Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@anulka1944 No je to tam😍
@archanjel008 ak je to 10dpo tak to je este skoro.mne zacal byt duch na 11dpo,ale pri jednej z dcer som mala pepino a ten my ukazal na 6dpo.skus tak o dva dni ale sa my zda ze na prvej foto vrchny a spodna foto nieco je.to bolo fotene po zaschnuti?
@archanjel008 iba jedna čiarka je na oboch.
@stratenanajdena hej nic z toho nevadi🙂
@stratenanajdena 🤗 ďakujeeem
@zuzik5891 ☺️ Ďakujem
@hestia1 to vyzerá ešte na jeden test, z tohto by som istotu ešte nemala. Ale niečo tam je, no ktovie? Je to aj rozpité.
@stratenanajdena jasne nadej uz si neaku nenahovaram len ma to prekvapilo lebo ms bola a uz aj skoncila len stale ma bolia prsia tak som spravila uvidime o dva dni 😉
@archanjel008 na tychto neni nic vidno
Baby moje zlaté, poraďte mi prosím, lebo sa zbláznim. Kto čítal vyššie moje príspevky, vie, ako mi skákali testy, raz slabý duch, potom biele atď. Už asi tri dni som mala úplne biele testy. Včera na značke maybe baby ráno aj večer som mala akýsi tieň, ktorý sa nedal ani odfotiť, takže za mňa nič, biele. A teraz večer sa mi stalo toto. Milovali sme sa naposledy pred 17-timi dňami. Môže to byť normálne tehotenstvo alebo skôr to vyzerá na mimomaternicové, keď mi to tak skákalo? test je z plus lekáreň - tyčinkový. ja neviem, či dobre vidím, či je to naozaj ono, bolo to tam hneď po namočení...
@stratenanajdena Ahoj ; ale to teraz vyzera nadejne ; skus ten isty test o 2 dni ; či bude silnieť
@stratenanajdena prepač, ale nemožeš predsa chcieť diagnozu od laikov z pohladu na test. Nikto tu nema veštecku gulu. Držim palce
@zuji mám ešte jeden, ale až sa trasiem!
@dominika_sk ja som nechcela diagnózu, len názory, či si druhí myslia, že či by to teoreticky mohlo byť aj normálne sa vyvíjajúce tehotenstvo, ak som mala dve čiarky na teste 1.9., potom zbelela, a až dnes toto, medzitým biele testy. To je celé, snáď som Ťa nepohoršila...
Doktorka v čo najskoršom termíne to bude istiť 🙏❤
@stratenanajdena ako vravim, uhadnuť sa to neda ani podla testov
Ahojte baby prosím vás aké máte skúsenosti z ovuláciou? Môže mi test už týždeň ukazovať rovnako a tehotenský nič?
@nella15228 ake silne mas // na ovu teste?
@stratenanajdena pánečku...my dve si môžme ruky podať...ak to tam bolo hneď po namočení tak zajtra to už budú určite pekné dve čiarky...za mňa a moje skúsenosti s testami pri prvom tehotenstve to vyzerá veľmi sľubne 😊😊😊😊✊✊
@stratenanajdena uff tazko povedat.. Nemam ani tusenia...mne pomaly silneli a mala som biochemicke... Testni tymto zajtra /pozajtra a ine ti neostava ako pockat na lekarku.. Drzim palce aby to bolo zdrave tehu
@stratenanajdena menstruacia ti meska?ak by to bolo mimomaternicove tak by si spinila do hneda a ak nespinis mozno si len otehotnela neskor
@stratenanajdena ja som.mala mimomaternicove meskali mi 5 dni urobila som si digi bolo tam ze 1+2 ale o 2 dni som zacala spinit a mat kravavy vytok cely cas a na teste boli 2 ciarky skoncola som v memocnici na pozorovanie ledze hcg rastlo dvojmasobme bolo 59 tak 165 tak 700 tak 1400 az do 3400 lenze maternica bola prazdna bolo to na pravom vajcovode ale cely cas som mala krvavy vytok spinenie to je priznak mimo ja som bolesti nemala ziadne co nikomu neslo do hlavy mohli mi stlacat nebolelo tak mi najskor urobili kyreraz a tak laparotomiu klasicky rez vajickovod mi nechali ale tak ak si mala tak testy tak je to zvlastne ale moze to byt ak ze si mala 2 krat ovulku pocas cyklu
Kocky čo poviete.Mam cyklus 31 dni Ms by mala prísť v sobotu, ovuláciu a plodne dni som nikdy nerátala ani teraz,jedine čo mám je appka ktorou sa ale neorientujem,nemala som ani plodný hlien takze neviem kedy a či bola ovulka.kedze posledné 2 týždne stále chodiť na wc cikat, aj keď nepijem vodu práve najčastejšie a hlavne som veľmi unavená.Myslela som že si to už nahováram no išla som si kúpiť test na ráno a na sobotu ale nevydržala som a skúsila teraz večer čo poviete? Je to pepino test,duchoval Vám takto? prsia mám naliate a strašne citlivé bolestivé ako vždy pred MS😕 prikladám aj negatív

@anulka1944 wau...blahoželám 😍😍😍