Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@polovnicka92 nech sa paci ja ju vidim aj na originale drzim palce nech silnie 🤗
@dadulik6 dakujem a tu nevidim nic 🙂
@polovnicka92
Ahoj, na dnešnom ja zatiaľ nevidím nič 😟, sk9da, že si ho neurobila z ranného mocu, ak máš ešte test, urob si zajtra ráno, včerajší sa mi zdal viac viditelny, no zajtra to už bude po 2 dňoch a ak stihneš rano, tak nám pošli fotku sem ✊✊✊
@ja17ay ahooj vsd to ze na fotke absolutne nevidiet aj nazivo je ina ta ciarka rano ale nie z prveho som urobila tento a tam je vidiet viacano uvidime zajtra len test nemam musim si kupit a dakujem 🙂
@vyvka vyvka neskusala si merat baz. Tep?? Ja som si teraz co cca 2 hod. Lezim a 37.4 aj ked myslim podla toho co som citala ze je bobost
Blbost
@polovnicka92 a merias kazdy den ??
Bazalku si nemeriam ale citala som Ze by sa mala meriat kazde rano aspon po 4 hodinovom spanku priblizne taky isty cas .... bez toho aby sa vstavalo s postele aj keby ze si odmeram Zajtra nic s toho nezistim kedze si Ju nemeriam nikdy ... a to by som asi Musela dlhsie merat aby som vedela kedy klesa alebo naopak ...
Testy ktore mam su objednane cez ebay neviem ..ci su spolahlive teda uz som ich mala vela
Krat ale jedna baba pisala ze ... na one step nemala nic a na druhom ducha tak Neviem
@vyvka a zo sk sa nedaju nejak objednat?? Alebo nemas niekoho kto by Ti poslal. Ano to som citala i ja ale skusila som teraz zo zvedavosti kolko bude 🙂
@polovnicka92 Tu sa daju Kupit .. testy clearblue alebo ine znacky ktore su spolahlive ale to musim cakat minimalne 2 Dni ...
Na sk nemam Nikoho kto by mi poslal ...
No tvoje testy zatial Vyzeraju velmi nadeje mas aj nejake priznaky ako su citlive prsia a podobne ?
@vyvka preco cakat dva dni?? Kolko stoja u Vas ? Nemam absolutne citlive prsia praveze len kazdy vecer ma bolievala hlava a urobili sa mi vyrazky na cele - nic z toho sa mi nestava no a pobolievanie akoby v panve v pravo az do spodku brucha vlastne na zaklade tohto som skusila vcera test lenze vcera vecer ma uz hlava nebolela ale asi 3-4 dni pred tym nenormalne
@vyvka dnesny poobede na fotke nic nie je vidno
@polovnicka92
Lebo som maximalne len 10DPO a...niesu az take citlive aby mi nieco Ukazali vcera som mala 2 testy s lekarne
A po limite som mala druhe ciarky takze .. asi je to zbytocne sa ponahlat a zbytocne vyhadzovat peniaze
Su tu rôzne ceny od 5 po 20 eur .. niesu lacne
Kvalitny test stoji aj 8-10 libier
Ani ja nemam ziadne mne bolelo par dni dozadu brucho nic viac 🤷♀️
@polovnicka92 zabudla som Kolko dpo si ?
@vyvka ono vsade sa pise ze po limite sa nemaju sledovat testy ale strasne vela bab pise co neskor nasli ciarku a maju babatka ;) no ja myslim ze zajtra by malo byt ovela lepsie vidno ciarku ak nebude vyskusam uz len kdd mi bude tyzden meskat ak nebudu kolajnice tak cakat ms
@vyvka 6 dni do ms mam 🙂
@polovnicka92 6Dni do ms je .. este skoro ja mam 5 Dni do ms a baby som videla Ze pisali ze ducha mali az ked jim meskala ms .. alebo 1-2 dni pred ms sice este mame cas len som dufala ze uz Nieco bude na teste ak Tehu som
@vyvka no je to imdividualne zavisi od ovulacie tusim len ja mam pocit ze som mala ovu 3.4 Ty vies kedy si mala??
@polovnicka92 netusim myslim si ze 1-2 aprila ale niesom si ista ... mozno bola neskor
Minuly mesiac som
Mala na 14DC tak hadam ze aj tento mesiac to Takto bolo
@dracik07 ja tam nieco vidim ;)
@polovnicka92 len neviem ci to nie je len duch
@dracik07 ved to :/ vyslo Ti to v limite?
@janula12345 asi ta nepotesim, ale ja tie krvne vobec neodporucam. Mala som volnym okom viditelnu, jasnu ciarku a tehotna som nebola. To uz radsej digi.
No baby, takže aj napriek jemnému špineniu, ktoré som pri prvom tehu nemala ma stále bolia prsia a už som viac nevydržala čakať, takže tento test som spravila dnes z prvého moču a povedala by som že je to jasné. Išla som pozrieť už po 2 minútach, aj som hneď fotila. Držte palce, už len tíško čakať, aby to dobre dopadlo. A vám všetkým ostatným prajem, nech vám testy dopadnú tak, ako si prajete 🙂
@ivankaberrynka krasa
@ivankaberrynka gratulujeeeeeeeem 😍👶❤

Ahojte, prednedavnom som tu davala testy všetky pozitívne. Dnes som bola u doktora a povedal mi, že som v 4tt až 5tt. Poslednú MS som mala 2.3. Bol vidieť len ten vačok a že mám prísť o tri týždne ? Myslíte, že to je ok ?