Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Na tej druhej foto, pri veľkej predstavivosti, vidieť ducha. Skus o 2 dni
@butterfly333 No neviem tapem v tych datumoch co som pisala a teraz som nahrata

@butterfly333 A ked som mala ovulku tych 27,28,28 alebo tych 3,4,5 tak kedy by mi ukazalo?
@kacicka30 to je otázne keď nevieš keď bola presne ovu. Ja som už 5dpo ms som mala od 23.8 do 26.8
Hlásim 1DC:( test biely a mrcha v plnom prúde aj teplota klesla ráno tak som vedela ze už nie je šanca :( na teraz davame pauzu do decembra v snažení kvôli svadbe v juny. A v januári vyskúšame 3 cykli za sebou iui a uvidíme :(
@kacicka30 no najskôr 10 dní po ovu. Nech zbytočne neminas tehu testy.
@butterfly333 tak ty si mala tak ako ja da sa povedat menzes tak joncom tyzdna bu uz mohlo ukazat ze?
@anulka1944
Ahoj, tieto už niekoľko báb zatratilo, že nie sú spoľahlivé 🤨, vraj zvyknú robiť falošného ducha
@ja17ay 😩 dakujem za info ....
@julia204 tato apka nie je nastavena podla tvojho tela a plodne dni v nej oznacene su len nejak statisticky vypocitane (napr cyklis ma 28dnitak o uli hodi niekde do stredu okolo 14dc)... skus sa riadit aj inymi znakmi ako je hlien, bolesti pri ovu, pripadne meraj bazalnu teplotu ci rob ovulacne testy... mne dava tato apka ovu na 12 dc a v skutocnosti je az niekde okolo 15-17 dc (odsledovane bazalkou, ovutestami a v jednom cykle aj sonom)....
@kacicka30 no ja ms nečakám až budúcu sobotu zatiaľ nebudem ešte robiť test
@butterfly333 ja buducu stredu

@gabinka03 ja tam nič nevidím 😒 ale na foto je to aj zle vidieť 🙂