Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@stratenanajdena po minulo týždňových duchoch dnes dva biele testy ona inej značky... takze asi tiež z toho nič 😔
@barborka0 nic
@ereska ďakujem Ti pekne. Vieš, len my už máme deti tak preto nechce a neplánuje a ja ho aj chápem a reálne áno, má pravdu. Ale z toho pohľadu nie rozumového ale toho, čo mám v srdci, tak ja som totálne teraz nastavená na bábätko. Takže to bude pre mňa psychicky ťažké, milovať sa s ním s vedomím, že som prišla zasa o maličké, a že ďalšie nebude, a ešte bude ťažké čakať do ďalšieho príchodu ms. Už teraz mám z toho traumu. Ale nech je ako má byť.
No žiaľ, pred štyrmi rokmi som začala potrácať a odvtedy už viackrát. dovtedy nikdy nič.
@nella15228 najradšej by som napísala ako ostatné baby si tu píšu, že "tak ďalší cyklus skúsime spolu a budeme hľadať čiarky", ale mm už neplánujeďalšie bábätko, takže napíšem: Držím Ti palce, ak nie teraz, tak verím, že už o pár týždňov!
@barborka0 ja ju vidím slabulinkúúú
@kristina132 a robila si si ovu testy? mohla sa Ti posunúť ovulácia. Čiarka je jasná.
@kristina132 krásny testik a si určite 5dpo?
Robila som si ovulačne testy a podľa nich som 5 dpo 😊
@kristina132 pekny test ale nexistuje aby si bola 5 dpo
To je ciarka aspon na 12 dpo
@kristina132 ja som taku ciarku mala ked mi meskali skoro dva tyzdne..
@barborka0 ovulacny neni pozitivny (robi sa rano ked chces vediet ci ide o tehotenstvo ale neni 100%spolahlivy) ..a na tehu nevidim bohuzial nic...
@barborka0 skus zajtra alebo pozajtra Drzim palce
@hennyinnsbruck skusim este zajtra rano🙂
Aj tento.
@kristina132 pekna ciarka,gratulujem.
Ale podla mna si viac ako 5dpo.Jedine ak by si merala aj BT,tak by si to vedela na 100%
Ahojte tak v sobotu som mala dostať ms začala som spinit ružové ... Tak si myslím že ms začína... Doteraz sa nepustila a ešte niečo na mňa lezie. Testy som robila včera a negatívne... Mohol mi pupalkovy olej takto dovrzat cyklus?
@lenkaaninka aj nastupujúca choroba môže na teba takto pôsobiť...no ďalšia možnosť je cysta ... zápal alebo v mojom prípade to bol prvý pozitívny tehotenský test až v 5 tt...do vtedy samé biele testíky...
@zuzik5891 no je to možné možno sa zajtra rozbehne.. A cistu mám jednu už trištvrte roka a je malá a nič mi nespôsobuje ani raz mi nemeskali... Nech už dostanem a ideme odznova. Môže to byť aj chorobou uvidím
@lenkaaninka snáď áno...ja tiež keď už na isto viem že v daný mesiac nič z toho pohla by som aj zemou len aby sa to už spustilo a mohli sme sa zase snažiť... držím prsty nech sa podarí čím skôr ✊✊
@zuzik5891 aj ja ti držím palce... Presne si to vystihla 🙂
@lenkaaninka ďakujeeeem 😉

Prosím vás vidíte tam niečo?