Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@vyvka tak prsia ma strasne bolia, bradsvky citlive nemozem sa ich dotknut. Stale by som len spala 😃😁 strasne som smadna a cikat chodim casto, aj v noci sa zobudim a idem... A ked cestujem, byva mi tazko a divne.. A to v pohode som davala cesty. Ja uz pocitam s tym, ze som ❤ a podbrusko obcas citim hlavne teraz a vajecniky..obcas.
@zuzana92521 nic tam nevidim ale ... tak fotky skresluju kolko dpo si na 2 den meskania by si uz
mala mat peknu ciarku ...
@vyvka som 15 dpo. No uvidíme zajtra ráno si skúsim spraviť ešte jeden ak mrcha nedorazi. Na živo ju vidím. Veľmi slabucko ale vidím. No uvidíme nebudem si robiť nádeje ešte zajtra ráno sa uvidí
@zuzana92521 ja som 20 dpo. Jeden test robeny v stredu a druhy včera ráno. Takto to mam ja..a tiež neviem co bude este 😃
@vyvka to my je luto ale urcite sa podari neboj ☺ drzim velmi palceky 😊
@zuzana92521 ahoj, ja tam nič nevidím.
@trisha321 aj ja čakám uvidíme o týždeň ak nedôjde tak pôjdem k lekárovi
Budem rada ak By poradite
Zijem v zahranici ale mamka
Cestuje na slovensko
Co by mi mala v lekarni kupit ?? Nejake kvapky vytaminy ??
V uk toho moc nieje co by pomohlo k oplodneniu a co maju na slovensku netusim
@zuzana92521 ja tam nevidim druhu ciarku

@vyvka som.to pocitala sex sme mali 25.3 vtedy som mala ovulku. A bohvie kedy prebehlo oplodnenie.. Max v 2 tyzdni mozem byt. Testujeme skoro.. Ale citim ze som v tom ☺ budeme cakat uvidime