Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kukadielko bola a ovela a potom dalsie dni .. velmi slabunka ... potom skoro ziadna a dnes zase silna tak Uvidime tento cyklus ma ovu testy pekne potrapili 😁
Ahoj holky 🙂 tak jsem tady znovu... minule bohužel dorazila ms :/ dnes jsem 31dc, normálně mívám cyklus dlouhý 28 dni, včera jsem si dělala večer test(spis ze zvědavosti jelikož tento měsíc by byl zázrak kdyby se zadařilo) a skoro nic tam nebylo vidět, dnes ráno jsem test opakovala a výsledek viz fotka...co me zajímá je jestli čárka/duch neni moc slabá s ohledem na třídenní zpoždění??? Minule těhotenství jsem měla stejně silnou druhou čárku jako tu kontrolní ještě před vynechanim ms tak nevim co si myslet 😰prosím poraďte 🙂
@karol221 ja som mala tiez velmi slabulinke testiky zo zaciatku dusik bol vidiet az po upraveni fotky a kazdy tyzden skor povedane kazdy 3 den bola silnejsia mozno ovulka prebehla neskor ja som to aj tak mala vzdy malinka bola o tyzden plus ninus niaky dni menej
Baby uz 3 den mi je hlavne vecer zima
Cez den je to v pohode ale vecer ruky a nos mam
Ako lad napriek tomu ze manzel po dome
Beha v tricku a kratasach
A ja sedim v hrubej mikine
Asi by to bol zvlastny tehu priznak ze ? Maximalne mozem byt 7DPO
Ale popripade priznak ovulky ?
@archanjel008 ja tam nič nevidím.
@ruzicccka ahoj,ja tehotna niesom(inak by bol zazrak keby sa podarilo prvy den menzesu,co pochybujem) chcem ti povedat ze aj mne je zima chodim v mikine,cajickujem,a bolia ma stehna,citim sa tak zvlasne neviem to opisat
@domidee23 áno gratulujem
@dracik07
@enusamt
@butterfly333 ďakujem dievčatá,test nieje môj (ja už čakám na princeznú ktorá príde o 8 týždňov 😍) kamarátka sa hádala lebo ona tam nic nevidela 😅
@domidee23 skuste aj iny pre istotu ak je to woman secret mne velmi duchoval ale verim ze je skutocnyyyy
Ahojte jedna tazka :Mali ste menzes a boli ste tehotne?Dakujem za odpovede😃

@ruzicccka na to teste z 17-18 DC sa mi zda ta ciarka silnejsia