Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@butterfly333 nemysli na hlupe kozy mylsi na seba keby kazd ma pozerat xo druhy tára ,tak by sme sa zblaznili.... neries nic co ti nestoji zato... mozno uz mas stastie v brusku tak sa sustred nato ked nie nabuduce vydee.... moja vies ako som bola aj ja . Drzim ✊
@zuzannaaa vrchný ovu oba robené teraz
@butterfly333 supeer, gratulujem. 🙂 dočkala si sa 🙂
@butterfly333 supiii silnieeee😍
@hennyinnsbruck myslíš že silnie? Ráno bola slabšia no teraz je silnejšia
@biba12 ďakujeme zatiaľ sa nejdem tešiť uvidím čo bude ďalej
@butterfly333 😍🍀
@butterfly333 len tak dalej ☺✊❤
@butterfly333 predtym som musela z roznych uhlov pozerat,ak som chcela vidiet ciarku,ale toto uz krici 😀 😉
@butterfly333 juuuu je to tam gratulijemmmmmm

@butterfly333 hej hej podla mna ano krasne ju vidiet 😍😍
@butterfly333
Mas ju tam, a ovu som aj ja nemala pozitívny vôbec, až dnes keď mi tretí deň mešká, čiže u mňa bol skôr pozitívny tehu test ako ovu. A tebe pekne zosilnel tehu , gratulujem 👍👍👍😍😍
@ja17ay ďakujem snáď to bude silniet
@butterfly333 JAJ KED TO TAK VYDIM UZ CHCEM MAT DRUHE 🙂
ANO JASNE MOJA A HLAVNE NIC NESTRESUJ VSETKO AKO DOTERAZ ..... KOLKO STE SA SNAZILI MI 2 ROKY A 3MESIACE
@zuzannaaa no vyše dva roky to bolo s ex. No od októbra 2017 mám nového priateľa partnera začali sme sa snažiť v januári. Verím že sa to podarilo.
@butterfly333 no ako dnes . Robil si
@zuzannaaa ráno som skúšala len ovu a tej je silnejší než včera. Tehu bude ešte len robiť. Ráno som bola na krv výsledky budú zajtra
@butterfly333 no sup spravv... co cakasssss juuuuuuuu
@zuzannaaa strašne zle mi fotí no dnešný test oproti včerajšku je silnejší škoda že mi to nejde poriadne odfotit no podľa mňa pomaly stúpa
@butterfly333 pekny je uz je to na 100 percent ... super tak gratulujem a prajem krasne tehulkovanie a uspesny koniec ... ani sa nenazdas a prejde to..... mne to islo do 5 mesiaa ako slimak a po 5 velmi rychllo
@zuzannaaa myslíš moja že na 100%?no neviem ved uvidím no bola by som veľmi veľmi veľmi veľmi veľmi mooooc šťastná
@simonkazga negat
@butterfly333 Ja si tiež myslím že to je už 100%🙃✊
@monika1791 dúfam baby moje zlaté že máte pravdu. Ďakujem
@simonkazga Vyzerá to byť negatívne..ale nemusí byť o 2 dni
@butterfly333 a koľký deň od minulej menštruácie si? Ak sa smiem spýtať? Inak gratulujem, myslím, že to bude už len silnieť 🙂

@butterfly333 .. tasko povedat.... to moze aj nemusi. Ale dnes uz by uz malo ukazat ciarku tmavsie . Drzim silno nech je pekna ruzova ...✊