Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte 🙂 mate niekto skusenost s twstom woman secret??? Dakujem 🙂
@polovnicka92 ahoj ja mám snim dobrú skúsenosť, ukázal mi čiarku do 20 sek. 🙂
@smajlik9 ahooj a kolko si bola dpo?? Mne ukazal tiez tak rychlo ale na fitke ju nie je absolutne vidiet :/
@polovnicka92 ja som mala ten palickovy len, toto je asi nejaký iný, no to bolo dávno ja už som 7tt
Ahojte, skúšali ste niektorá ovulácie testy? Kedy začať testovať? Ja som mala minulý mesiac ovu cca 11dc
@polovnicka92 ja som mala takýto woman secret ten palickovy, 3 dni pred MS
@smajlik9 dakujeem ja som sibdneska druhy zribila co bol v baleni a viditelnejsia ja ciarka ale aj tak neviem ci verit tomu. Musim zbehnut iny kupit. Ty si mala krasnu 🙂 najma nech ste zdraviiii
@polovnicka92 a ty koľko máš pred MS ? Hej aj ja som mala viacej testov. Ďakujem🙂 aj tebe prajem nech sa to podarí
@smajlik9 dakujeem krasne 🙂 ja som 34 den dneska ale moje cykly ja uz nechapem posledny pol rok co sa deje somnou do oktobra nacas a potom otras aj 40 dni cyklus .. :/ ja vlastne neviem ci mi uz meskaju ale asi 13 teho som mala ovu riadim sa teraz tym 🙂
@simbatko ja tam vidim tiez mam nieco podobne 🙂 aky test si robila
@polovnicka92 pepino test s tesca...No vsak vidime ci stoho nieco bude....😉
@simbatko drzim Ti palce 🙂
@simbatko ja nic nevidim bohuzial
@ceklis tiez sa mi nieco mari ale tazko povedat ci kanalik alebo nie.. Je to ruzove?
@hennyinnsbruck už som ho hodila do kosa :( musím ešte počkať a potom vymýšľať s testami. Ďakujem, dám potom vedieť
@ceklis hej ozvi sa... Drzim palce
@kristina132 pride mi to ako machulka ale je to skoro na testovanie 🙂
@sophinka17 podľa mna tam je čiarka ✊🏻 Držím prsty veľmi
@sophinka17 vidim tam//krásne čiarky...👍👍😉

@sonicka232 robila si test?