Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@sonicka232 no podla mna by si tehotna mohla byt. Ved to mas peknu ciarku a teda nemyslim ze z predchadzajuceho tehu by ti taketo hcg ostalo. Skus neskor test ak bude silniet tak je to iste. No drzim tuho palce👍👍👍
Baby ma tu Niekto skusenost s inofolicom ? Mam doma 47 vrecusok
Myslite ze by som ... ich mala zacat poberat neviem ci to nieje malo 😁😁😁 ?
Neviem ci by som Mala kedze beriem aj clomid na podporu ovulky co Myslite
@sonicka232 to neni urcite z minuleho tehu.... Testni o 2 dni ked bude silnejsia je to jasne 😉
@eny81 Dakujem velmi pekne no mam aj trosku obavy ze sa to vsetko znovu zopakuje ale ostavam pozitivna 🙂
@vyvka Ahooj ja som v januari zacala brat inofolic snazili sme sa o dietatko 2 roky a vobec nic Kupila som si 90 vrecusok dve balenia zijem v Skotsku a brala osm ich 2x denne rano a vecer aj s dvomi salkami alchemilkoveho caju a otehotnela som na zaciatku marca, no bohuzial hned aj na konci marca som potratila 🙂 ale stale som to brala a teraz som znovu tehu a az do konca druheho mesiaca mozem inozitol kludne brat takze drzim prsteky ;)
@hennyinnsbruck Dakujem ja sa len obavam ze sa stane to iste a zacnem krvacat ... stale este podla mna moze prist MS :/ ale ostavam v pozitivnej nalade a poobedny testik tiez ukazal ciarocku tak uvidim o par dni 🙂
@sonicka232 Gratulujem tak predsa to niekomu pomohlo kazdy na Inofolic ma ..
Iny nazor ale Za skusku nedam nic takze hovoris ze 2x denne sa beru ? Na obale pisu ze vrecusko dene
@vyvka ano pisu vrecusko denne ale moj gynekolog na slovensku mi povedal, ze dva denne 🙂 mam kamosku ktora tiez vdaka inofolic otehotnela 🙂 dufam, ze ti to pomoze ja som uz druhykrat tehotna a to sme sa dva roky snazili uplne tak isto 🙂 teraz na ovulaciu a hned veeeelmi to pomaha no len, uvidime ci sa mi tentokrat udrzi 🙂 daj potom vediet ;) drzim palce a alchemilku tiez pi 🙂
@sonicka232 http://inofolic.sk/ tu tiez pisu ze 2x denne ;)
@sonicka232 2 salky dene ? Ja totiz beriem Aj clomid na podporu ovulky .. tak to nechcem vsetko nejako hned
Prekombinovat ...
Chcela som hlavne skusit aj tento lubrikant
Plus ... inofolic
Nemyslie ze este aj alchemilka to bude uz moc ?
@sonicka232 nemyslim si my mame tie geliky a pri prvom som ich nepouzivala a teraz som pouzivala aby sa podarilo tak uvidime 🙂 inak su vyborne ja mam take na davkovanie 🙂 no a s alchemilkou nic nepokazis skus iba jednu salku denne 🙂
@sonicka232 tak teda skusim vsetko. Nech to uz dopadne ako ma vdaka za rady ;)
@sonicka232 stat sa to moze musime ale mysliet positivne a verit ze najblizsich par mes si da Mrcha odchod😉
@sonicka232 urcite bud. Ja som mala biochem. tehu bola som u dr. a on mi povedal ze telo si pamata a mozem potom skor ostat tehu. Urcite bud v pohode neboj sa a ked bude meškať a test pozotivny chod k dr nech sa o teba postara 😊
@vyvka Nie je za co 🙂
@hennyinnsbruck Velmi v to verim ale nechcem sa znovu sklamat 🙂 tak sa do toho tentokrat az tak nevzivam :D
@sonicka232 ja som tak bola... 2x biochemicke, naposledy November... Teraz treti krat som to mala tak na Haku co bude... A zatial klop klop 9tt som....
@hennyinnsbruck no super gratulujem👍. Ja zacinam 14 tt tehu 😊
@sonicka232 ja som tiez brala inofolic a inositol 1000mg mesiac a pol a som otehu 21marca vsak som potratila v 7tt hned sme zacali sa snazit s tym inositol lebo inofolic mi nedosiel 🤔 treaz som 13dpo vcera /dnes mala dojst ms zatial nic ale vcera test biely tak dnes som uz netestovala bojim sa ...
@eny81 dakujem... Oh krasa😍
@zuji mne doc po vyzetreni povedala ze vsetko sa vycistilo vyzera vsetko ok nevidi dovod aby sme sa znovu nemali snazit vraj normalne zeny po potrate su viac plodnejsie ... potom dodala ze su part co cakaju do prvej ms a su zeny ktore so zdravotnych problemov musia cakat aspon 1 cyklus nastastie to nebol moj pripad tak sme hned isli do toho ... akurat ovulacia prisla o cca 6dni neskor tym padom sa cyklus predlzil ... som zvedava co s toho bude bojim sa citim sa tak vselijako ms mala dojst vcera/dnes zatial nic a vcerajsi test na 12dpo tiez nic 😐
@eny81 Dakujem velmi pekne dufam, ze to bude ok tentokrat 🙂
@zuji nam nepovedali cakat ale ja som v Skotsku inak to tu asi funguje ja som treti tyzden po potrate a znovu tehu no len vsetko sa moze este zmenit 🙂 ale zatial je to fajn nic ma neboli a necakali sme 🙂

Ahojte potrebovala by som poradit 🙂 presne 29.3 som potratila hcg hormon mi klesol velmi rychlo a za tri dni nebolo nic. 4.4 mi skoncilo krvacanie hned 9.4 som mala ovulciu ratala som s tym, ze by som mala dostat menstruaciu okolo 26.4 lenze dnes som si spravila tehu test co je 4 dni pred ocakavanou MS a test bol pozitivny mate s tym nejaka skusenost??? ci to uz som tehotna, ci mam stale cakat menstruaciu? inak od utoroka 17.4 slabucko spinim a test vysiel takyto z ranneho mocu prosiiiiiim piste ci som ci nie som tehotna :( bojim sa