Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@lattelatte ja som si potom pre istotu robila aj digitalny 🙂 a ten bol fakt ze super - uz ked som tam to plusko videla blikat som vedela, ze ten duch na teste vobec nie je duch 🙂
@nynyky ahoj vobec tomu nechapem ale dnes na teste vobec nic nesilnie som sklamana a to mam pre tu moju nedockavost lebo testujem skoro 😎 ale nechapem preco vidim dusikou a nesilneju bud mam sama o sebe vysie hcg v tele a test to zachyti alebo neviem no nic este mam jeden zajtra zatestujem a uz netestujem
@simonnka2014 Ahoj, radsej pockaj. Ja viem, ze ta nedockavost je sialena, ale radsej pockaj.
@zuzanka2905 veru este radsej pockaj potom
@sibalka21 aj ja by som chcela take pekne kolajničky 🙂 gratulujem a prajem šťastne tehulkovanie 🙂
Baby dakujem za vsetko 🙂 zajtra rano testnem a ked bude znova tak pekne viditelba tak skocim k lekarke nech mi to potvrdi lebo mam dost namahavu pracu 🙂
Dakujem 🙂)
Ale neviem ci sa mozem tesit na 100% v sobotu 22.11 som mala dostat MS, ktora neprisla, ale namoesto toho bol hnedy vytok.. a dnes sa mi spustilo trosku krvi, taka hneda alebo bordova... co si myslis?
@mirka5607 pekna ciarocka 🙂
@lattelatte no super,tak gratulujem
@ Dakujem 🙂
Ale neviem ci sa mozem tesit na 100% v sobotu 22.11 som mala dostat MS, ktora neprisla, ale namoesto toho bol hnedy vytok.. a dnes sa mi spustilo trosku krvi, taka hneda alebo bordova... co si myslis?
@mirka5607 moja,vela zien ma pocas tehu menstruaciu,tie prve mesiace,ale aj nemusi,tak ten hnedy vytok nemusi vobec nic znamenat,ale pre vlastny klud,by som zasla ku doktorke ,povedz jej ,ze si mala pozitivne tehu testy,ale ze si mala trochu krvi a ona ta pozrie,popipade ti da dake tabletky 😉
Uz sa chystam,idem ku Dr 🙂tak drzte palce 🙂

Ahojte baby 🙂 v skratke vám napíšem,snažíme sa od leta,som na duphastone ale už len do decembra.mrcha má prísť až na začiatku decembra,ale posledný týždeň ma pobolievaju prsia,zvlášť bradavky!test som si robila pár dní dozadu a nič.mám doma clearblue,a neviem či skúsiť aj ten,alebo počkať na mrchu.tak vás prosím o radu 🙂