icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

happy9911
12. apr 2018

@vyvka myslis? To bolo v limite, ale brucho ma boli ako pred ms, stale chodim pozerat ci sa nezacala😓

vyvka
12. apr 2018

@happy9911
V tehu je to normalne ze ta tak boli brucho 🙂

happy9911
12. apr 2018

@vyvka a moj manzel ze hej vidim ciarku druhu ale ty vidis ciarky kazdy mesiac, este sa netes, waaa on uz je zmagoreny lebo ja som stale videla ducha na teste a vzdy mojo pozri pozri hejze tam nieco je.. Chcem testovat rano.. 🙂

happy9911
12. apr 2018

@vyvka toto bolo testovane okolo 6tej vecer

vyvka
12. apr 2018

@happy9911 to poznam
Ja som v predoslom tehu mala by sa dalo povedal ze Kolajnice a manzel ze hejj je tam ale .. ty si tehu kazdy mesiac taze si s toho nic
Nerobim hned akozee.. uz bolo po nalade 😁
Na druhy den som
skusila digi a bolo to tam 🙂 mas peknu ciarku manzela nepocuvaj
😁😁😁 skus digi

happy9911
12. apr 2018

@vyvka a potom ako reagoval? 😁

vyvka
12. apr 2018

@happy9911
No potom ... sa ospravedlnoval ze neveril 😁😁😁
Dnes som mu ukazovala ... test na ktorom je duch alebo nieco ja uz sama Neviem ze co hovorim mu pozri sa ci to vidis aj ty .. pozeral a hned na to ano zlatko pisu tam ze to budu dvojicky 🤦‍♀️ Ten moj zase nebude verit
Aj ked tam budu kolajnicky nic si s toho nerob ja mat taku ciarku ako ty sa tesim samozrejme to nechcem urieknut ale na 99% som si ista ze si tehulka potvrdi to uz len digi 🙂

happy9911
12. apr 2018

@vyvka prave som bola na wc, zacala som spinit ako pred ms😓 boze mooj je to ok??

vyvka
12. apr 2018

@happy9911 jemne spinenie je na zaciatku tehotenstva bezne ak to nieje .. jasno cervena krv alebo ..
Sa to neudrzalo a zacne ms dufam ze je to len neskodne spinenie .. drzim palce

miirkka1
13. apr 2018

@happy9911 to je clear blue?Nema sa otvarat ciarka je tam vzdy.

miirkka1
13. apr 2018

@vyvka ja tiez zijem v zahranici v Nemecku...one step testy mam aj ja.. robia verdunstungslinie....pozri si na amazon.de recenzie...ja ich mam casto na testoch a ruzove a nie som tehu...reaguju na nejaku zlozku v moci...predavajuci mi to napisal...

miirkka1
13. apr 2018
miirkka1
13. apr 2018

Tiez chceme druhe babo...a tie testy mi robia len nadej a nikdy z toho nic nie je....tiez manzel mi vravi ze som tehotna kazdy mesiac...
@happy9911 a to spinenie nemoze byt uhniezdovanie...ved predsa az po uhniezdovani zacne sa vylucovat HCG ....

vyvka
13. apr 2018

@miirkka1 ja som one step ...
Kazetovy kupila v lekarni kde ...je vidiet ze je uplny iny nez tie co mam obiednane cez ebay ... podla Mna testy by sa mali kupovat v lekarniach vsetky
Obiednane ..Online su na nic

vyvka
13. apr 2018

@happy9911 ahojjj ako si natom ??

miirkka1
13. apr 2018

@vyvka moze byt...ja uz neverim na ne...pred mesiacom som obvolala celu rodinu ze som tehu a nic.. lacne a dobre testy su v Dm Pre Sense nikdy neukazuju tieniky...pri prvom mi ukazalo krasnu slabu ciarku v 4tt,2 tyzdne tehotna. Ty si v De?

happy9911
13. apr 2018

@vyvka dostala son ms :(

vyvka
13. apr 2018

@miirkka1 zijem
V UK
Obiednavam testy len koli tomu ze ich je vela a tak sa mozem testovat casto ale ...nema
To zmysel

vyvka
13. apr 2018

@happy9911 je mi to velmi Luto :(

happy9911
13. apr 2018

@vyvka strasne bolesti :(

vyvka
13. apr 2018

@happy9911 Mne sa To stalo mesiac pred ...otehotnenim
Rozne druhy tehu testov ....boli pozitivne no nakoniec mrcha dorazila ... mala som ju neobvykla silnu a mala som hrozne krce ...
Myslim si ze to Bolo Biochemicke tehotenstvo... a pravdepodobne to bolo aj v tvojom pripade ale nic sa nedeje novy mesiac Nova sanca 🙂
Ja som
Dnes 12DPO a testy strajkuju tak uz Cakam na sm ... verim ze na druhy mesiac ... sa pochvalime 🙂

vyvka
13. apr 2018

Tie testy asi robia sede ciarky inac si to uz Vysvetlit neviem dnesny test ..co myslite ?

biba12
13. apr 2018

@vyvka že si objednaj iné, keď náhodou nebudeš tehotná... Tieto sú lacné, asi zanechávajú takú šedú stopu po čiarke. Ale ja by som nádej nestrácala, na tej vrchnej foto to nevyzerá zle...Vidím to ružovo.. Neviem ako naživo..

vyvka
13. apr 2018

@biba12 tento test je kupeny s lekarne ..
Na dennom svetle teda vonku je ruzova aj svietim bleskom seda

biba12
13. apr 2018

@vyvka tak nemôžu zase všetky testy nechávať stopy a robiť kanáliky. Počkaj a zajtra urob ďaľší

janamexico
13. apr 2018

@vyvka ciarka vyzera byt kriva😏

vyvka
13. apr 2018

@janamexico
Myslis ?? A mozno len blby test a ja tava som si robila nadeje :(

polovnicka92
13. apr 2018

@vyvka nechcem falosnu nadej ale mne nwpride ani ta konteolna najrovnejsia ci

vyvka
13. apr 2018

@polovnicka92
To vazne ?? Ja neviem asi som len zle odfotila ako
Vyzeraju Tvoje testy ?

polovnicka92
13. apr 2018

@vyvka vazne.. ale ja neviem idem guglit ci je relane aby nesilneli 4 dni
1. Fotka hned
2. Fotka cca 9 min
3. Fotka tristvrte hodina alebo 40 min. Cca
Ani na jednej nie je vidiet poriadne a nazivo nevidi. Rozdiel medzi tym zo vcera
Ty vobec vidis nieco? 🙂