Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
Baby mozno blbo polozena otazka,ale kedze mam kratky ciklus a ovulku rozhadzanu tak skusame aj pocas menzesu aj pred a po co vela bab tak otehotnelo,chcem sa opytat ze ked uz skoncila tak mam pocitat tych 8-10 dni na vysledok alebo zas cakat do dalsej mrchy inak by test neukazal?
@stratenanajdena mna dnes začali bolieť kríze 😒
@nella15228 Aj mňa križe ale som po mrche a ciklus moc kratky tak sme skusali aj pred aj pocas aj na konci mrchy ja som tak otehu a tak cakam,neviem.kedy testovat teraz teda
@kristina132 takúto krásnu duchovnú čiarku som mala aj ja a dnes som 36tt
@nella15228 naposledy si mala biele testy? Kedy Ti má dôjsť ms? Veľmi Ti prajem, aby Ti to ďalší cyklus vyšlo!
Ja už mám to najhoršie - fyzicky za sebou. Psychicky to asi ešte potrvá. Včera pred spaním som sa rozprávala s mm, či už naozaj nechce Ďalšie, a že nie, e je nás veľa a že už nechce po drobcoch upratovať stále hračky a neporiadok čo narobia. Ako je toho veľa na starosti, ale toto nie je to, čo by odradilo mňa. No na nejaké milovanie asi nebudem mať po tomto, čo sa mi stalo, veľmi dlho chuť...
@zuzik5891 ahoj tak mne sa ešte nepustili aj sme dali sex aby sa pustili a nič skôr ako by to prechádza a iba pri utreti... Uvidím ale testovať nechcem som nachystana na MS v hlave počkám do piatku
@lenkaaninka možno len hormóniky sa trošku pobláznili...ale povedz...keď už má prísť nech príde ako má že sa dá snažiť zas...
@stratenanajdena a koľko detičiek mate a aké veľké
@dolynkag sedem, od 2 do 13 rokov.
@stratenanajdena 7 deti ??
@stratenanajdena nič v zlom, fandila som ti aby tie čiarky silneli, teraz ale chápem prečo už tvoj manžel nechce viac detí ❤️
@bona69 prepáč, ale to, čo si napísala, je dosť neadekvátne a v momentálnej situácii pre mňa maximálne necitlivé. Manžel chcel tiež veľkú rodinku a snažili sme sa predtým, aby som ostala tehu. Existujú aj ľudia, ktorí si plánujú hoc aj šieste dieťatko. A to siedme si ozaj riadne užíva. Je to naše ďalšie slniečko, a koľko srandy už dokáže vyprodukovať v dvoch rokoch!
Nevieš o nás nič viac, tak nemôžeš skutočne chápať môjho manžela, tak, ako i mňa. Manžel povedal, že už nechce plánovať, ale keď sa stane, tak sa bude tešiť. Nastavil sa nato, že keď bude, tak ho prijme. Žiadne iné kalkulácie. A tak vzal aj toto posledné, ktoré sa žiaľ, neudržalo. 😢😢❤
@ruzicccka ánooooo ❤❤❤
@stratenanajdena prepáč ak som sa ťa dotkla, nemyslela som to určite v zlom, ja som tiež z piatich detí a neviem si predstaviť že by nás bolo menej, len som reagovala na niektoré tvoje príspevky,kde si písala že mm nechce už deti, nič iné v tom nebolo, mne neprináleží ťa súdiť a áno ani ta nepoznám. Ešte raz sa ospravedlňujem, nič zle som tým nemyslela, a ver že tvoja strata ma mrzí ❤️
@stratenanajdena už som mala mat cez víkend ale v pondelok po bielych testoch už som srala na to lebo aj ovu mi zbledli. Možno mám rozhádzaný cyklus ešte po kyrete. Dnes v noci som ešte k tomu mala úplnú teplotu no hrôza.
@bona69 ďakujem, vážim si Tvojho prístupu, je to v poriadku. Muž chce už čakať na vnúčatá, ja mám v srdci ešte túžbu po dieťatku, asi väčšiu, ako som si myslela. Logicky do nášho bývania - áno, stačí sedem detí, aj starostí je okolo veľa, aj veľkosť auta nepustí, museli by sme si spraviť vodičák na autobus a kúpiť min. 12 - miestny mikrobus a to netuším, kam by sme parkovali, keď už teraz je problém. A aj vek nám pribúda - samozrejme, tak, ako každému. Ale, to všetko sú pre mňa prekonateľné prekážky. Veeeľmi som sa na to bábätko začínala tešiť. Už som rozmýšľala, ako poposúvam nábytok, a čo povyhadzujem, aby sa k nám v pohodičke zmestilo 🙂
Teraz sa ale aj tak nedokážem asi veeeľmi dlho pomilovať, budem mať podľa mňa psych. zábranu. Stále myslím nato, čo sa mi stalo, a budem asi potrebovať veľa času na spracovanie.

ja vidim