icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

pattyxoxo
5. sep 2018

@pattyxoxo ten predposledný je asi po hodine a pól, vyschnutí úplnom

archanjel008
5. sep 2018

@pattyxoxo je to tam o 2 dni bude silnejsia

stratenanajdena
5. sep 2018

@archanjel008 ešte mi nemešká. mám dostať zajtra akurát. mám iba výtok, biely, žltší, ale hnedý isto nie - zatiaľ. Tak snáď to tak aj ostane. Boelsti mám už dlhšie, aj silnejšie, ako kedy.

Čo sa týka neskoršieho otehotnenia, posledný ps sme mali pred 17-imi dňami a odvetdy nič. Ms som dostala 11.8. Ps sme mali iba 15.8. a 19.8., viac nie. Prvý náznak pozit. testu som mala už 24.8. (prikladám foto). odvtedy tisíc dní duch, potom biele testy. Aj niekoľko dní... a zasa duch. Aj príznaky, aj nie. Prišli, odišli. Mňa už aj napadlo, či som neovulovala dvakrát...
Sama som z toho mimo.
Ale mi to príde dlho, aby mi od 19.8. až na 5.9. vyšiel pozit. test. To tak dlho môžu vydržať spermie a potom to taaaak dlho putovalo do maternice? nemá sa to uhniezdiť max. do 10 dní? preto mi to celé nesedí.

stratenanajdena
5. sep 2018

@archanjel008 jéééj teraz to čítam, to napadlo aj mňa s tou ovulkou dvakrát.

kacicka30
6. sep 2018

@stratenanajdena No vyzera to ze si tehu este skus tento isty a ked to tam bude potom by som isls k dr na tvojom mieste

katka101018
6. sep 2018

Baby, toto je des,ani biely,aničiarka . Môžu mi takto duchovat všetky testy? Dnes je deň ms,ale po kyrete mam nepravidelný cyklus, nedržím sa meškania.

janamexico
6. sep 2018

@katka101018 pre mna skor kanalik skus neskor mozno sa ukaze drzim palceky 😑

pattyxoxo
6. sep 2018

Ladymax test dnes ráno čo myslite dievčatá? 2 dni do MS

anitu
6. sep 2018

@pattyxoxo tak to je pozitívny test 👍

pattyxoxo
6. sep 2018

😮 ta druha čiarka po 10-15 min trochu zoslabla nie je tak vidno ako na foto ale je aj voľným okom ju nájdem aj keď len jemnučko

pattyxoxo
6. sep 2018

@anitu bodaj by uvidíme o 2 dni či zosilnie

anitu
6. sep 2018

@pattyxoxo aj mne po čase zoslabli...

stratenanajdena
6. sep 2018

@katka101018 ale veď na tom fialovom nie je čiarka? slabunká? sa mi zdá. Tak skús ešte zajtra, ešte lepšie pozajtra.

stratenanajdena
6. sep 2018

@pattyxoxo supeeer, nech silnie!

nella15228
6. sep 2018

Včera som pridávala ovu testy plus tehu a dnes na včerajšom tehu nájdem toto. Cyklus mám nepravidelný. Dnes som si robila test a znova biely tak ja už tomu nechápem.

janula12345
6. sep 2018

@katka101018 podla mna to jie je kanalik ale ciarka len je este slabucka. Rozober to a lepsie to bude vidiet ako takto.

katka101018
6. sep 2018

@janula12345 ďakujem Janka, skúsim a uvidím. Každopádne aspoň trošičku nádeje mam.🙏

nella15228
6. sep 2018

Nevydržala som a urobila si znova vrchný ovu spodný tehu a myslím že je to tam 😍😍😍

stratenanajdena
6. sep 2018

Milá @nella15228 ale ja tam vidím druhú čiarku, a aj včera sa mi zdalo na Tvojich tehu testoch, že je tam tieň (ja taaak nemám rada ten názov že duch 😉 ). Pozri fotku. Ja tam niečo vidím.

nella15228
6. sep 2018

@stratenanajdena ahoj no panbozko skúša našu trpezlivosť🤣 Na dnešnom teste to bolo už jasne. Ty si na tom ako?

nella15228
6. sep 2018

@stratenanajdena takto je po zaschnuti

stratenanajdena
6. sep 2018

@nella15228 mne ten dnešný ešte schne, tak počkám 😀😀😅

ruzicccka
6. sep 2018

Baby menstruaciu som mala 5 dni taku normalnu slabsiu ako obvikla
Ale mala som ju potom nastalo hnede spinenie uz som si myslela ze konci a dnes 6 den
Na vlozke nic ale ked sa utriem jasno cervena krv

Ms mi meskala 2 tyzdne obvykle mavam menstracii 5-6 dni
Nie dlhsie moze to byt nieco zle ??

nella15228
Autor odpoveď zmazal
nella15228
6. sep 2018

@stratenanajdena a črta sa tam niečo? 🙂Kedy máš mat ms

nella15228
6. sep 2018

@stratenanajdena ako si dnes dopadla? Ja pepino teraz poobede a úplne biely 😅

stratenanajdena
6. sep 2018

@nella15228 tak to si tehotná 😂😂😂
vieš čo, ja už sa na tom smejem. Ono sa to naozaj nemá testovať každý deň a už dulpom nie viackrát za deň. Lebo to zbytočne mätie. Ja som mala dva dni biele testy po čiarke!!!
Vždy max.! raz za deň, ideálne raz za dva až tri dni a aj to v rovnakom čase približne.
Ja som skúsila jeden aj dnes, ale už sa nimi nedám okašľať. Doobeda iba slabunká, ale jasná čiarka. Oproti včerajšku ako nič. To už dávno viem, z predošlých tehu, že ja mám najvyššiu koncentráciu hcg v moči podvečer. Ďalší test som už ale nemala a nemala som ho ani kedy kúpiť (obskakovala som tie deti, čo už máme) 🙂
Taaakže zajtra pôjdem kúpiť balenie posledný krát, použijem ho poobede, nech mám ukážkové čiarky ako darček pre mm, ešte stále nič nevie 😃
A cítim sa krásne tehotná. Ak je to mimo, neovplyvním to. No jedno viem. Každý jeden deň, čo je to maličké vo mne, ho nebudem stresovať ale ľúbiť a tešiť sa naň a z neho.
Zajtra idem doobeda ku doktorke, uvidím, čo povie a kedy má objedná na UZ.
A Tebe sa ako darí?

zuzik5891
6. sep 2018

@stratenanajdena prepáč že vám skáčem do debatky ale musím napísať že sa veľmi teším z tvojho tehu pocitu🤗😊... už nech to je čierne na bielom ☺️☺️☺️

kacicka30
7. sep 2018

Baby tak mala som dostat sobotu menzes a uz strefdu som mala ako ruzovkasty vytok a vcera vecer uz menzes pritom testy duchuju,mala tu niektora tke ze mala normalne kramy a bola tehu?

kacicka30
7. sep 2018

@ruzicccka ty mas moja menzes a mas druhu ciarku?