Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@ruzicccka Testy som začala robiť od 12 DC a mám všetky negatívne (jedine žeby bola ovulka skôr) ide mi urvať vaječníky a cítim že mám s veľkou pravdepodobnosťou cystu.Ale idem o týždeň ku gynekologičke tak uvidím čo mi povie..chcela by som nech mi predpíše clostil.No a bazalku som merala pár dní lebo potom sme šli na chatu tak som chodila neskoro spať.
@nini1010 nepoznam bohuzial ja som mala testy z netu.
skus ked bol jeden duch mal by byt aj druhy ak ma test rovnaku citlivost ako prvy test
Lebo mne stale ukazuje druhu ciarku,dostala som brdelu skor mala som stredu a menzes mam ale ciarku tiez
@dracik07 ja na ňom vidím čosi, no ja počkám do nedele čo bude bt zatiaľ stále hore.
@hennyinnsbruck dr max ma slabucku ciarku aj mamatest ma slabucku ciarku.som 9dpo.myslite ze je sanca?ja viem ze musim vyckat len po 2 potratich je ta zvedavost neskutocna.
@hennyinnsbruck
@nini1010 myslim ze na 10-11dpo by uz mohla byt aspon slabucka ciarka
@hennyinnsbruck
@nini1010
dievcata a je mozne aby z ranneho moču čiarka a nebola a vecer soém len tak skusala a po 5 minutach mi vysla na one stepe ciarka a krasne viditelna?

@henka123123 test je pozitivny. Na gynekologa je este ale skoro. Zbytocne sa bude v tebe “vrtat”... davaj si kyselinu listovu a pockaj aspon do 6tt🍀