Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Ahojte, chcela by som sa spýtať ci by mi niektora nevedela odporucit gynekologicku, nakolko, dnes som sa chcela objednat na vysetrenie ohladom mozneho tehotenstva a ona mi povie, že volný termín má az 14.01.2015, neskutocne a ja ci sa neda objednat prednostne, ze nie, to je strasne s tymi sukromnými klinikami...budem vam vdacna...
@ebi52 super držím palce
Baby vidíte tam niečo ?? Menzes mam mat v piatok
@winzy aj mne sa tam niečo mari sku zajtra alebo pozajtra či bude silnieť 🙂
@nynyky
@zuzanka2905 bože baby ste ma teraz potešili lebo ja tam vždy niečo vidím okolo obeda 😀 a na večer si hovrím že mi šibe 😀 skúsim som si nakúpila na amazone 10 testov za 2,90 tak sa môžem testovať do zblbnutia
A ako sa da rozoznat duch od kanalika? :D
@alby2014 duch by mal byt ruzovy, ked aj uplne slabucko....mala by si ho vidiet zo vsetkych stran, akokolvek naklonis test... kanaliky na niektorych testoch priesvitaju, dokonca dost dobre, ale vacsinou ho nevidis z kazdej strany, nie su ruzove, vyzeraju dokonca ako vyryte v teste 😀 proste je to priesvitajuci kanalik na mieste, kde by sa zachytilo farbivo, keby sa v moci nachadzalo hcg....
@hviezdicka111 Dakujem baby, zas som mudrejsia a k osvieteniu blizsie.🙂
@alby2014 tak ja som za osem mesiacov testovania na testy minula krasnu sumu 😀 a tie kanaliky velmi dobre poznam...niektore ma celkom slusne oklamali, ze nieco z toho bude 😝
@hviezdicka111
Ako ja mam po troch mesiacoch snazenia kazdy mesiac duchov a kazdy mesiac pride MS.....teraz som zas uplne mimo, lebo v nedelu cakam mrchu, som cca 8DPO a moje telo zacalo produkovat hlien ako pri plodnych dnoch. Ja uz som fakt z toho magor.
Baby 5 den mi meska MS..nikdy nezvykne meskat viac ako den..Robila som si vcera vecer aj dnes rano test ( klasicky papierikove palicky) s citlivostou 10..bola len jedna ciarka..prve tri dni meskania ma bolelo brucho ako keby uz-uz mala prist..aj vytoky som mala klasicke..len dnes uz nie.Cely den mavam chvilky ked na mna pride naval tepla..alebo len tak blbo mi zrazu na minutku dve a potom zas ok..Mam citlive prsia a momentalne ked to pisem mi hori tvar ako keby som bola chora..ruky mam chvilku ladove a potom zas teple..myslite ze mozem byt tehotna? A aky naj test s citlivostou by ste mi odporucili vy?? Dakujem
@zarecna
presne..aj ja 3 dni co by som ju mala mat mala som len hlien..ale dnes nic
@monicka2510 Vidim :D
@monicka2510 este ta testovacia tekutina nedobehla...odfot to teraz 🙂
@zarecna mysliiis??
jasne je tam duch, alebo ciarka...ja to velmi nerozoznavam este :D
@monicka2510 Skus to dat do svetla, resp presviet to svetlom, ja mam oblubene miesto vo svetle medzi digestorom a variacou doskou, kedze mame skvele svetla v digestore... ja som si tiez dnes nasla ducha pod tym svetlom jo vidim krasne na fotke menej, ale ja som len 8 DPO a vidno ho ovela menej ako tvojho.
@misha666 tu je este jedna foto...
@zarecna pridala som este jednu foto, ale neviem ..:D
Ahoj, ja ked si to zvacsim a sa sustredim tak vidim tiez, ale pockaj dva dni a testni znova,kolko si DPO?
@alby2014 ved toto , ze ked si to zvacsim tak vidim aj ja , no skusim pozajtra no som 10 den po, v pon. idem k lekarke tak som zvedava, len som nedockava :D

@esmemia ďakujem baby 🙂
dajte vedieť ako ste ostatne dopadli ...držte sa