Baby na margo mojej včerajšej záhady s tými testami.dnes som netestovala ale včera večer mi to nedalo otestoval som a nič tam nebolo tak som hneď išla spat. A ráno keď som sa zobudila tak na ňom bola čiarka taka ako včera. Len som zabudla odfotiť. Teraz ani neviem ci po limite alebo v limite alebo ako lebo som odpadla do postele😂. Takže chcela som ze zajtra ráno testujem dám sem potom foto ale teraz poobede som dostala mrchu. Takže len toľko k tomu takže dajte si pozor na tie testiky držím palce😉
@nivea93 Fuuha; a taká bola silná tá čiarka....aj ja kašlem na testy od buduceho mesiaca; tiež som mala druhu čiaročku a dnes bielo nič...aj tak mám dostať až v pondelok ale už týžden cítim bolesti takže nič z toho
@nivea93 Citam ze prisla ms ?? No ja tomu neverim ved to skoro boli kolajnice a nemohlo ist o Biochemicke ? Alebo chybny test ? Kedze si ten druhy mala negativny ...? Mne sa to iste stalo Minuly mesiac ... ale nemala som az taku ciarku
@ruzicccka neviem co to bolo ved uvidíme co bude ďalej poznám kopu báb co mali ms a boli tehotné takže nechám tomu voľný priebeh a keď nie podarí sa nabuduce😉
@zuzka2505 v pohode nie som sklamaná. Teda určite by ma to potešilo. Ale radšej dostanem ms ako mam respektíve o deň neskôr ako znovu zažívať problémy v tehotenstve takže ja som radšej takto 😉
Ahojte,snazime sa len chvilku,a aj sa testujem naozaj skoro,ale chvilami mam pocit,ze nieco vidim. Viete mi prosim z toho niektora spravit negativ? Dakujem,drzim palceky
Baby na margo mojej včerajšej záhady s tými testami.dnes som netestovala ale včera večer mi to nedalo otestoval som a nič tam nebolo tak som hneď išla spat. A ráno keď som sa zobudila tak na ňom bola čiarka taka ako včera. Len som zabudla odfotiť. Teraz ani neviem ci po limite alebo v limite alebo ako lebo som odpadla do postele😂. Takže chcela som ze zajtra ráno testujem dám sem potom foto ale teraz poobede som dostala mrchu. Takže len toľko k tomu takže dajte si pozor na tie testiky držím palce😉