Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte🙂 cca týždeň mi mešká menštruácia ,neviem presne ,není pravidelná. No začali ma strašne bolieť bradavky,ani nie prsia ako celkovo,len tie bradavky. Spozorovala som u seba aj výtok,taký tuhý biely. Na dva dni ma totálne odrovnala teplota 38.3 vyššie nešla. Raz za čas má pichá na ľavej strane v podbrušku. Bola som dosť nafúknutá,no potom mi prestalo chutiť papať ,tak na určitý čas to preslo. Čo to môže byť?Doktor ma dovolenku a test som zatiaľ nekúpila
@gabuliacik tak robila som si rano a vysiel uplne negativny..ale menstruacia mi meska uz 11 dni aj tak
@biolo negativny
@henka123123 tak to je sila🤦🏼♀️ Drzim palce
@katka101018 ojoooj tieto rapicleary duchuju jedna radost. Uz milioooonkrat som s nimi bola tehu :( po case sa VZDY ukaze slaby duch
Baby... už ste sa stretli s takýmto výsledkom testu?...po ocikaní celý zružovel...potom bol biely a keď som prišla z práce bolo tam toto... iné testy boli negatívne... už mám pocit že mi šibe... mešká mi to jeden deň... lekárka mi dnes spravila usg a dala duphaston... Zatiaľ nebolo okrem zhrubnutej sliznice nič vidieť...po vyšetrení som mala ružový výtok ale len krátko...
@zuzik5891 ja by som novy test urobila
@hennyinnsbruck asi s testom počkám lebo som začala špiniť🙁...tak načo ničiť ďalší test... počkám na mrchu nech sa rozbehne a budeme skúšať od začiatku...😊
Ahojte babulky, som 4. den po KET expandovanej blastocysty, cize nejakej sestdennej a viem, ze na testovanie je veeeelmi skoro, ale len tak pre zaujimavost som vyskusala. Co poviete? Ja tam nieco uplne malilinkate vidim. Sice sa to ukazalo az po limite, ale viem, ze tieto drmaxy u mna nikdy neduchovali.
@s8 ano
Pozna Niekto tabletky medroxyprogesterone ?
Na vyvolanie ms ?
Som v UK
Takze nikdy predtym som ich nemala a ani neviem ci su aj na slovensku ale nieco podobne urcite ci ??
@zuzannaaa ak sa pýtaš na test tak áno spravila a bol negatívny...dnes som krvácala asi len dve minúty...fakt...kým som ráno vstala a šla na wc tak trocha krvi a od vtedy úplne nič...ani len hnedý výtok... bolesti mám len chvíľkové a úplne jemné ale prsia ma bolia neskutočne...poobede mi bolo strašne zle na žalúdku...tento mesiac som zo svojej mrchy úplne zmätená... predpokladám že keď ráno vstanem zasa zakrvácam... intimka to istí 😁...

Ahojte žienky, môžete mi prosím poradiť, omylom som namiesto digitalneho clearblue kupila easy verziu. Vidite ako ja negatívny? Som este len 10DPO ale po potrate v 12 tyzdni v marci sme sa zacali opat snazit.