Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby .. pozna Niekto tabletky provera na vyvolanie menstruacie ?
@daniela2227 Ak su to tie z tesca
Testy tak ja z nimy nemam dobre skusenosti
Naposledy som Mala peknu ciarku vyditelnu
A ms prisla zamna su hrozne aj ta modra farba hladat ducha.... Je nemozne a po rozobrati tam nieco stale je
@ruzicccka no uvidime .ono bolo viditelne aj pred rozobratim .len sa mi to odrazalo a neslo to dobre odfotit...takto zaschol...
@daniela2227 no veru ciarka tam je .. no neostava nic len cakat
@ruzicccka asi tak nejak..zajtra mam mat ms..tak uvidíme..inak .tak mimo temu..peckovy horoskop mam na tento tyzden 😁 nie zeby som im verila..ale pobavil 😁
@hennyinnsbruck áno ružové bolo celý čas...
Nakoniec síce vybledol keď som ho vyhadzovala..mám cca 4 dní do neprichodu ms ☺ beriem inofolic tak uvidíme či zabral 🤗
Baby a kedy najskor vidiet aspon slabe nieco?mali ste niektira ze aj niekolko dni pted menzesom a uz nieco akoby bolo tam?
@val9 pepino netmavne len tak z nicoho nic...praveze ked nema dovod, casom ostane uplne biely. To je aspon moja skusenost ;)
@val9 Odfot nam ho este po uplom uschnuti, to bude jasne
@renimac Tie Dr.Max testy sa velmi zopsuli. Snad kazdy druhy test, co tu vidim, falosne duchuje. 😮
@myskahryzka však? Ja mám presne ten istý pocit. My sa síce ešte nesnažime, ale ani nebránime. A ja mám tuším na každom ducha. Keď sme sa snažili o prvé, buď bol biely alebo duch bol iba, keď som bola tehu.

Noo..uz nerobim dalsi..pockam do ms..tento kvazi z ranneho. Kedze som vstala po nocnej..