Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@trisha321 planovali ste babatko?? 🙂 ja si myslim na 90 perc. Ze si 🙂
@polovnicka92 planovali. Riesili sme vsetko aj ovulacne testy 😁
@trisha321 a posledny menzes si mala kedy 🙂 v dr. Max lekqrni ho majuuu
@polovnicka92 od 9-13.3 som mala posledny
@trisha321 skus podla mna si najprv kupit a urobit 25 kovy papierikovy nejaky a tak urobit digi aby si zbytocne ho nekupovala 2krat ;)
@polovnicka92 majú ho v každej lekárni nie len v Dr max😉
@nivea93 hehe ja som ho len tam nasla ;)) ale je fest drahyy ja ked som si ho kupovala cca 9 eur alebo 10 skoda ze nema citlivost 10 🙂
@vyvka dneska si uz testovala???
@polovnicka92 ahojj nie netestujem sa uz .. uz som sa nato vykaslala .. ak by som tehu bola ..moje testy by vyzerali inac cakam na ms .. uz ma aj pobolieva brucho
A co ty ??
@polovnicka92
@maryah kupila som si 10kovy pepino a aj digitalny. Skusim si zajtra spravit ten digitalny a uvidime ☺
@trisha321 ja pred tym nez by som spravila digi urobila by som klasicky 25kovy 🙂 ak by bol tam aspon duch potom by som digi 🙂 pepino si urobila ?? 🙂
@trisha321 to su dni od ovulacie 🙂
@vyvka ee ani ja nie 🙂
@polovnicka92 nie nespravila. Mam spravit dneska ten a ak bude aspon duch tak zajtra spravim digi? No najradsej by som uz vedela cim skor ci nie som 😂

@trisha321 aj mne sa paci uvidis o dva dni urcite bude silnejsi mozno uz aj poobede ;) 🙂