Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@barborkakr super, tesim sa s Tebou, ze vam to vyslo 😉...Bolesti bruska prejdu, treba vydrzat a potom prajem uz len zdrave a bezproblemove tehulkovanie...Uzivaj vsetko 🤰❤
@luta13 ano, budeme sa modlit, aby sa udrzali/udrzalo 🙂 a vsetko bolo, ako ma byt 🙂 Dakujeme 🙂
@barborkakr Boh s vami obomi 🙏😘...A mysli len pozitivne a ver babätku 😉
April je jar a prinesie 🙂
@barborkakr super, gratulujem, drž sa, oddychuj.
@biba12 velmi Ti dakujem 🙂 a budem sa snazit :D
@barborkakr veru JAR je JAR...Najkrajsie a najplodnejsie rocne obdobie na Zemi...Takze vsetko krasne, rozkvitnute - aj priroda a aj zeny 🌷🌞🤰👍
@luta13 Ahojky, zahodila som ho ale niečo bolo vidiet aj potom len mi to foťák zachytiť nechcel. Čítala som ze je dôležité co test ukázal v limite a to bolo v limite 5 minút a potom to až zmizlo po uschnuti. Každopádne zajtra testujem a potom urobím aj digi. Dnes už 10dni a ms stále nikde. Tak už nechápem.
@melindusinka ahoj, urob si digi, ten je 99 isty. 🙂
@barborkakr zajtra mi ho donesie kolegyňa lebo sa nedostanem do lekárne a v piatok ho urobím až nič dovtedy
@melindusinka vysledok v limite je najdolezitejsi, ale ak test ukaze //, mali by tie zostat na teste natrvalo, pripadne len mierne zblednut, ked test uschne a nie sa uplne vyparit...To je zvlastne, ze Ti takto zmizli, ale verim, ze sa znova objavia 😉...Silno drzim palceky na nove testovanie a verim, ze tam budu // 😉...Boh s vami obomi, ak mas uz drobceka v brusenku a ak test, ktory som videla bol pravdivy na 100% 🙏🙏❤
@luta13 nedá sa mi nafotiť ale je tam jemný duch
@melindusinka myslim ze je negativny musi tam byt plusk v tom okruhlom😐 a rysuje sa tam nieco?
@janamexico áno niečo slabucke tam je ale fotak to nechce zachytiť
@janamexico na foto je a keď ho dám sem tak to nevidiet
Ahojte zeny🙂chcela by som sa poradit.cca 4 tyzdne sa citim velmi zle..na odpadnutie nechutenstvo.niekedy lieta zem so mnou tak sa mi hlava kruti.slabost.meska mi 7dni menzes dnes som bola u doktora ale nevidel nic no je mozne tehotenstvo nakolko maternica je velmi vysoko aj priznaky a robil mi test.uz doma som si dva robila a dnes ma poslal po taky lepsi.mam prist o tyzden ..na testoch su tie ciarky velmi blede a jemne.viete ja sa bojim toho ze beriem vela liekov a ak som nechcem ublizit dietatku.chcem si to nechat ak tak bude..prikladam vam fotky z tych testou.okrem toho velmi ma trhaju krize a od spodu nafuknute tvrde bruch a prsia nemozem ani chytit..vopred vam dakujem za nazor🙂
@melindusinka ja ho vidim 🙂

@zora2018 na prvom teste vidim ducha druhej ciarky, na druhom rozliate farbivo ruzove...ale je mozne, ze je pod nim aj dusik, len ho kvoli tej vela farbe nevidiet...Urcite skus este dalsi test a drz v moci len tolko sekund, kolko pisu v navode, nie dlhsie...Drzim palceky a hod potom zas fotecku 😉