icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

sunflower109
17. apr 2018

@miirkka1 nič z toho dnes nabehla ms 😞

miirkka1
17. apr 2018

@sunflower109 to ma mrzi...neboj ono to pride...uvidis ked nato nebudes mysliet.Ja viem tiez chcem strasne druhe...ale u mna je problem nenabehla mi este ms,kojim malu 17mes v noci .. a stale dufam ze otehotniem cez prvu ovulaciu co nastupi ak nastupi vobec niekedy ...ja zase po menstruacii teraz tuzim...prva dcerka tiez trvala dlhsie...stale som sa testovala...a ked som na to nemyslela lebo som uz nedufala lebo moj cyklus ani neviem aky mam . Niekedy cca.50dni 40dni..vselijak...ani som nevedela kedy ovulujem,tak to vislo....drzim ti palce

zuzana92521
17. apr 2018

Žienky dnes ráno robený, z prúdu moču ale po káve, čiarku bolo pekne vidno ale teraz je úplne slabucko.. Do minulého mesiaca som mávala pravidelnú ms teraz hapruje tak už neviem ci som alebo nie, od včera večera takto duchuju te

zuzana92521
17. apr 2018

A mam veľa výtoku, dnes som slabucko zaspí Ilava ale odvtedy len vytok. Podľa všetkého mi. Meškajú už štvrtý deň, ale zrejme ovulácia bola neskôr alebo je to biochemické. Neviem už sama. Co si mysite

zuzana92521
17. apr 2018

@evita1233 ja už neviem, bud som mala posunutu ovulku, alebo neviem, mam len strašne veľa výtoku takého hustého, je mi na vracanie, cely rok som mala pekne 28 dňový cyklus, minulý mesiac mi došiel až na 30 deň cyklu, teraz som ak rátam 28 dňový cyklus 34.den a ráno som mala na teste len slabého ducha. Po úprave fotky ho je celkom vidno aj naživo ale je veľmi slabý. Neviem teraz dúfam, že to nebude biochemické.

trisha321
17. apr 2018

@vyvka ano to mi povesal aj gynekolog aj obvodna.. Ze niektore dievcata ani nevedia ze su tehotne len dostanu velmi silny menzes. Ja sa s manzelom budem nadalej snazit, az dovtedy kym to nepotiahneme do uspesneho konca a nic ma nezastavi.

vyvka
17. apr 2018

@trisha321
Spravny pristup ja som
Potratila v 8tt
V january a ideme dalej verime ze raz to Vyjde ...
raz to prist musi zivot nas skusa ale my zeny sme silne hore hlavu 🙂

trisha321
17. apr 2018

@sunflower109 nestracaj nádej. Nemozeme na to mysliet stale, testovat sa a spavat s chlapom s tym ze ideme robit dieta. Nechaj to tak ako je a pride to vtedy ked budes najmenej cakat, aj mne nabehla MS 😣 a mala som krásne pozitivne testy.

trisha321
17. apr 2018

@vyvka tak čim viac sa kvoli tomu obvinujem tym je to horšie a určite sa teraz nemozem nastavit tak, že to tak stale skonci a nikdy nevynosim dieta - lebo by som z toho zošalela a utápala sa v depkách. Ono to príde a možno sa nám to podarí už čoskoro. 🙂

eny81
17. apr 2018

@smileba gratulujem👍👍

vyvka
17. apr 2018

Jooj baby tak ma to stve 😡😡
Dnes mala prist mrcha
Namiesto ms mam vytok...nic ine a test negativny
Tu je fotka upravena nieco tam sice je ale
Mala by to byt normalna ciarka ne zase tie zvlastne dusiky
😢😢😢

evka64
17. apr 2018

Kocky vidite nieco?

vyvka
17. apr 2018

@trisha321 budem nam drzim palce 🙂

sunflower109
17. apr 2018

@trisha321 práveže na vsetko som sa vykašľala okrem meriania teploty nič extra nerobím, vykašľať som sa na vitamíny, a podobne...sex máme z radosti aj denne aj dvakrát keď je chut, takže určite nie som z tých čo všetko kontrolujú a prepočítavaju...po tých rokoch snaženia som už rezignovala a tým zanietením a nechávam tomu voľný priebeh...no nič snáď nabudúce niekedy

martinka666777
17. apr 2018

@looola neviem co si mam mysliet dnes som to dostala take slabsie ako som zvyknuta a dostalo som to skor o par dni neviem robila som dalsi test a vysiel mi silnejsie neviem co ztoho bude

smileba
17. apr 2018

@eny81 ďakujem snáď sa všetko podarí tak ako má 🙂 ostáva už len čakať 🙂 ešte sa s manželom ani netešíme, kedže sme si prešli hocičím, tak sa už ťažko tak skoro verí

bella1303
18. apr 2018

Ahojte,neviete mi poradit?10.4 mi pichli ovitrelle na vyvolanie ovulacie. Ako dlho sa drzi v tele?do kedy moze ovplivnit test?

judit_ka
18. apr 2018

Ahojte prosim vas viete my prosim poradit? 9. som bola na vyvolavacke pretoze my ms meskala par mesiacov. Lekar vtedy povedal ze budem mat problem otehotniet a ze sa mame zacat snazit a ze ked to do roka nevide bude to riesit. Takze priatel to zobral extra vazne a hned ako sa to dozvedel sme sa aj snazit zacali este v ten den. No a vcera som zacala slaboruzovo krvacat uz som myslela ze teda prisla ms po vyvolavacke lenze trvalo to len vcera a uz viac nic. Stalo sa to niekomu? Som dost zmatena lebo po vyvolavacke vzdy prisla normalna ms samozrejme ale vtedy sme sa nesnazili a davali si pozor. No a teraz toto. Dakujem za odpovede

vyvka
18. apr 2018

Dnesny test upravena fotka na zivo ju az tak silno neni vidiet co myslite ??? 😒😒
Ale bola tam do 10 minut teda
Na poslednu minutu sa obiavila
Po rozobrati testu mam to brat ze to je uz po Limite ??

eny81
18. apr 2018

@judit_ka no nestalo mi . Akurat som bola na vyvolavacke a ked ms neprisla som si robila tehu test bol pozil. 😊

zuzka1120
18. apr 2018

Ahojte,
Stalo sa vám už niekedy, že namiesto menštruácie ( v čase menštruácie) ste dostali len take slabohnedé a tmavohnedé špinenie? Stalo sa mi to prvý krát, trvá to piaty deň,je to slabé ale tehotenské testy sú negatívne.
Snažíme sa o bábätko desať mesiacov.
Ďakujem pekne za každú radu

trisha321
18. apr 2018

@zuzka1120 v ktorom dpo si? Ak sa menzes nedostaví a testy budeš mat nadalej negativne, chod ku gynekologovi. Pichne ti vyvolávačku

zuzka1120
18. apr 2018

@trisha321 ms mám nepravidelnú a tým pádom aj ovulaciu, takze neviem žiaľ koľko dní po ovulacii som. Ale ms prišla na čas ( rátala som 33dnovy cyklus)
Je mi od žalúdka chvíľkami nevoľno ale to si pravdepodobne ja navadzam. Ale nebolia ma ani prsia 😏

eny81
18. apr 2018

@zuzka1120 ahoj ano stalo mala som cystu. Ak sa ti nespusti by som asi isla k dr.

vyvka
18. apr 2018

Tak baby som tu zase Mna uz snad porazi
Dnes rano som sem davala test bola tam slaba modra ciarka teraz som robila zase prikladam foto dva rozdielne znacky dva rozdielne vysledky
Negativny je one step
Ak sa nemylim mal by byt 10tkovy a ten druhy “ pozitivny “ je asi 20-25 mlu
Lenze citala som ze limit je 5 minut ja som mala ciarku az 6-7 minut a po 10 uz bola ovela silnejsia .. viditelna volnym okom pekne ruzova .. lenze zase to nebolo v 5 munutach ale tak neverim ze ako nahle test presiahne limit sa na teste objavy pekna ciarka pride mi to ako hlupost ci ???
Zase nieje to hodina po Limite ale 2-5 minut maximalne
No kde je baby pravda ? Naschval som vam sfotila aj obaly ak by mi nahodov niekto vedel povedat vasu skusenot s tymi testami
( zijem v zahranici )
Pridala som aj okreme fotky kde su //

zuzka1120
18. apr 2018

@vyvka možno je one step menej kvalitný ale to už ani nie duch je podľa mňa ale čiarka.
Podľa mňa pozitívne.
Veľmi silno držím palce .

vyvka
18. apr 2018

@zuzka1120 Dakujem velmi pekne snad mas pravdu 🙂

eny81
19. apr 2018

@trisha321 vobec sa utapaj v depkach. Urcite to pride. Viem to z vlastnej skusenosti. Hlavu hore skus sa sustredit na inu vec. Nech to ze chces babo nie je to na co myslíš stale. Drzim palce 😊

eny81
19. apr 2018

@smileba to chapem drzim palce 😊

zuzka1120
19. apr 2018

@vyvka ahooj,nerobila si ráno test?