Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ebi52 neboj nic, bude vsetko ako ma byt 🙂 ako dlho ste sa snazili?
@katuskamala 9 mesiacov..ale po 3 mesiaci to bolo podobne 2 dni po meskani som mala hcg len 28... za 4 dni vystupilo AZ na 63 a potom uz len klesalo... tak preto som trochu opatrna...
@zuzanka2905 ja vidim 🙂 len neviem ci to je sive alebo ruzove...
@zuzanka2905 ja tiez nieco vidim na tom druhom
@zuzanka2905 tak este veselo pockaj... ja som teraz na 13 DPO nemala ani tuk a 14 uz bola slaba ciarka 🙂 ale zas myslim, ze ked tam je tak o dva dni by uz mal byt aspon trochu silnejsi... tak drzim prsty 🙂
@ebi52 no to ano
@ruzovy_slonik ten prvy je krasny 🙂
@nynyky no ten je asi najlepší ale aj tak som na pochybách lebo takú peknú čiarku mi ukázalo asi až po 5tich minutach tak neviem ...
@ruzovy_slonik hmmmm tak teraz neviem lebo u nich je vysledok do 1 min. Skus pockat este testny neskor. Uz ti meska?
@nynyky no veď práve preto tak teraz neviem hej mešká už 6ty deň dnes .. rozmýšlam ešte nad tým digitálnym
@ruzovy_slonik prvy vyzerá pozitivny 🙂 nie kazdy test reaguje rovnako 🙂 skus ten modry clear blue? NEviem presne ako sa vola ale nie ten digitalny 🙂 len je cely umely...ten ti pekne ukaz ciarky ak je vajicko hoc aj len 5 dni uchytene 🙂 odskusane 🙂 a mam ho uz aj teraz prichystany 🙂
@veronikax ďakujem 🙂 skúsim teda ešte ten lebo už som z toho zufalá i keď je pravda že priateľ je nervóznejší ako ja 😀
@ruzovy_slonik silno drzim palce 🙂 moze byt ...ze mas zatial iba slabe hcg 🙂 pockaj den ..dva ... a skus to zase s tym umelym 🙂 drzim palce 🙂
@veronikax ďakujem 🙂 dúfam že tam budú // 🙂
@ebi52 aha tak teda rozumiem..
9mesiacov,tak to patria medzi tie kratke snazilky 🙂 mas stastie 🙂 tak nech to stastie zotrva 🙂
@ruzovy_slonik tak to ti pekne meska. Skus v piatok digi a ten isto uz ukaze
@ruzovy_slonik ale aj tak sa mi zda ze to mas pozitivne 🙂 drzim silno palce
@nynyky skúsim 🙂 potom dám vedieť a ďakujem moc 🙂
@ruzovy_slonik budem cakat 🙂
@ruzovy_slonik su vsetky pozitivne ten prvy je samozrejme naj 🙂 je jedno ze po 5tich minutach ale je to tam 😉

Ahojte ahojte