Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@hennyinnsbruck A tehu tes ukaxe 3 dni pred mrchou?ci nemusi
@kacicka30 zalezi kolko dpo si,kedy sa uhniezdilo tak 10-12dpo by aj mohlo slabeho ducha ukazat
@hennyinnsbruck no 15 ho cakam menzes,dpo tapam
@kacicka30 skusit mozes test ved uvidis😊
@hennyinnsbruck A takto skoro by boli aj ine priznaky?
@kacicka30 preco mas nejake priznaky? U kazdej zeny to je inak.. Ja ziadne nemala - ani raz som nevracala, nic, prsia ma zacali kolo 7-8t bolet
@lenkaaninka áno je tam 😊
@ikonica takze v stredu na teste duch piatok uz ziaden duch a dnes prisla mrcha hoci menzes mal prist az v utorok..inak ja som 0- a muz 0+, syncek ked sa narodil bol 0+ dostala som aj inekciu na faktor.. Len vsade citam ze prve tehu je ok ale pri dalsich telo bojuje proti plodu ☹
@hennyinnsbruck No ani ja som necracala nic,a vcera cuduj sa svete som dostala ako menzes nie silny a mala som dostat 15 ho co skor tak nemavam aj to zaciatok len akoby spinim a tersz toto?neviem
@evita1233 tak 2 dc som dúfala že sa podarilo ale ideme ďalej objednaný pupalkovy olej na hormóny tak uvidíme...
prosím vás, keď sú už tretí deň väčšie zrazeniny, aké obyvkle nemávam pri ms, tak to mohlo byť biochem. tehotenstvo?
@stratenanajdena mala si pozit tehotensky test? Ak nie tak to ti nikto nepovie......
@hennyinnsbruck iba slabučká druhá čiarka. ale viditeľná voľným okom (vyskočila hneď po namočení a je tam až doteraz). a na druhý deň už nič, biely test.
@stratenanajdena tak pravdepodobne biochemicke veru.
@wanttobemom ciarka ,
Gratulka 🙏🤰👼
@ruzicccka juuj to by sme s manzelom boli moc moc radi 🤗 prve tehotenstvo skoncilo mmt, tak mam teraz celkom obavy
@ruzicccka Ahoj moja.Ako?
@henka123123 ahoj, ja tam čiarku vidím. To bolo z ranného?
@biba12
Nie.poobede
@biba12 to som kupila taky do prudu ze pocas 24 hod.
@henka123123 na prvej fotke ciarku vidim 🙂
@wanttobemom skus ešte ráno, či bude silnejšia.
Dakujem zienky.zajtra spravim rano...aj sa bojim q aj sa tesim.uplne zmiesane pocity
@monika1791 ahojj
No cakam bud na pozitivny test alebo na ms kedze mam este 3 dni do ms ale skor tu mrchu cakam ..
To by som uz nieco na teste mala
Tak Uvidime a ty ako ? 🙂
@ruzicccka Aaaale,ja tak všeliak🤔ovulku som s veľkou pravdepodobnosťou nemala
@monika1791 vies podla bazalky ci...?
@wanttobemom pozitivne,gratulujem

@stratenanajdena kup si lepsi test