Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena ten horny vyzera pozit ale su dost rozpite skus este jeden a kratsie ho namacat😊
@sewie nejaky obrys ruzovy tam vidim ✊🏼
@stratenanajdena zamna nic.. Rozpite moc.. Na 1 sa daco mari ale urob este jeden
Baby a ako funguje ovulačny ten po ovulke ked uz ste par dni pred menzesom ukazuje aj druhu ciarku?Vlastne ci ma stale tu druhu ciarku ovu test
je tam čosi, testuj za dva dni mala by byť už viditeľnejšia
Ahojte ..od jula beriem agnucaston a zas mi meska menstruacia uz je 44 dc. Vzdy po agnucastone sa mi upravil cyklus hned prvy mesiac na 31 -36 dc som mala menstruaciu . Snazili sme sa naposledy pred 22 dnami . .po styku na druhy den som mala akoby krvave vlasocnice na nohavickach ..myslite ze to bola ovulacia v den ked sme sa snazili? Predtym som to nikdy nemala
.neviem ci my moze meskat menstruacia zo stresov z rozchodu..zajtra si kupim test myslite ze mi uz ukaze ci som tehotna po 22 dnoch ?
.
@kacicka30 ano ovu test ukazuje vacsinou stale druhu ciarku..... Ked si tehotna tak ovu test je silnooooo pozitivny...
@stratenanajdena je tam vidím a koľko si DPO?
@libusa1980 DPO je deň po ovulácii? ak áno, tak trinásty (to je aj od pohl. styku). A 26-ty celkový. ale ja mávam kratšie cykly, 26 dní cca. Ale spravila som si už štyri inej značky, a dva ukazovali slabulinko, a dva vôbec, posledný úplne biely. Len ma to zbytočne mätie, dám si s tým pokoj do zajtra minimálne.
@stratenanajdena áno DPO je deň po ovu
@stratenanajdena a aké testy si mala?
@xnatalkax ja veru nic nevidim 😔
@libusa1980 Jojoj, takže: woman secret, mama test, pepino, potom taký "plus lekáreň" a MaybeBaby. Slabulinkú čiarku som videla (ešte stále tam sú) na womansecrete a teste "Plus lekáreň". Dnes ráno som si skúsila pepino a je úplne biely. Takže asi nič... A ak aj chcelo byť, tak už najskôr nie je. Čakám, kedy príde ms...
@xnatalkax ja tiež vidím iba jednu :( ale niekedy aj po uschnutí môže byť vidieť... v každom prípade držím palce
Baby prosím vás, ovu test ukáže tehotenstvo skôr ako tehotenský? Alebo je to zajedno? Ďakujem za vysvetlenie
@stratenanajdena ja by som sa na ovu testy nespoliehala.. Radsej pockat par dni a testnut tehu testom😊
@hennyinnsbruck ale hned na zaciatku?
Kočky vidíte cosik? Ráno bt 36,9 ms som mala dostať štvrtok ale nič. Zato od utorka kŕče v bruchu ružové špinenie dvakrát s troškou krvi úplne máličko trošku spinim. Kŕče prestali a cítim tlak v podbrušku. Mávam 28 dňový cyklus. Ďakujem
@kacicka30 ked robis ovu test cez ovu je sa samozrejme silno pozitivny... Potom akoze slabo - Lebo 2 ciarky su na nom u vela zien stale. A potom zase silnie. Ked mas napr na 10 dpo silno pozitivny ovu test je tam sanca ze si tehu. Ale ja osobne by som sa nato nespoliehala. Skor na tehu test. Su pripady ze je napr na 8dpo ovu test silno pozitivny tehu test 2-3 nato...je to u kazdej zeny inak.
@lenkaaninka mne sa tam nieco vidi😉 drzm palceky

@evita1233 mne tiež úž ukázal tento test tiež ducha, no bol o čosi silnejší , ale to som robila 3 dni pred menstruaciou... a popravde kedže som taký test kupila prvý krát, ani som nevedela aký výsledok má výjsť 🙂 že tam má byť nejaké +, čumela som do toho návodu riadne dlho 😀