Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena je to tam 👏
@kacicka30 mne nedávno odpísala jedna pani, že tie ovulačné ukážu tehotenstvo jednej tak a druhej zasa nie, že nato sa nedá spoliehať. Tak neviem, tehu test je na istotu.
@stratenanajdena 😉 ja ju tam tiez vidim .. myslim, ze mozeme blahozelat 😉
@enusamt
@susminka
Ďakujeeeeem!
Išla som večer po celom dni konečne von, tak som si dala podprsenku a nezmestila som sa takmer do nej! Au... A to som nepribrala ani gram, ráno som sa vážila. No, budem si musieť objednať väčšie číslo asi. A brucho mám odspodu nafúknuté, vyduté. Takže, napriek ešte slabej čiarke, asi to bábätko bude tam. ❤😍
@stratenanajdena aj ked je na brusko este priskoro, asi to tam ozaj bude 😉 Drzim palce
@susminka ja už má viac pôrodov za sebou, takže už mám oslabenú maternicu. Ona sa mi "zdúva" každý mesiac po plodných dňoch a stiahne sa až po ms, no len do ďalšej ovu ☹ Ale teraz ho mám ešte väčšie odspodu, preto som aj spomenula, že som nepribrala ani gram. A ešte chodím na wc každú hodinu a pol, behám...
@stratenanajdena blahoželám 😊👍
@stratenanajdena podla mna oba negativne.... Ten Prvy je rozpity... Ale dufam sa mylim a drzim palce aby boli //
@daniela2227 negativny
@daniela2227 hm... ani ja tam nic nevidim... ☹
@daniela2227 zatial nic, skus spravit dalsi o dva dni..
@daniela2227 Nic nevidim
@daniela2227 nič tam nevidím
@val9 vyzera to skor ako machula, zamna nic... Robila si dnes?
@hennyinnsbruck ahojky áno ale woman secret 👌 a naživo niečo vidím počkám do ms 😊
@val9 volaco sa tam crta... Som zvedava, Drzim palce aby neprisla 👌👌👌
@hennyinnsbruck ďakujem pekne 🤗 dúfam aj ja ...bola by to.sranda keby vyslo lebo včera som vyšla na Kriváň a zakončila to 52kou 🤦♀️😂😂😂
@hennyinnsbruck pozri ako uschol 🤗
@val9 52 kou😂😂😂 pekne uschol vyzera to nadejne je to ruzove ze? Juj som velmi zvedava na dalsi

Baby a ovulačny v tehotenstve ukazuje ako?ci len ovu ukaze?