icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

zuji
4. máj 2018

Dievčata dnes som bola na microblading obočia ( tetovanie čepielkovou metodou) a akurát mám pozitívne OVU testy; myslite že sa možeme snažiť ? ...aby som niečo nepokazila.......ale veľmi chcem ;som mesiac po spontanom potrate;

janamexico
4. máj 2018

@judit_ka ja som mala prve 2 mesiace bolesti vajecniko presna ako sa mi ukazal dusik az do 2 mesiaca

hennyinnsbruck
4. máj 2018

@zuji preco by ste nemohli??? 🤔🤔

simbatko
4. máj 2018

Ahojte vidíte tam niečo?

janamexico
5. máj 2018

@simbatko prepac ale skor sa mi risuje ako kanil ciarka musi byt taka hruba ako kontrolna skus o 2 dni mozno sa iba mylim 🤗

zuji
5. máj 2018

@hennyinnsbruck no kvoli tetovaniu...farbe; či nepočkať mesiac radšej;

trisha321
5. máj 2018

@zuji ja som tiež mesiac po spontánnom potrate, tiež sa snažíme o dieťa, a buducu sobotu mam ist na microblanding obočia.. Samozrejme tehotnej zene sa neodporuca ist ale ja zatial nemám pozitivne testy

hennyinnsbruck
5. máj 2018

@zuji podla mna urcite Netreba pockat..

zuji
5. máj 2018

@trisha321 viem že tehotnej sa neodporuča, lebo by nemusela dobre chytiť tá farba....ja som bola už teraz na korekcii.......ale akurát som mala Ovulku , čiže ešte niesom tehu...ale teda mali by to byť prírodné farby ,som to včera študovala🙂) tak sme sa snažili večer 🙂) uvidíme za pár dní.....v koľkom si potratila ? Ja v 5tt také krásne testy od 10 DPO som mala a ešte aj v ten deň ráno riadne koľajnice....a zrazu bolo po všetkom...vieš o čom hovorím:(( ešte že ma nemuseli čistiť..

trisha321
6. máj 2018

@zuji ja som začínala 4 TT, meškala dlho menštruácia a potom som skončila na pohotovosti a následne v nemocnici.. A este den predtym som si eobila test a krásne dve //... Snad sa cim skor zadari a bude to OK

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
zuji
6. máj 2018

@trisha321 dúfam aj ja že sa zadarí; držim palce ;u mňa to vyzerá podľa teploty a ovu testov ; že dnes som 2 DPO. Jaj to bude čakania

trisha321
6. máj 2018

@zuji ja som 8DPO a očakávam čo bude ďalej. Začala som uzivat kyselinu listovu, bola som u gynekologa, ten mi ovulku potvrdil tak sme sa snazili...

simona2408
6. máj 2018

Ahojte babulky. Asi pol roka si nedávame s priatelom pozor a už mi meškajú 3 dni. Včera som si urobila Pepino test a dnes ráno Mama test. Sú to duchovia alebo sme konečne niečo uštrikovali? 🙂

zuji
6. máj 2018

@trisha321 tak ty už môžeš ochvilu testovať 🙂) aj mne nasadila " len" kyselinu listovu ale ja beriem aj inofolic combi. Som bola na gynde 9 DC a vravela že už ovulka každu chvilu....čo je dosť skoro podľa mna ale podla teploty; bolesti a ovu testu si myslim že som mala až 11 DC.

zuji
6. máj 2018

@simona2408 jasne pozitiv ; gratulujem

butterfly333
6. máj 2018

@simona2408 gratulujem

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
trisha321
6. máj 2018

@dievcatko26 negativne

trisha321
6. máj 2018

@simona2408 gratulujem si tehotna 🙂🙂🙂

trisha321
6. máj 2018

@zuji no ja som mala hned na druhy deň ovulku ako som bola u neho 🙂🙂 uvidime

dievcatko26
Autor odpoveď zmazal
janamexico
7. máj 2018

@simona2408 no toto ux duch nieje gratulujem

nivea93
8. máj 2018

8 dní do MS. Svrbeli ma prsty 😂🙈🙉 snáď čoskoro to tam už bude

ruzicccka
8. máj 2018

Zdravim viem ze tu hlavne riesite
Tehu testy ale snad mi niekto bude vediet poradit je tento ovu test pozitivny? Silnejsi som nemala
Potom ciarka bola len slabsia 🙄

trisha321
8. máj 2018

@nivea93 vidim ze si v tom podla mna 😂

nivea93
8. máj 2018

@trisha321 ďakujem ale na živo je úplne biely 😂 ako si to napísala tak to na fotke vidím aj ja. Idem ho ais vyhrabať zo smetiaka a to ma picne ak to tma stále bude čo som práve zbadala 🙈😂

mini007
9. máj 2018

@ruzicccka ahoj aj ja som to tak mala... uz som z toho bola zufala ale napriek tomu sme sa snazili asi kazdy den a otehotnela som.

dlucy
9. máj 2018

@simona2408 gratulujem krasne pozitivne 😊

dlucy
9. máj 2018

@mini007 suhlasim treba aspon 4 dni po ovu teste kazdy den aj nam sa tak podarilo 😀