Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@polovnicka92
Ahoj, tu na negative sa niečo ukazuje, na originál len slabo veľmi, keď si fotku priblizim, koľko si dpo? Viem, že si to spominala, ale zabudla som 😁.
Verím, že ti ms už nepríde, toto je vždy taký risk tieto testy dlhšie pred ms, aj keď to robia viaceré z nás 🙂.
Držím palce ✊
@ja17ay jee dakujem si mila 🙂 vdd to ja som si este pred mesiacom vravela ze nechapem baby co to robia :D a terwz to tak spontanne prislo 🙂 5 dni mam do ms pred 3 dnami bola najsilnesia ciarocka ta bola naozaj v swkunde jasna.. kupila som si dva dneska ale ten druhy je 25kovy iste nevydrzim do rana skusim este vecer co povie ;)
@ja17ay po hodinke ako ryha to nie je ald ci nejaka kontrolna neviem co to neviem .. vidis to?
@polovnicka92
Moja tu je v negative ten po hodinke čo si dala, ja to tam vidím zatiaľ 😀
Aj keď slabé, ale čo by sme chceli , keď ešte 5 dní pred ms máš 😄, vyzerá to nádejne, dúfam, že každým dňom to bude silnejšie
@ja17ay dakujeeem :D ale podla mna na kazdom v negative vidiet aj keby bola ryska ci 🙂
@polovnicka92
Práveže podľa mňa nie, myslíš, že je to ryska,? lebo ty to lepšie vidíš naživo ako ja na fotke...
@ja17ay ryska je taka ryha ci?? 🙂 ale mne to robi take tieniky alebo jak to nazvat :D teraz som urobila ten 25kovy ja aj na tom vidim nazivo 🙂
@vyvka skus ho otvorit
@polovnicka92 skusala som ....
Ale ta druha ciarka je nejaka taka sedo ruzova 😬😁😁😁
@vyvka jupiii odfot 🙂
@vyvka mne tieto testy robili sede ciarky ale az po vyschnuti
@vyvka ahoj ducha vidim ako dlho si robis testiky uz lebo ked som bola tehu tak mne kazde dva dni ciarka bola silnejsia 🙄
@janamexico one step ? Tento je one step
@janamexico znad kazdy den 😁 ale .. az dnes mam
Ducha mozem byt maximalne 11DPO
Tanto test je one step pisala si ze ti robil sede ciarky ...
??
@vyvka som ti poslala link kde si mozes pozriet ako mi duchovali ked som tehu nebola a asi na str.5 mam uz jasne ciarky a to mi vtedy mala prist mrcha ☺
@janamexico krasne ciarky si mala 🙂
Len skoda ze som
Nenasla fotku s toho testu ked ti este duchoval ...
Neviem vobec ci ta ciarka je vobec tam kde ma Byt ... a ci
Je ruzova alebo seda
@vyvka myslim ze je to ten isti 😊 daj tomu cas aby ti stupol hormon lebo ked testujes kazdy den nevidis rozdiel na testikoch drzim ti velmi palceky a viem ako sa citis lebo tak isto som bola aj ja ale nadej umiera poalefna a na koniec sa podarilo 😊
@janamexico snad .. je to ciarka skusim az o 2-3 dni doma mam len one step obiednany cez ebay tie su snad snehovo biele aj ked si ich robi tehulka 😁😁
@vyvka toto niesu moje fotky ale je tam jasna druha ciarka testik jednej pani na 8 str.no neviem ako to dopadlo dalej 🙄
@vyvka skus rapid clear je to ruzova krabicka a su tam dva ciarky ma hrube a dostatok farbiva ale urvite pockaj 2 dni 😊
@janamexico zijem v zahranici neviem ci je tu rapid clear
Su tam jasne 2 ciarky ale ties moc ruzove niesu ako pozeram .. teda urcite nez ta moja mini
Tenka nitka ale .. rozmyslam ze ak su pouzite prilis skoro mozno sa objavy sedo
Ruzova no nic ine mi neostava Len cakat

Tak dneska Vy tam vidite nieco