icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

luta13
28. mar 2018

@zora2018 na prvom teste vidim ducha druhej ciarky, na druhom rozliate farbivo ruzove...ale je mozne, ze je pod nim aj dusik, len ho kvoli tej vela farbe nevidiet...Urcite skus este dalsi test a drz v moci len tolko sekund, kolko pisu v navode, nie dlhsie...Drzim palceky a hod potom zas fotecku 😉

luta13
28. mar 2018

@barborkakr super, tesim sa s Tebou, ze vam to vyslo 😉...Bolesti bruska prejdu, treba vydrzat a potom prajem uz len zdrave a bezproblemove tehulkovanie...Uzivaj vsetko 🤰❤

barborkakr
28. mar 2018

@luta13 ano, budeme sa modlit, aby sa udrzali/udrzalo 🙂 a vsetko bolo, ako ma byt 🙂 Dakujeme 🙂

luta13
28. mar 2018

@matilda72 sancu mas isto vzdy a ked ste mali styk okolo ovulky, mohlo to vyjst...Zistis, ked bude meskat MS, alebo ak nevydrzis a budes testovat skor, tak uvidis, co bude na testikoch...Drzim palceky na //..Daj nam potom vediet 😘

luta13
28. mar 2018

@barborkakr Boh s vami obomi 🙏😘...A mysli len pozitivne a ver babätku 😉

alilka
28. mar 2018

@luta13 čakáme na schválenie poistovne a na ms..keď dôjde ideme na to..okolo 20.4 by som mala dostať..tak snáď to pôjde hladko a nič nám to nepokafre..😊

luta13
28. mar 2018

@alilka super datum 😉....Ja mam 18.4. narodky, verim, ze April aj vam prinesie stastie a drobceka do bruska na 9 mesiacov! 🙏🤰👶

barborkakr
28. mar 2018

April je jar a prinesie 🙂

biba12
28. mar 2018

@barborkakr super, gratulujem, drž sa, oddychuj.

barborkakr
28. mar 2018

@biba12 velmi Ti dakujem 🙂 a budem sa snazit :D

luta13
28. mar 2018

@barborkakr veru JAR je JAR...Najkrajsie a najplodnejsie rocne obdobie na Zemi...Takze vsetko krasne, rozkvitnute - aj priroda a aj zeny 🌷🌞🤰👍

alilka
28. mar 2018

@luta13 ďakujem..budem dúfať..😉

melindusinka
28. mar 2018

@luta13 Ahojky, zahodila som ho ale niečo bolo vidiet aj potom len mi to foťák zachytiť nechcel. Čítala som ze je dôležité co test ukázal v limite a to bolo v limite 5 minút a potom to až zmizlo po uschnuti. Každopádne zajtra testujem a potom urobím aj digi. Dnes už 10dni a ms stále nikde. Tak už nechápem.

barborkakr
28. mar 2018

@melindusinka ahoj, urob si digi, ten je 99 isty. 🙂

melindusinka
28. mar 2018

@barborkakr zajtra mi ho donesie kolegyňa lebo sa nedostanem do lekárne a v piatok ho urobím až nič dovtedy

luta13
28. mar 2018

@melindusinka vysledok v limite je najdolezitejsi, ale ak test ukaze //, mali by tie zostat na teste natrvalo, pripadne len mierne zblednut, ked test uschne a nie sa uplne vyparit...To je zvlastne, ze Ti takto zmizli, ale verim, ze sa znova objavia 😉...Silno drzim palceky na nove testovanie a verim, ze tam budu // 😉...Boh s vami obomi, ak mas uz drobceka v brusenku a ak test, ktory som videla bol pravdivy na 100% 🙏🙏❤

milos32nika21
29. mar 2018

Baby vidite nieco??

gaby22
Autor odpoveď zmazal
gaby22
Autor odpoveď zmazal
monika2101
Autor odpoveď zmazal
melindusinka
Autor odpoveď zmazal
melindusinka
29. mar 2018

Dnes takýto testik

melindusinka
Autor odpoveď zmazal
melindusinka
29. mar 2018

@luta13 nedá sa mi nafotiť ale je tam jemný duch

janamexico
29. mar 2018

@melindusinka myslim ze je negativny musi tam byt plusk v tom okruhlom😐 a rysuje sa tam nieco?

melindusinka
29. mar 2018

@janamexico áno niečo slabucke tam je ale fotak to nechce zachytiť

melindusinka
29. mar 2018

@janamexico na foto je a keď ho dám sem tak to nevidiet

lolitka27
29. mar 2018

Ahojte zeny🙂chcela by som sa poradit.cca 4 tyzdne sa citim velmi zle..na odpadnutie nechutenstvo.niekedy lieta zem so mnou tak sa mi hlava kruti.slabost.meska mi 7dni menzes dnes som bola u doktora ale nevidel nic no je mozne tehotenstvo nakolko maternica je velmi vysoko aj priznaky a robil mi test.uz doma som si dva robila a dnes ma poslal po taky lepsi.mam prist o tyzden ..na testoch su tie ciarky velmi blede a jemne.viete ja sa bojim toho ze beriem vela liekov a ak som nechcem ublizit dietatku.chcem si to nechat ak tak bude..prikladam vam fotky z tych testou.okrem toho velmi ma trhaju krize a od spodu nafuknute tvrde bruch a prsia nemozem ani chytit..vopred vam dakujem za nazor🙂

biba12
29. mar 2018

@lolitka27 no vyzerá, že si tehotná... Skus testovať ďalej, uvidíš ci čiarky budú silniet. Veľa šťastia

polovnicka92
29. mar 2018

@melindusinka ja ho vidim 🙂