Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@snazilka1983 takže zas len ti pomohlo, že si na to nemyslela, len ja to nedokážem 😏
@zuzka1120 áno pomohlo len to. Žiaľ ja ti ani nebudem hovoriť ze nato nemáš myslieť. Sama dobre viem ze to sa proste nedá. Veľa ľudí to do mňa tlacilo a nešlo to. Proste som si našla dve roboty a bolo ani neviem ako.
@snazilka1983 Presne, mne to tiež radí dokonca aj lekár. Ale je to pre mňa nereálne, snažila som sito nahovoriť, že na to nebudem myslieť a nebudem testovať, ale márne. Si veľmi milá 🙂
@zuzka1120 určite sa podarí. Ú nás bol problém v manželovi o to väčšie nervy som z toho malam
@snazilka1983 Aj u nás boli trochu spomalené spermičky, ale bral na to vitamíny a kontrolný ďalší spermiogram už bol dobrý po troch mesiacoch. Aj ja mám vajíčok veľa takže sme obaja v poriadku, len sa nedarí. Ale hádam sme k tomu už blízko , verím v to. 😍👶
@zuzka1120 tak to mate tie najlepšie vyhliadky. Držím palce
@snazilka1983 Ďakujem ❤
@zuzka1120 nieje zaco
@daniela2227 veru nemas vidim ju 🙂
@daniela2227 Ja tam nič nevidím😒nemáš lepšiu foto?
@ruzicccka dufam ze je to tak ☺
@monika1791 nedalo sa mi to dobre odfotit 😕 mam este ale neviem ci najdes...ked na tejto nevidis
@daniela2227 Na druhý krát vidím ale až na tej poslednej možno..ale ty niesi veľa dní po ovulke,že?
@monika1791 veru nie ☺ toto bola len skuska..tak uvidime
@monika1791 len som chcela vediet..ci to vidim len ja..pretoze je skoro
@daniela2227 ja tam vidim tiez 🙂
@emili31 no uvidime co z toho bude ☺ dufam ze to nie je ziadny plany poplach
@motylik84 ono sa ti to nezda ☺
@7nikussska7 áno je vidim// držím palce
@7nikussska7 aj ja to tam vidim..skus o 2dni dalsi ale rano
Určite skúsim 🙂 mešká mi zatiaľ len 2 deň a to v mojom prípade je normal aj tyzden - dva :( držte palce moc by som si to prijala aj keď mám dosť bolesti a kŕče presne ako pred ms takže je tam strach že príde :(
@daniela2227 aj ja tam niečo vidím, ale takýchto,, duchov,, dom mala na testoch aj ja už habadej. Ale nech silnie, držím palce.
@7nikussska7 pozitívne, gratulujem ☺️

@zuzka1120 tak ja prvý rok som bola v pohode ale keď už sa nedarilo tak som tiež testovala ako šialená. Potom som začala robiť po 5 rokoch v dvoch robotach a ani neviem ako som ostala tehotná. Držím palce