Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@monika2101 aj ja vidim ☺ drzim palce nech silnie ✊
@daniela2227 no uvidime ✊🏼✊🏼✊🏼😘❤️ dakujem
@monika2101 skus chvilku pockat a testnut sa zas 🙂🙂
@trisha321 pockam kym bude meskat 3 dni tj v nedelu a skusim 🙂
@archanjel008 v grafoch sa nevyznam...ale na prvom a tretom vidim ☺
@daniela2227 dakujem dnes som 8dpo;)
@archanjel008 uz len nech silnie..tfuj tfuj tfuj ✊☺
@tygricatko na 7 dpo sa mi zda skoro ale mozne je vsetko... Je to siroke?? Mne sa zda nejaka tenka🤔 ked tak urob este jeden a uvidis
@hennyinnsbruck zaciatok je intenzívnejšej farby, zvysok hrubky je tej istej farby len slabsi. No ved uvidime, len ma to strasne prekvapilo, lebo test som si spravila len nahodne.
@tygricatko taky silny kanalik ? Pochybujem kanalik je sedi
Kedy si Mala ovulku ? Mozno si ju mala skor ako si myslis
@tygricatko divne ze je dvojfarebna.. Ved uvidis hadam to bude tehu.... Urob este jeden test drzim palce
@ruzicccka Ved ja som kukala ako puk, ze je to ruzove. Ina znacka je takmer negativna, ze uplne, ze skoro nic. Ale na 7 DPO som cakala biely test. Preto som hotova 😊
@tygricatko tak zase nieje to az tak skoro kedze uhniezdovanie ..moze byt medzi 5-10 dnom ... ale zase ja som mala podobny test ale ciarka bola az do orandzova by som povedala a bol to kanalik
Ale ta tvoja vyzera pekne ruzovo no uvidis .. ci bude silnejsia o 2 dni 🙂
@tygricatko mozne je vsetko ☺ mudry google tvrdi..ze test moze byt pozitivny 6-8 po oplodneni ☺ drzim palce
@daniela2227 No ja som teda zvedava, poviem pravdu, ze by to bol šok 😂
@tygricatko vsak ale krasny sok ☺ ja dnes muza zeniem "do spalne" a snad aj mna potom bude cakat taky sok 😁
@tygricatko ja som mala pred 3 mesiacmi presne na tomto type testov 3x takú čiarku, niektoré ženy tvrdili že tieto testy tak duchujú, presne som mala polovicu čiarky silnejšiu a druhú slabšiu, tehotná som nebola, iný druh testu bol negatívny....samozrejme v tvojom prípade to môže byť tehotenstvo, držím palce 😁
@ja197 naozaj? Tak si ma trosku ukludnila 🙂 haha
@tygricatko podľa mňa je tam..a ešte keď je robený 7dpo tak na to je pekná čiarka 😊
@sabyyy Ja nic nevidim....

🧐🧐🧐 zajtra ma ne/prist mrcha .... no mne tam na zivo nieco vykuka slabunke .... 🤔