Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte no zas som to nevydržala a rano som testla a uplne biely test ani foto nedávam neviem prečo mi včera ukazalo naznak niečoho divne 😕
@zuzanka2905 :( tak mne napr vsetky mamatesty ukazuju vzdy po ovu duchov... ake takych ze to aj moj muz vidi a nikdy nic.. preto som ich prestala kupovat.. a kedy ti ma prist M? skus mozno o dva dni..
@ebi52 ten test je od Lauritky tak by mal byť ok aj mne mamatesty ukazuju duchou su o ničom už ich nekupujem skusim až o týžden tesne pred tým než ma prísť menštruácia 😵
Ja mám od včera rána občasné pobolievanie v podbrusku a citím sa tak choro , merala som si aj teplotu a mám jú zvyšenú, občas sa mi zatočí hlava z nicoho nic, myslela som si aj ci to nemoze byt nejaky zápal , ale po konzultácií s lekarkou to zápal nie je na to príznaky nemam, pred 6 dňami mi začali plodne dni a na 5 den od zaciatku mi zacali tie obcasne pobolievanie v podbrusku, tak by som sa chcela spytat či mal niekto podobne skusenosti, pretoze je mozne, že može byť 5-6 dni od oplodnenia dakujem
@zuzanka2905 jaaaj tak jasne 🙂 som myslela, ze si uz tesne pred 🙂 inak ja som mala aj prvy raz aj teraz priznak jediny a to ze mi prsia stazeli asi o 4 kila :D a bradaviek sa nemozem ani dotknut ... 🙂 inak nic zatial...tak ti drzim prsty a daj vediet...
@petra212 dakujem ti 🙂 tak v utorok bolo hcg iba 46, dnes idem k lekarovi tak uvidim, ale vidim to optimisticky, ked sa takto menia, verim , ze to bude ok 🙂 pisala mi tu aj baba co ma 2 deti a pri jednom mala hcg 20 a pri dalsom 40... tak snad som podobny pripad a to male to somnou vydrzi este 8 mesiacov 🙂
@ebi52
jasné, že ej to v poriadku, určite nemusíš mať najvyššie hodnoty hcg 🙂
je tam tolerancia od do, a ako vidíme práve ty si prípad, že máš hodnoty hcg na tej dolnej hranici
koľký si vlastne DPO?
keď sa pozriem sem, tak by som povedala, že si úplne v referenčných hodnotách
http://www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a-...
takže sa nestresuj, hodnoty máš úplne v pohode,
dôležité je či hcg v krvi stúpa a to podľa testov určite stúpa
Ahojte 🙂 s touto temou to nema asi nic spolocne ale nemate niektora skusenost s Inofolicom? Berem ho druhy den. Mam nepravidelnu ms,a chceli by sme babo..staci brat 1 sacok kazde rano? 🙂 dakujem 😉
@petra212 dnes 18 dpo ateda tak piaty tyzden... no ja som v aprili mala tak 14 dpo 28 a potom 18 DPO AZ 68 a potom len klesalo :( teraz som na 16 dpo mala 46 ale testy mi vtedy takto rychlo nesilneli, hadam taku ciarku ako dnes som ani nemala 🙂 mne 6 zmysel hovori, ze to je ok, ale sestricka ked mi to hovorila, tak to brala velmi tragicky...
@ebi52 vdaka dam vediet 🙂
@ruzovy_slonik krasny je teraz uz bude len silniet. Gratlujem 🙂

@1valeria1
@nynyky
@zuzanka2905 🙂 a dnes lekar, tak snad prinesie dobre spravy 🙂