Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena Je to tam 🙂
@laauraa malého dušíka áno, naživo vidíš aj farbu?
@stratenanajdena tak v podstate ano
@stratenanajdena kolko dni dpo si? Na tom digitalnom pisu, ze sa moze pouzit uz 5 dni pred ms
@terezia32 môže, ale je 25kový. zvláštne, že keď som si spravila mamatest, bol úplne snehobiely. ale ružového ducha som ešte nevidela, a tá čiarka na womansecrete je ružová, hoc slabulinká. ja som ešte málo po PS, kedy som mala ovulku si teraz nie som istá, telo si so mnou robí čo chce 😉
mali sme PS iba 5 a 9 dní dozadu (tých 9 dozadu bol ale práve posledný deň ms!) tak nechápem.
Ale ešte chvíľu mi rozprávajte o tom digitálnom a presvedčíte ma 😉👍
Toto píšu na oficiálnej stránke k tomu digi testu, clear blue: "Odporúčame vám vykonať test najskôr 19 dní po poslednom nechránenom pohlavnom styku."
@martinecka13 za mňa nič
@martinecka13 neg
@beruska1108 tazko Povedat nieco tam je ...
Skus zajtra rano
@beruska1108 odfot na bielom podklade..
Nemala by byt uz sýta?
@jamimka skus iny test
Mozno si mala len zriedeny moc, ze si viac vypila, ci testovala si dnes z ranneho mocu?
Ja som take mala v maji a potom zacal slabnut... ale zase sme nemuseli na nic cakat... ale min. Mesiac napriklad som mala ciarky silnejsie k veceru ako k ranu, jeden den som mala slabsiu ciarku a na dalsi uz krasnu..len zbytocny stres :D treba verit, ze bude vsetko ok ;)
Mne napriklad sestricka na gynde vravela ze sila ciarky nie vzdy zodpoveda prosperite tehu a niekedy aj test pripadne farbivo moze zlbnut... trimem palce kazdopadne ♡
@ala82
@ettie
@polovnicka92 skusala som medzitym aj ine. Aj rano aj vecer. Vzdy rovnake. Dokonca jeden z ranného moču bol este slabší. Nechapem.
@jamimka hod nam ich semka, popripade vyskusaj este digitalny
@jamimka ja mam dobry pocit z nich, dost su tmave tie ciarky ;) tie modre si robila kedy?

@stratenanajdena kup si digitalny test, ten je najspolahlivejsi 😊