Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@judit_ka ja som mala prve 2 mesiace bolesti vajecniko presna ako sa mi ukazal dusik az do 2 mesiaca
@zuji preco by ste nemohli??? 🤔🤔
@simbatko prepac ale skor sa mi risuje ako kanil ciarka musi byt taka hruba ako kontrolna skus o 2 dni mozno sa iba mylim 🤗
@hennyinnsbruck no kvoli tetovaniu...farbe; či nepočkať mesiac radšej;
@zuji podla mna urcite Netreba pockat..
@trisha321 viem že tehotnej sa neodporuča, lebo by nemusela dobre chytiť tá farba....ja som bola už teraz na korekcii.......ale akurát som mala Ovulku , čiže ešte niesom tehu...ale teda mali by to byť prírodné farby ,som to včera študovala🙂) tak sme sa snažili večer 🙂) uvidíme za pár dní.....v koľkom si potratila ? Ja v 5tt také krásne testy od 10 DPO som mala a ešte aj v ten deň ráno riadne koľajnice....a zrazu bolo po všetkom...vieš o čom hovorím:(( ešte že ma nemuseli čistiť..
@simona2408 jasne pozitiv ; gratulujem
@simona2408 gratulujem
@dievcatko26 negativne
@simona2408 gratulujem si tehotna 🙂🙂🙂
@simona2408 no toto ux duch nieje gratulujem
@simona2408 gratulujem krasne pozitivne 😊

Dievčata dnes som bola na microblading obočia ( tetovanie čepielkovou metodou) a akurát mám pozitívne OVU testy; myslite že sa možeme snažiť ? ...aby som niečo nepokazila.......ale veľmi chcem ;som mesiac po spontanom potrate;