icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

trisha321
16. apr 2018

@bibih včera som skoncila na pohotovosti a nasledne v nemocnici..o babo som prisla zaciatkom 3 tyzdna.. Plod sa neuchytil, musime sa snazit dalej. A dostala som menzes strasne silny

martinka666777
16. apr 2018

@looola ano je tak dufam pred ms asi 4 dni netestujem skoro?

bibih
Autor odpoveď zmazal
archanjel008
16. apr 2018

takto

archanjel008
16. apr 2018

takto ked vyschol vidite nieco

trisha321
16. apr 2018

@bibih dakujem snad sa coskoro podari 😐

trisha321
16. apr 2018

@archanjel008 nie si tehotna

sunflower109
16. apr 2018

Včera taký test a dnes hnedé spinenie 😒 ja to už kašlem😤😤😤

trisha321
16. apr 2018

@sunflower109 ja som mala v stredu aj v sobotu pozitivne testy a v nedelu som o dieta prisla a nastupili kramy.. Zacala som tiez hnedym spinenim. Snad to nieje aj tvoj pripad. Ale na na tvojom teste nevidim pozitivnost

vyvka
16. apr 2018

@trisha321 je mi to Luto co sa ti stalo ja som v january
Potratila v 8tt
Mozno to nieje boh vie aka utecha ale .. lepsie je o babo prist ak k tomu ma dôjst tak skoro ako keby vo vysom stadiu tehotenstva ..

sunflower109
16. apr 2018

@trisha321 Ja som už mala takto dvakrát podobne ako ty,preto už nevládzem ani komentovať toto celé ...:( Človek stále verí ale nič

vyvka
16. apr 2018

@sunflower109
Nezufaj lepsie je nebyt tehotna vobec ako o to zase prist som na tom podobne ... v 8tt v january som potratila
Snazime sa cca 2 roky .. kazdy cyklus to iste sklamanie
Tento mesiac.... to beriem dokonca tragicky citim sa deprimovane zufalo dnes-zajtra cakam ms
Je to moj posledny cyklus a clomidom na podporu ovulky ak to nevyjde som v prdeli ... jedine sanca je IVF
Zacinam panikarit ... je to hrozne cele to cakanie
Neberiem to tak tragicky ale tento mesiac som maximalne sklamana

Inac tvoj test bol vcera pekny videla som ho lenze druha ciarka ak som spravne ... chapala co pises bola az po limite ... slabsie ciarky po limite som mavala aj ja ... a asi to nic neznamena
Ale zase nadej stale je spinenie nemusi stale znamenat prichadzajucu ms moze to byt uhniezdovanie

sunflower109
16. apr 2018

@vyvka viem ako to je aj ja už strácam nervy na to celé...v auguste bude rok kedy má opustil moja malinký :( a už tri roky namiesto dovolenky chodim po lekároch operáciách a ďalších lekároch neuveriteľné únavné je to 😑🙈 ale máš pravdu ja tiež tak hovorím radšej nech je Beloba na teste a žiadne hcg v krvi ako naopak...držím palce 😘aby vyšlo všetko tak ako si predstavuješ

vyvka
16. apr 2018

@sunflower109
Bude to dobre raz sa Nam to podari .. myslim si ze az ked to prestaneme riesit sa dockame ...
Drzim
Palce aj tebe novy mesiac nova nadej verim ze nam to vyjde inac beries nejake vytaminy alebo pijes Bylinkove caje ??
Rada by som s niecim zacala zatial som zacala Len brat kyselinu listovu

prskavka2223
16. apr 2018

Ahojte žienky...prosim vas mam 4 dni do MS...vidite nieco?

vyvka
16. apr 2018

@prskavka2223 zatial
Negativny ale na test je mozno este skoro 🙂

cucoriedkacucoriedka
16. apr 2018

@archanjel008 negativny

prskavka2223
16. apr 2018

@vyvka tu som ho trosku upravila

sunflower109
16. apr 2018

@vyvka skúšala som všetko bola som aj na laparke ale po potrate nič nezabralo ani alchemilka mne len predĺžila cyklus, clostilbegyt som brala a zas budem musieť, inofolic som skúšala, listovku už dávno q nič :( ja vždy s 1DC Hádžem flintu do žita

smileba
16. apr 2018

dievčatá, myslíte že to vyšlo? ešte 3 dni do MS...nemožem tomu uveriť, 2 roky snaženia neuspešne IUI pokusy, podaná žiadosť na IVF....nech len to je pravda 🙂

mers111
16. apr 2018

@mima177 ahoj,bolo z toho tehu? Mne to tiež tak nejako vyšlo na rapiclear,ale bolo to až 3 týždne po styku,tak to by už bola kolajnica nie? Ja tehu zatiaľ neplánujem..

looola
16. apr 2018

@martinka666777 to je pekná čiara 4 dni pred MS 🙂

lu17
16. apr 2018

@smileba Pekne vidiet ciarku je to tam 😉, urob zajtra rano test 🙂

martinka666777
16. apr 2018

@looola tak dakujem potesila si ma dam potom o par dni

miirkka1
16. apr 2018

@sunflower109 vsak podla fotky mas ruzovu ciarku...skus urobit test rano....mozno sa tam babo este uhniezduje...

miirkka1
16. apr 2018

@smileba jasne ze vyslo 100%

evita1233
Autor odpoveď zmazal
evita1233
16. apr 2018

@zuzana92521 ja tam vidím 😉

sunflower109
16. apr 2018

@miirkka1 áno je ružová ale čo ja viem vieš koľko takých čiarok u mňa bolo a nič...kebyže mám bezproblémové všetko cyklus aj ovu tak v pohode ale niekedy človek už ani očiam neverí...skúsim ráno test ak sa mrcha nerozbehne

miirkka1
17. apr 2018

@sunflower109 ja viem tiez mavam ciarky jedna bola ruzova a nic z toho....ale u teba to vyzera fakt nadejne.Tu ciarku clovek nemusi hladat.Testni sa a daj vediet