icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

terezia32
24. aug 2018

@stratenanajdena kup si digitalny test, ten je najspolahlivejsi 😊

ruzicccka
24. aug 2018

@stratenanajdena Je to tam 🙂

zuzik5891
24. aug 2018

@terezia32 to je fakt...🙁

stratenanajdena
24. aug 2018

@terezia32 lenže ten je až 25-kový. ja používam pepino a woman secret 10-kové. ešte možno večer skúsim, ak nevydržím, ale ináč až zajtraaaaa 🍀💃👏
@ruzicccka Ďakujem, lebo vlastným očiam neverím 😉😅

laauraa
24. aug 2018

Prosim vas vidite nieco ci sa mi to zda len ?

stratenanajdena
24. aug 2018

@laauraa malého dušíka áno, naživo vidíš aj farbu?

laauraa
24. aug 2018

@stratenanajdena tak v podstate ano

terezia32
24. aug 2018

@stratenanajdena kolko dni dpo si? Na tom digitalnom pisu, ze sa moze pouzit uz 5 dni pred ms

stratenanajdena
24. aug 2018

@terezia32 môže, ale je 25kový. zvláštne, že keď som si spravila mamatest, bol úplne snehobiely. ale ružového ducha som ešte nevidela, a tá čiarka na womansecrete je ružová, hoc slabulinká. ja som ešte málo po PS, kedy som mala ovulku si teraz nie som istá, telo si so mnou robí čo chce 😉
mali sme PS iba 5 a 9 dní dozadu (tých 9 dozadu bol ale práve posledný deň ms!) tak nechápem.
Ale ešte chvíľu mi rozprávajte o tom digitálnom a presvedčíte ma 😉👍

stratenanajdena
24. aug 2018

Toto píšu na oficiálnej stránke k tomu digi testu, clear blue: "Odporúčame vám vykonať test najskôr 19 dní po poslednom nechránenom pohlavnom styku."

martinecka13
Autor odpoveď zmazal
biba12
25. aug 2018

@martinecka13 za mňa nič

trisha321
25. aug 2018
beruska1108
26. aug 2018

Baby to co toto?je to len kanalik alebo maly duch?ms som mala dostat vcera test som robila doobedia nie rano lebo som zabudla

ruzicccka
26. aug 2018

@beruska1108 tazko Povedat nieco tam je ...
Skus zajtra rano

erickatt
26. aug 2018

@beruska1108 odfot na bielom podklade..

jamimka
26. aug 2018

Ak sa nepohnevate, pridam sa k vam. Prvy den meskajucej MS test na zelenom podklade, po 6tich dnoch na druhej fotke. Prečo nesilnie? Nemam ani bolesti, ani spinenie. Mala by som byt tak 5tt.

jamimka
26. aug 2018

Nemala by byt uz sýta?

polovnicka92
26. aug 2018

@jamimka skus iny test

ettie
26. aug 2018

Mozno si mala len zriedeny moc, ze si viac vypila, ci testovala si dnes z ranneho mocu?
Ja som take mala v maji a potom zacal slabnut... ale zase sme nemuseli na nic cakat... ale min. Mesiac napriklad som mala ciarky silnejsie k veceru ako k ranu, jeden den som mala slabsiu ciarku a na dalsi uz krasnu..len zbytocny stres :D treba verit, ze bude vsetko ok ;)
Mne napriklad sestricka na gynde vravela ze sila ciarky nie vzdy zodpoveda prosperite tehu a niekedy aj test pripadne farbivo moze zlbnut... trimem palce kazdopadne ♡

ala82
26. aug 2018

@jamimka skus iny test.moze byt ze tieto testy maju malo farbiva tak preto nesilneju

jamimka
26. aug 2018

@ala82
@ettie
@polovnicka92 skusala som medzitym aj ine. Aj rano aj vecer. Vzdy rovnake. Dokonca jeden z ranného moču bol este slabší. Nechapem.

polovnicka92
26. aug 2018

@jamimka hod nam ich semka, popripade vyskusaj este digitalny

jamimka
26. aug 2018

Tie na nohe boli robené ako prve, tie druhe den na to.

jamimka
26. aug 2018
polovnicka92
26. aug 2018

@jamimka ja mam dobry pocit z nich, dost su tmave tie ciarky ;) tie modre si robila kedy?

zuji
26. aug 2018

@jamimka odfot to na bielom podklade tak je to najlepšie; nie takto na nohe to je oničom

jamimka
26. aug 2018

@zuji uz som ich vyhodila, tie modre som robila az po tych červených. Na druhy den. Ide o to, že ten prvy červený a posledny cerveny, su rovnaké...nemali by po 7nich dnoch uz byt tmavé?

zuji
26. aug 2018

@jamimka medzi tymi červenymi je rozdiel 7 dni ? Kolko si DPO ? Alebo kolko ti meška ?skus iny test ; ja som sa spolahla na toptest tyčinkovy z teta drogerie

erickatt
26. aug 2018

@jamimka ten fliacik na nohe. Chodíš s tym niekam??