icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

katnissb
20. nov 2014

@petra212 vcera som robila tiez test a len tak z uhla bolo vidno tak som myslela, ze kanalik ale dnes len tak som sptavila a neveri.

monicka2510
20. nov 2014

ahojte mozete poradit? vcera ma zacalo pobolievat podbruskom a dnes s ami objavil hnedkasty vytok , svoje dni mám mat az okolo 01.12. je mozne , ze mozem byt v tehu? mam strasne nutkanie si spravit test, nie je to este skoro?

1valeria1
20. nov 2014

@ruzovy_slonik. Kraaasny tfuj tfuj tfuj 🙂 gratulujem 🙂

wewika1
20. nov 2014

@jaruska18 nehovorim ze to je zly prípravok (hlavne ma silnu tlacenku od vyrobcu u gyn a v lekarnach- som farmaceut, viem to posudit). aj ja ho uzivam 5mesiacov (doporucene su min 3) a nic. a uz mi trochu lezie krkom to uzivanie "sumienky", mam subjektivny pocit bolestivejsej MS a preto som zacala patrat co by mohlo byt alternatívou. Rozhodovala som sa medzi feminionom 800 a GS mimistarom, ale Femibion je polykomponentny (obsahuje viac ako inozitol, kedze ten je len 2zlozkovy a aj viac ako mimistar), tak u mna vyhral 😉 ...kiezby to vsak bolo len o doplnkoch vyzivy 😖

jaruska18
20. nov 2014

@wewika1 veru mas pravdu 🙂 niekedy mozme pit co chceme a nic :( ine to maju na prvy sup bez toho aby o tom aj vedeli 🙂

ebi52
20. nov 2014

@nynyky no videl ale nie fazulku este, lebo ze som len vo 4 tt, ale ze maternica je super, ako ma byt, ukazal mi zlte teliesko, v pondelok na HCG a v stredu na UZV 🙂 ale povedal mi ze sa mozem pomalinky tesit, ze je to 100x lepsie ako v aprili 🙂 tak uvidime..

nynyky
20. nov 2014

@ebi52 mne teraz volali ze hcg mam 586 a v pondelok mam prist opat na krv a ked bude 1000 tak spravime ultrazvuk kde uz bude fazulka 🙂

ebi52
20. nov 2014

@nynyky jeeeej tak to je super 🙂 v pondelok ideme obe.. ja si v pondelok na 1000 netrufam a doktor povedal , ze budeme happy ked bude nad 400 ... tak uvidime...urcite daj vediet 🙂

nynyky
20. nov 2014

@ebi52 dam neboj 🙂

zuzanka2905
20. nov 2014

test z rana nechcela som pridavať ale upravila som niečo som z neho vytiahla ale neni to náhodou otlačok mne to tak pripada a čo vy nato

zuzanka2905
20. nov 2014

tu je foto

emili31
20. nov 2014

@bibianka dakujem bibi 🙂 😵

natalyas
20. nov 2014

ahojte, nevedela som kam to napisat a nechcem zakladat novu temu.. kedze tato diskusia je tu stale ziva, tak sa pytam tu.. akurat som tyzden po ovulke.. uz druhy den som strasne unavena.. spim s dcerkou poobede, a vecer uz o 8 som uplne vyflusnuta a zaspala by som asi aj na zachode...a treti den mam vecer zimnicu.. dnes som citila slabucke pichanie v boku.. myslite, ze by to mohli byt priznaky? Zda sa mi to velmi skoro..pri dcerke som nemala ziadne priznaky cele tehu..az kontrakcie 🙂 takze neviem, ci mozem mat taketo stavy uz tyzden po ovulke...dakujem

ajkacovi
21. nov 2014

@natalyas mozes jasne je to tvoje druhe tehu tak to mozes citit.. Ja som tak pri deuhom tiez vedela po ovulke kratko a pri tretom tiez ;) uz len test robit 🙂 drzim palce

zuzanka2905
21. nov 2014

pozrite pozrite ja mám pocit že je silnejšia 😕

petra212
21. nov 2014

@zuzanka2905
ja tam nič nevidím

nynyky
21. nov 2014

@zuzanka2905 aj mne sa zda len neviem ci je ruzova

zuzanka2905
21. nov 2014

@nynyky uz si pripadam ako porucha 🤐 mne sa nazivo zda farebna to cakanie je nejhorsie ci ano ci nie ja by som to chcela vediet cim skor koli tomu ze si ihned musim zacat pichat klexan na riedenie krvy

ebi52
21. nov 2014

@zuzanka2905 zuzi ja som to mala presne tak isto... uz som si pripadala ako blazon, na tomto dnesnom nieco vidim... ale asi este musis byt trpezliva :/ drzim palec 🙂

zuzanka2905
21. nov 2014

@ebi52 no asi tak nic ine mi neostava dakujem pekne aj ja tebe drzim palce

nynyky
21. nov 2014

@zuzanka2905 tak skus ist na krv a tam uvidia ci raste hcg

zuzanka2905
21. nov 2014

@nynyky no urobým v nedelu a ked bude tmavnut pôjdem a ked nie tak nie budeme sa snažiť dalej 😎

1valeria1
21. nov 2014

Tentokrat to u nas nevyslo...na testikoch uz ani naznak.....ale aj tak neviem co sa stalo...prsia citlive na testiku sa ukazala skoro do limitu ruzova druha / a dnes uz ani slaby duch....koceny drzim palce a prijemne tehulkovanie prajem 😉

oblivian
22. nov 2014

Ahojtem ja som mala ovuláciu na začiatku novembra, teraz som nedostala menzes, tak som 3 dni po sebe testovala: Pepino ukázal negatívnu čiarku silno a pozitívnu zo začiatku veľmi slabú, po minúte už silnejšiu (3x), Rapi Clear (1x) takisto najprv úplne slabulinkú potom trochu silnejšiu čiarku.
Mala som aj nejaké príznaky (napr. únava, silné závraty)... Ku gynekológovi teraz neviem ísť, lebo bývam 600km od neho. Čo myslíte, môžem byť tehotná, alebo tie čiarky klamú? :/

nynyky
22. nov 2014

@oblivian kup si digi a ten ti hned ukaze. Bany tu vraveli ze tie pepino duchuju tak neviem. Hod sem fotky

nynyky
22. nov 2014

@zuzanka2905 mas nieco nove?

kotatko1232
22. nov 2014

Baby ja som si minule robila jeden test .ja som vam videla z jedneho uhla ze je tam aj druha slaba ciarka ale ked som ukazala kamoske tak povedala ze nic tam nevidi...

zuzanka2905
22. nov 2014

@nynyky ale nic zase som skusila a objavil sa mi zas duch nemama pocit ze ciarka silnie nechapem tomu ale ked som dala do negatyvu tak som vsdela obe ciarky je mozne aby keby to bol kanalik ukazal aj negatyv a uz mi treba testy lebo som nedockava a testujem kazdy den viem ze by som mala vydrzat ale neide to trebalo by mi dalsie testy tolko penazi na testy dam a nakoniec zbytocne musim sa nejak ovladat 😀

kotatko1232
22. nov 2014

A to som mala mrsku pred tyzdnom a teraz slabo špinim :-\

kotatko1232
22. nov 2014

Ktore su leosie testy baby.digitalne alebo tie klasicke