Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@happy9911 to poznam
Ja som v predoslom tehu mala by sa dalo povedal ze Kolajnice a manzel ze hejj je tam ale .. ty si tehu kazdy mesiac taze si s toho nic
Nerobim hned akozee.. uz bolo po nalade 😁
Na druhy den som
skusila digi a bolo to tam 🙂 mas peknu ciarku manzela nepocuvaj
😁😁😁 skus digi
@happy9911
No potom ... sa ospravedlnoval ze neveril 😁😁😁
Dnes som mu ukazovala ... test na ktorom je duch alebo nieco ja uz sama Neviem ze co hovorim mu pozri sa ci to vidis aj ty .. pozeral a hned na to ano zlatko pisu tam ze to budu dvojicky 🤦♀️ Ten moj zase nebude verit
Aj ked tam budu kolajnicky nic si s toho nerob ja mat taku ciarku ako ty sa tesim samozrejme to nechcem urieknut ale na 99% som si ista ze si tehulka potvrdi to uz len digi 🙂
@happy9911 Mne sa To stalo mesiac pred ...otehotnenim
Rozne druhy tehu testov ....boli pozitivne no nakoniec mrcha dorazila ... mala som ju neobvykla silnu a mala som hrozne krce ...
Myslim si ze to Bolo Biochemicke tehotenstvo... a pravdepodobne to bolo aj v tvojom pripade ale nic sa nedeje novy mesiac Nova sanca 🙂
Ja som
Dnes 12DPO a testy strajkuju tak uz Cakam na sm ... verim ze na druhy mesiac ... sa pochvalime 🙂
@vyvka ciarka vyzera byt kriva😏
@janamexico
Myslis ?? A mozno len blby test a ja tava som si robila nadeje :(
@vyvka nechcem falosnu nadej ale mne nwpride ani ta konteolna najrovnejsia ci
@polovnicka92
To vazne ?? Ja neviem asi som len zle odfotila ako
Vyzeraju Tvoje testy ?
@vyvka vazne.. ale ja neviem idem guglit ci je relane aby nesilneli 4 dni
1. Fotka hned
2. Fotka cca 9 min
3. Fotka tristvrte hodina alebo 40 min. Cca
Ani na jednej nie je vidiet poriadne a nazivo nevidi. Rozdiel medzi tym zo vcera
Ty vobec vidis nieco? 🙂

@vyvka myslis? To bolo v limite, ale brucho ma boli ako pred ms, stale chodim pozerat ci sa nezacala😓