Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@jamimka aj ja mam také aj dcéra
@jamimka nepotešim ťa to bude asi biochemicke; ja som to takto mala v marci a aj v juni a obidvakrat som dostala menštruaciu ked som bola 4tt + 3 ; prvykrat to aj velmi bolelo ; druhykrat už ani nie normalne ako menštruacia a testy postupne slabli.....mala som tehotenstvo potvrdene pri obidvoch aj z krvy...čiže biochemicke alebo teda ja mam napisane v sprave mikropotrat.Byt tebou idem zajtra na krv; nech ti zoberu Hcg budeš vedieť na čom si. Ja som zase tehu a zajtra idem mudr už som prekonala ten kriticky tyzden tak snad bude všetko dobre 🙂) do tretice.Začinam zajtra 6+0 ; ozaj chod na krv budeš vedieť ako to prosperuje ; prajem vela sil
@jamimka tie testy ozaj nevyzerajú dobre nato ze ti 7dni mešká už by mali byť pekné tmavé ja som mala tiež takéto testy v júni aj digi ukázal 1-2 tehu no v 6tt to skončilo. Žiaľ u mňa už 7x u mňa je každý týždeň v tehu kriticky ja som aj v 22tt prišla o bábo. No držím ti palce chod zajtra ku gyn.
@butterfly333
@zuji kedy vam zacali slabnut tedty, alebo po koľkých dnoch meškania ste dostali ms?
@jamimka no ja som mala prvykrat ešte ráno test riadne pozitivny ; že kontrolna čiarka bola ešte silnejšia ako ta druhá a večer bolesť ; krv a išla som na pohotovosť že potratene...to som bola 19 DPO a druhykrat keď sa to stalo tak som mala pozitivne testy od 11 DPO ale už 15 DPO začali slabnuť a menštruaciu som dostala tiež 19 DPO
@jamimka no DPO je ktory den po ovulacii som bola; no ja mavam cyklus tiež 27-28 dni ale ovulaciu mavam skoro ; aj teraz som mala na 11 den cyklu. Je lepšie sa riadiť podľa ovulacie; lebo ty si mohla mať ovulku neskor a možno preto su slabšie ešte. Neviem nesleduješ bazalnu teplotu ; hlien ? Vieš kedy bola ovulacia ? Zhruba po tyždni meškania sa mi to stalo.
@jamimka asi po 12dnoch meškania prišla ms.
@zuji drzim palce ♡ aj ja som presne tak mala, 3x po sebe. Snad tentoraz to dotiahneme do uspesneho konca.
@jaminka mne zacali testy slabnut od soboty a v stredu dosla. Vyhoda je, ze ak klesa hcg tak si s tym telo poradi samo a mozte ist hned na to ♡ ja som mala prvy cyklus po bez ovulky a potom dalsi mesiac klopem to vyslo..je to stale stres ale snad uz bude len dobre.
V decembri nam robili aj testy, museli sme cakat 3m, ale teraz v maji sme hned dostali zelenu... ono to boli, ale ak bol nejaky problem lepsie asi na zaciatku ked sa to stane. Kazdopadne drzim palce♡
Ps ale zase pisali mi v maji baby, co vraj nemali silne ciarky a bolo vsetko ok 😉 tak snad. Kazdopadne drz sa ♡
To si o tyžden menej ako ja ; neviem skus zajtra ešte; ale už jednou značkou aby bol vidieť rozdiel...daj vedieť
A teraz trosku trapna otázka. Ale keby yo bolo náhodou mimomaternicove, nemozem po následnom sexe otehotniet este, vsak? Lebo sme si uz nedávali pozor odkedy som robila prvy test. Ja viem, vysmejete ma.
@val9 negativny
@daniela2227 aj tento je negativny
@daniela2227 neviem načo tak skoro testujes ved počkaj aspoň do 12dpo
@lulila098 ked budes mesiac co mesiac cakat ci to vyslo..mozno pochopis..a okrem toho..necitim sa dobre...preto som skusila
@daniela2227 3 roky som sa snažila o babo.... A až minulého roku sa mi to podarilo...
@daniela2227 ale nikdy som si nerobila tak skoro test lebo som vedela ze je to zbytočné tak skoro ti neukáže // žiaden test
@lulila098 tak to ti gratulujem k babu 😊 a poznam zeny..ktorym takto skoro ukazalo..avsak som.si vedoma..ze kazda je ina..ako vravim..len som skusila..a ze tam nic nie je..akosi som.si na to uz zvykla..

@zuji ano, je tam rozdiel 7 dni. 19.8.som mala dostať ms. A dnes rano som si robila a tiez slabá. A testy su Dr.max, pepino, potom taky fialový obal.... Rôzne a vsetky rovnaká intenzita.