icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

vyvka
27. mar 2018

@melindusinka
Ahoj .. bolo to Farbivo aj mne sa to uz stalo

melindusinka
27. mar 2018

@vyvka ona tam bola až pokiaľ to nevyschlo až za tu tmavšiu a potom zmizla po chvíli

vyvka
27. mar 2018

@melindusinka ano to .. poznam mne sa to stacilo uz zopar krat ...

barborkakr
27. mar 2018

cafte baby, co si myslite o tomto? dnesny je dole, som 9den po trensfere, zajtra idem na krv, bojim sa, ze pride mrcha, boli ma brucho 😞

biba12
27. mar 2018

@barborkakr vyšlo to... Držím palce, nech sa udrži... Veľa šťastia

barborkakr
27. mar 2018

@biba12 vazne myslis? bolo to nase prve Ivf a dala som si vlozit dve emryjka, zajtra bude resume 😉😊🙏

biba12
27. mar 2018

@barborkakr daj potom vedieť ako si dopadla.

barborkakr
27. mar 2018

@biba12 dam, dakujem za podporu 😊

eny81
27. mar 2018

@barborkakr vyzera to velmi nadejne drzim tuho palce tuhooo

barborkakr
27. mar 2018

@eny81 dufam, ze to nie je z tych hormonov, co beriem, Lenzetto-sprej a Progesterone 🙂

butterfly333
27. mar 2018

@barborkakr vyzerá to super držím palce nech je všetko v poriadku.

zora2018
28. mar 2018

Ahojte,

čo si myslíte o tomto teste? Najprv tam bola čiarka cca do 2 minút a potom cca po minúte ostal taký ako na druhej foto. Chybný test? Vďaka.

barborkakr
28. mar 2018

@butterfly333 dakujem 🙏

vyvka
28. mar 2018

@zora2018 rozliate farbivo

zora2018
28. mar 2018

@vyvka pri ktorom? Pri oboch?

zora2018
28. mar 2018

@vyvka a to znamená chybný test?

vyvka
28. mar 2018

@zora2018 No aj na prvej aj na druhej fotke mi pridu neuschnute ... nemusi byt chybny mozno si ho len premocila
Test aspon podla mna ma poriadne uschnut ma Byt biely a ak tam je druha ciarka tak .. by to mala byt ciarka ziadna cervena machulka skus iny test .. 🙂

zora2018
28. mar 2018

@vyvka ďakujem. Skúsim

matilda72
28. mar 2018

Baby myslíte, že je najaká šanca že sa to podarilo??? ja viem, že to ukáže len pozit. test ale aj tak..posledná ms bola 9.3 predpokladaná ovu na 14 deň ( ako ju zvyknem mávať) mala byť 22.3 a podľa ovu kalendára 24.3 ale testy boli negatívne ale potom som o nich čítala, že vôbec neukazujú ovulku ale nemala som ani hlien jedine ma bolelo podbruško ako na ms a to bolo v stredu a štvrtok tj 21 a 22.3 a styk bol 17.19 a 25.3 ...dakujem sa názory 🙂

luta13
28. mar 2018

@melindusinka ahoj, teraz az pozeram Tvoj testik, ale ved to su krasne //...Nechapem, preco zmizli 😲...Skus urcite este dalsie testiky, alebo inu znacku - skus Lady max, ak mas moznost kupit...Hod potom zas foto...Drzim palceky, nech // tentokrat nezmiznu 😉

barborkakr
28. mar 2018

@melindusinka aj ja tam vidim kolajnicky 😉

luta13
28. mar 2018

@hanna990 nechapem, ze tak kratku MS si mala..Ja by som aj tak skusila este tehu test, co ukaze...Drzim palceky 😉

luta13
28. mar 2018

@alilka Drzim palceky na IUI a na zdrave tehulkovanie az do porodu...Ked budes testovat po IUI, pridaj fotecky, ako // silneju...Verim, ze tentokrat to vyjde na 100% vsetko...Moja znama tak nema uz dlhsie roky ani jeden vajcovod - tiez mala 2x mimomaternicove tehu a teraz teda boli na IUI a na prvykrat im to vyslo, cakaju prve babätko a su za polovicou tehulkovania, vsetko im prebieha tak, ako ma...Prajem Ti, nech to aj vam takto na prvy raz vyjde 🙏❤

alilka
28. mar 2018

@luta13 ďakujem veľmi pekne..verím že ivf na pomôže konečne stať sa rodičmi..😉 (iui je insiminacia a to bez vajcovodou podstúpiť nemôžem..tam sa robí ivf-umele oplodnenie) 😉

luta13
28. mar 2018

@alilka aha, no je vidiet, ze som v tomto neznalec 😞...tak drzim palceky teda na ivf 😉...To vlastne odoberu Tebe vajicko, muzovi spermiu, spoja to, a ked z toho vznikne embryo, tak Ti ho vlozia priamo do maternice, ci? ...A ta bude vopred stimulovana hormonami, aby dokazala embryo prijat, ci zas sa mylim?

luta13
28. mar 2018

@barborkakr ahoj, teraz citam Tvoj pribeh...Ako si dnes dopadla na krvi? ...Testiky mas pekne a aj digi Ti vysiel, myslim, ze to bude dobre 😉...Drzim palceky...A bolest bruska ako na MS je bezna pri roztahovani maternice, hlavne na zaciatku tehulkovania...

alilka
28. mar 2018

@luta13 áno..to je presne to..tým že mám absenciu vajcovodou iui by mi nepomohlo..tam len vstreknu spermie do maternice..je to skôr pre páry ktoré majú zlý spg..u nás tento problém nebol..veď asi pamätáš..a to ivf je to čo píšeš.. stimulácia je z dôvodu aby sa vytvorilo čo najviac vajíčok,lebo to sa robí pod narkózou a nikde nieje zaručene že to vyde na prvýkrát..preto stimulujú.. aby bolo aj čo najviac embryí,ak by sme aj časom chceli súrodenca,aby sme nemuseli podstupovať celý ten proces hormonami,odber,atď..ale tam už zmrazené embryo rovno len vložia..ale to som už ďaleko 😁 a aj z finančneho hľadiska je len ten samotný vklad omnsho menej náročný..

luta13
28. mar 2018

@melindusinka a zbledla ta druha ciarka uplne?...Ak mas este ten test, tak ho este raz odfot, mozno ducha tam je vidiet, ci vobec nic???...To sa mi verit nechce, ked take krasne // na teste boli 😵

luta13
28. mar 2018

@alilka viem, ze problem s otehotnenim si nemala, horsie to bolo potom, co za tym nasledovalo ☹..Kedy planujete prvy vklad?...Daj nam potom vediet, ked bude na testiku dusik 😀

barborkakr
28. mar 2018

@luta13 ahojky, tak krvicka vysla super, som tehu 🙂 🙂 neviem ani uverit tomu, strasne sa tesime 🙂 Aj mi sestricka vravela, ze vsetky baby, co boli su tehu, tak ma nieco do seba ta jar, ako sa vravieva, ze co sa zaseje je silne 🙂 🙂 🙂 brusko ma boli stale, nastastie nekrvacam, ani nic, tak v prospech dobrej veci vydrzim 🙂