Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
ahojte mozete poradit? vcera ma zacalo pobolievat podbruskom a dnes s ami objavil hnedkasty vytok , svoje dni mám mat az okolo 01.12. je mozne , ze mozem byt v tehu? mam strasne nutkanie si spravit test, nie je to este skoro?
@ruzovy_slonik. Kraaasny tfuj tfuj tfuj 🙂 gratulujem 🙂
@jaruska18 nehovorim ze to je zly prípravok (hlavne ma silnu tlacenku od vyrobcu u gyn a v lekarnach- som farmaceut, viem to posudit). aj ja ho uzivam 5mesiacov (doporucene su min 3) a nic. a uz mi trochu lezie krkom to uzivanie "sumienky", mam subjektivny pocit bolestivejsej MS a preto som zacala patrat co by mohlo byt alternatívou. Rozhodovala som sa medzi feminionom 800 a GS mimistarom, ale Femibion je polykomponentny (obsahuje viac ako inozitol, kedze ten je len 2zlozkovy a aj viac ako mimistar), tak u mna vyhral 😉 ...kiezby to vsak bolo len o doplnkoch vyzivy 😖
test z rana nechcela som pridavať ale upravila som niečo som z neho vytiahla ale neni to náhodou otlačok mne to tak pripada a čo vy nato
ahojte, nevedela som kam to napisat a nechcem zakladat novu temu.. kedze tato diskusia je tu stale ziva, tak sa pytam tu.. akurat som tyzden po ovulke.. uz druhy den som strasne unavena.. spim s dcerkou poobede, a vecer uz o 8 som uplne vyflusnuta a zaspala by som asi aj na zachode...a treti den mam vecer zimnicu.. dnes som citila slabucke pichanie v boku.. myslite, ze by to mohli byt priznaky? Zda sa mi to velmi skoro..pri dcerke som nemala ziadne priznaky cele tehu..az kontrakcie 🙂 takze neviem, ci mozem mat taketo stavy uz tyzden po ovulke...dakujem
@zuzanka2905
ja tam nič nevidím
@zuzanka2905 aj mne sa zda len neviem ci je ruzova
@nynyky uz si pripadam ako porucha 🤐 mne sa nazivo zda farebna to cakanie je nejhorsie ci ano ci nie ja by som to chcela vediet cim skor koli tomu ze si ihned musim zacat pichat klexan na riedenie krvy
@zuzanka2905 zuzi ja som to mala presne tak isto... uz som si pripadala ako blazon, na tomto dnesnom nieco vidim... ale asi este musis byt trpezliva :/ drzim palec 🙂
@ebi52 no asi tak nic ine mi neostava dakujem pekne aj ja tebe drzim palce
@zuzanka2905 tak skus ist na krv a tam uvidia ci raste hcg
@nynyky no urobým v nedelu a ked bude tmavnut pôjdem a ked nie tak nie budeme sa snažiť dalej 😎
Tentokrat to u nas nevyslo...na testikoch uz ani naznak.....ale aj tak neviem co sa stalo...prsia citlive na testiku sa ukazala skoro do limitu ruzova druha / a dnes uz ani slaby duch....koceny drzim palce a prijemne tehulkovanie prajem 😉
Ahojtem ja som mala ovuláciu na začiatku novembra, teraz som nedostala menzes, tak som 3 dni po sebe testovala: Pepino ukázal negatívnu čiarku silno a pozitívnu zo začiatku veľmi slabú, po minúte už silnejšiu (3x), Rapi Clear (1x) takisto najprv úplne slabulinkú potom trochu silnejšiu čiarku.
Mala som aj nejaké príznaky (napr. únava, silné závraty)... Ku gynekológovi teraz neviem ísť, lebo bývam 600km od neho. Čo myslíte, môžem byť tehotná, alebo tie čiarky klamú? :/
@zuzanka2905 mas nieco nove?
Baby ja som si minule robila jeden test .ja som vam videla z jedneho uhla ze je tam aj druha slaba ciarka ale ked som ukazala kamoske tak povedala ze nic tam nevidi...
@nynyky ale nic zase som skusila a objavil sa mi zas duch nemama pocit ze ciarka silnie nechapem tomu ale ked som dala do negatyvu tak som vsdela obe ciarky je mozne aby keby to bol kanalik ukazal aj negatyv a uz mi treba testy lebo som nedockava a testujem kazdy den viem ze by som mala vydrzat ale neide to trebalo by mi dalsie testy tolko penazi na testy dam a nakoniec zbytocne musim sa nejak ovladat 😀
A to som mala mrsku pred tyzdnom a teraz slabo špinim :-\
Ktore su leosie testy baby.digitalne alebo tie klasicke

@petra212 vcera som robila tiez test a len tak z uhla bolo vidno tak som myslela, ze kanalik ale dnes len tak som sptavila a neveri.