo. Vieš mi povedať prečo? Dakujeeeem.

@alilka uz dlhsie som ťa tu "necitala" tak ma zaujima ako s vytuzenym babatkom?😉