Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena no povec a dá sa to vydržať netestovat? Ja už sa nemôžem dočkať na tu silnú druhu čiarku nech viem že to je 100% 🙂
@monika2101 zamna negativny
@stratenanajdena no urobila som si dnes další a úplne biely už mám nervy idem si kúpiť digitálny posledný test a ak ten mi nič neukáže tak už kašlem na to lebo ms mám nepravidelnú po kyrete takze neviem či mi aj mešká alebo nie a ak dnes nič tak si urobím další v utorok
@hennyinnsbruck neviem odfotit ten tienik 🙈🙈
@monika2101 ked to tam je zajtra bude Lepsie viditelny. Resp pozajtra
@nella15228 ak palickovy neukazal je podla mna Skoda digi testu... Nie su take citlive ako palickove
@stratenanajdena ahoj, ako si dopadla u dr?
@dominika_sk iba sme pokecali a dala mi termín na krv hcg o týždeň nech prídem. Tak prídem o týždeň. A potom mi dala termín aj o dva týždne, to už na kompletné odbery. Takže si pár dní počkám na oficiálny výsledok.
@zuzik5891 neskáčeš, som rada, že si sa ozvala! presne, čierne na bielom. o týždeň sa dozviem výsledky. Štvrtok berú krv, piatok volám.
@nella15228 aj ja som testovala. Tiež som čakala na výsledok. Skrátka som to musela vedieť 🙂
@hennyinnsbruck dufam ✊🏼
@stratenanajdena utz nič?
@hennyinnsbruck
Som to prečítala dosť neskoro máš pravdu mala som minusko. No uvidíme po víkende
@dominika_sk zatiaľ mi nedala, veď to by bolo ešte skoro na UTZ. Podľa toho, ako bude hcg v krvi podľa mňa povie, čo ďalej. A týždeň nato mám podrobné kompletné odbery, tak uvidíme. Ja potrebujem hlavne byť uistená, že hcg je tam také, aké má byť a že je drobček v poriadku.
@stratenanajdena
No na teste by si uz mala mat pekne ciarky dnes ak skusis
Ahojte tak ja skúsim test zajtra ráno... Mám termín ms tento mesiac neviem kedy bola ovulácia proste som ju nevystihla testami...A nevadí užívali sme si...celý mesiac som užívala pupalkovy olej nakoľko mi vždy aj 4 dní pred MS začínalo špinenie a niekedy z 28 daňového cyklu. Aj 25 deň a ovulácia bola napr 17 deň... A teraz? Žiadne špinenie nič vôbec... Ráno som zvedavá...pupalkovy zabrala min na úpravu hormónov.. .
@stratenanajdena tak to je ešte týždeň 🙄
stratenanajdena ja neskutočnú dilemu... doktorka mi dala ďalšie balenie Duphastonu a mala som od dnešného dňa...dnes som 16 DC...len ja netuším či som po ovu alebo nie... priložím ti aj foto ovu testov aj graf...tam kde je vyznačená ovu to bol ten test najtmavší... inak vždy som mala len úplne negatívne testy...v tom čase ma aj bolelo ako pri menštruácii aj hlien som mala len nebol číro ale taký mliečny... mám s Duphastonom ešte počkať?... či bola ovulka...🙄
@zuzik5891 a má duphaston nejaký zlý vplyv na ovuláciu? Lebo o tom som ešte nepočula. Na udržanie tehotenstva sa bežne predpisuje. A prečo Ti ho predpísala?
@lenkaaninka áno pupalkový je dobrý všeobecne pre ženy..tiež beriem dlhodobo
@stratenanajdena no ak ovulácia neprebehla tak ju zablokuje... chytá ma už zúfalstvo lebo neviem ako ďalej... mám ho na úpravu cyklu...ja od kyretáže krvácam podľa toho ako sa moje telo zrejme vyspí... mám 21 až 34 daňové cykly...celkom fajn rozptyl...
@stratenanajdena a ešte hneď po tom ako prebehla či neprebehla ovulácia som mala tri dni suchá a dnes zasa ten hlien a bolesti v podbrušku ako pred mrchou...no nie také výrazné ako pred pár dňami... skúšam ovu testy ale úplne snehobiele sú...
@stratenanajdena mne ako som sa tu dočítala tak duphastone pomohol k potratu pichala som fraxik a brala duphastone no vraj duphastone zahustuje krv a ja mám trombofiliu
@butterfly333 áno to mi vravel aj môj gynekológ ... že v takom prípade je na škodu 😔
@trinka vidíš a mne to môj nepovedal hoci vedel že mám trombofiliu takto som potratila možno práve kôli tomu
😞😞😞
@nella15228
@dominika_sk
@zuzik5891
Tak sa to veľmi rýchlo nečakane nakoniec rozuzlilo. Doobeda som bola u mojej dr, dala mi termín na odbery na budúci týždeň, vrátila som sa domov s veľkou radosťou. Po ceste som si ešte kúpila posledné dvojbalenie testov, reku - darček pre manžela, test s tými najkrajšími dvomi čiarkami. Poobede som dostala silné bolesti do krížov, išla som na wc, na papieri bolo trocha krvi. Spravila som test, a tam - jedna čiarka. Utekali sme na pohotovosť, strávili tam niekoľko hodín a výsledok: hcg 0,1. Nič. Stále mám bolesti krížov, doma som teraz spravila v šoku posledný test - biely. Znova trocha krvi na papieri... A stále bolesti...
Ostala mi jedna čiarka a slzy v očiach a na srdci.
Ďakujem vám všetkým za oporu, záujem, citlivosť a ľudskosť. Ďakujem.

@kacicka30 ano ja som mala pri dcere a dokonca hrudy zlakla som sa a sla dr povedala ze je tam a ja ze co je tam babetko ze zrejme ms normalna ale dala my neake tabletky uz neviem ake ale mala je tu snami zdrava a uz skolkarka 😉