Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@looola ano je tak dufam pred ms asi 4 dni netestujem skoro?
@archanjel008 nie si tehotna
@sunflower109 ja som mala v stredu aj v sobotu pozitivne testy a v nedelu som o dieta prisla a nastupili kramy.. Zacala som tiez hnedym spinenim. Snad to nieje aj tvoj pripad. Ale na na tvojom teste nevidim pozitivnost
@trisha321 Ja som už mala takto dvakrát podobne ako ty,preto už nevládzem ani komentovať toto celé ...:( Človek stále verí ale nič
@sunflower109
Nezufaj lepsie je nebyt tehotna vobec ako o to zase prist som na tom podobne ... v 8tt v january som potratila
Snazime sa cca 2 roky .. kazdy cyklus to iste sklamanie
Tento mesiac.... to beriem dokonca tragicky citim sa deprimovane zufalo dnes-zajtra cakam ms
Je to moj posledny cyklus a clomidom na podporu ovulky ak to nevyjde som v prdeli ... jedine sanca je IVF
Zacinam panikarit ... je to hrozne cele to cakanie
Neberiem to tak tragicky ale tento mesiac som maximalne sklamana
Inac tvoj test bol vcera pekny videla som ho lenze druha ciarka ak som spravne ... chapala co pises bola az po limite ... slabsie ciarky po limite som mavala aj ja ... a asi to nic neznamena
Ale zase nadej stale je spinenie nemusi stale znamenat prichadzajucu ms moze to byt uhniezdovanie
@vyvka viem ako to je aj ja už strácam nervy na to celé...v auguste bude rok kedy má opustil moja malinký :( a už tri roky namiesto dovolenky chodim po lekároch operáciách a ďalších lekároch neuveriteľné únavné je to 😑🙈 ale máš pravdu ja tiež tak hovorím radšej nech je Beloba na teste a žiadne hcg v krvi ako naopak...držím palce 😘aby vyšlo všetko tak ako si predstavuješ
@sunflower109
Bude to dobre raz sa Nam to podari .. myslim si ze az ked to prestaneme riesit sa dockame ...
Drzim
Palce aj tebe novy mesiac nova nadej verim ze nam to vyjde inac beries nejake vytaminy alebo pijes Bylinkove caje ??
Rada by som s niecim zacala zatial som zacala Len brat kyselinu listovu
@prskavka2223 zatial
Negativny ale na test je mozno este skoro 🙂
@archanjel008 negativny
@vyvka tu som ho trosku upravila
@vyvka skúšala som všetko bola som aj na laparke ale po potrate nič nezabralo ani alchemilka mne len predĺžila cyklus, clostilbegyt som brala a zas budem musieť, inofolic som skúšala, listovku už dávno q nič :( ja vždy s 1DC Hádžem flintu do žita
@martinka666777 to je pekná čiara 4 dni pred MS 🙂
@looola tak dakujem potesila si ma dam potom o par dni
@sunflower109 vsak podla fotky mas ruzovu ciarku...skus urobit test rano....mozno sa tam babo este uhniezduje...
@zuzana92521 ja tam vidím 😉
@miirkka1 áno je ružová ale čo ja viem vieš koľko takých čiarok u mňa bolo a nič...kebyže mám bezproblémové všetko cyklus aj ovu tak v pohode ale niekedy človek už ani očiam neverí...skúsim ráno test ak sa mrcha nerozbehne
@sunflower109 ja viem tiez mavam ciarky jedna bola ruzova a nic z toho....ale u teba to vyzera fakt nadejne.Tu ciarku clovek nemusi hladat.Testni sa a daj vediet

@bibih včera som skoncila na pohotovosti a nasledne v nemocnici..o babo som prisla zaciatkom 3 tyzdna.. Plod sa neuchytil, musime sa snazit dalej. A dostala som menzes strasne silny