Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ruzicccka Myslím, že už by bolo niečo vidieť, takže pochybujem 🙂
@elly2009 za mna negat
@elly2009 mne sa tam tiez nieco mari...ale ten tien ma trochu zmiatol...vies to trochu inak odfotit?
@hennyinnsbruck nič tam nevidíš? Ved je tam ta jedna čiarka,nie?
@elly2009 jedna ano ale druha sa mi nepozdava... Aj na neg je cudna akoby nebola cela.. Neviem tazko povedat hadam sa mylim.. Skus zajtra alebo o 2 dni testnut bude jasnejsi vysledok... Alebo ciarka zosilnie alebo nie
@karinka098 pekne ciarky gratulka 😉😉
@elly2009 ja tiez vidim
@trisha321 vyzera to nadejne ☺
@daniela2227 no dufam dievcata uz druhy spontanny potrat by som asi nedala.. Zacala som brat aj kyselinu listovu a aj zapal mechura som vyliecila u gynekologa pred 3 tyzdnami som uz v uplnom poriadku..
@trisha321 treba verit a mysliet pozitivne ☺✊ i ked po zlej skusenosti to ide tazko...sama mam 3za sebou 😕
@daniela2227 no nakolko som uz vyliecena a uz som aj podľa gynekologa v poriadku verim a myslim pozitivne. O tyzden ideme na dovolenku tak dufam, že mi nebude zle ak som teda naozaj v tom 😁
Ach snažilky! 💞
Vymyslime už niečo!
Ako otehotnieť 👶 ...
Toto je hrozné už fakt, toto sa nedá zvládať pevnými nervami. Niežeby snaženie nebolo príjemné, je, veľmi. Len to sklamanie každý mesiac už rok 😔.
Sme obaja zdraví. Už som skúšala rôzne vitamínové preparáty a doplnky na podporu otehotnenia. Momentálne mám Inofolic ( druhé balenie 20 kusové)a pijem alchemilku keď nezabudnem ráno.
Nemáte niekto skúsenosti s nejakým vitamínom alebo niečím .
Pomôžme si nejako
@bambula3 mne sa tam nieco mari...mozno lepsia foto by pomohla 😕
@daniela2227 uz som sa zacala tesit a vecer ma prekvapila ms ☹ tak sa snazime dalej
@bambula3 to je mi naozaj luto 😟
Ahojte Žienky 🙂
Prosím poraďte mi 🙏
Znovu som začala robiť ovulačné testy...
Doteraz keď som testovala to bolo tak, že ako sa ovulácia blížila, tak mi silnela druhá čiarka na teste, postupne proste každým dňom bola silnejšia.
No tento raz som som začala dosť v predstihu testovať a včera som mala silnejšiu čiarku a dnes slabšiu. To znamená, že mi už ovulácia prebehla? Len sa mi to nezdá pretože som len 15 deň cyklu dnes a ja mávam cca 30- 33 dňové cykli. Ako tomu mám chápať?
Ovulačné testy tak silnejú ako sa blíži ovulka nie?
😖❤
@zuzka1120 LH v tele kolíše rôzne. Takže čiarka môže byť jeden deň silnejšia druhý deň slabšia. Dačo som sa natestovala 5 rokov tak kľud. Ovu ešte len bude.
@snazilka1983 ach ja rok...len som si povedala , že už nebudem testovať ale nevydržalo mi to dlho :D
Ďakujem Ti 🙂

@tygricatko skoda ale este sanca je pokial
Nieje ms