icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

ruzicccka
12. sep 2018

@stratenanajdena velka rodinka dufam ze aj ja raz budem mat velku rodinku
Teda o trosku mensiu nez ty
4 max deti
Ale kto vie ?? Aj keby boli 10 ani jedno by som
Nezabila a prijala tesila sa myslim si ze to bol aj je tvoj pripad ... ja som v january potratila bola som v 8tt videla som uz bijuce ❤️
Tak sme sa tesili malo to byt nase prve a zial ten hore a priroda to zariadili inac , bola to rana pod pas necakala som to ... do dnes sa z toho neviem spametat
Viem ze strata velmi velmi boli

A ak ti je sudene este jedno babo ... tak ho mat budes. Aj ked nie dnes nie zajtra ale raz urcite
Prajem vela zdravia a stastia vasej rodinke
❤️😍

stratenanajdena
12. sep 2018

@nella15228 no tak snáď ti čoskoro dôjde ms a o pár týždňov nám tu budú mávať z tvojich testov dve krásne čiarky 👶😍
Držím palce! Daj potom vedieť.

stratenanajdena
12. sep 2018

@ruzicccka ďakujem Ti, krásne si to napísala! Ak ho máme mať, tak bude - skôr či neskôr. Ktovie, prečo sa to stalo. Aj som niesla ťažký nákup, aj si to vyčítam, na druhej strane si vravím, že mi čiarka niekoľko dní slabla a silnela a slabla... Aj dnes som si to pozerala znova, ako mám fotky v pc uložené. Možno by sa to stalo i tak... Ale chýba mi. Cítim sa tak zvláštne prázdna.
Mrzí ma, že si prežila stratu bábätka 😢 Najlepšie to pochopí ten, kto to sám zažil.
No dúfam a verím, že sa vám podarí čoskoro čakať nádherného drobčeka a že to dotiahnete spolu až do úspešného konca! Veľmi Ti to prajem.
PS: Kedy máš mať teraz najbližšiu ms?

ruzicccka
12. sep 2018

@stratenanajdena veriem tiez , ze raz to vyjde
Musim byt len trpezliva bohuzial 😞

Dnes som .. 11DC
Cakam Ovulaciu 🙂

stratenanajdena
12. sep 2018

@ruzicccka 👍🙏👏

dolynkag
12. sep 2018

@stratenanajdena wau, to je super rodinka veľká......... a ty máš koľko rôčkov? Zvládate to v pohode toľko detičiek? veľké isto pomáhajú s menšími.....

stratenanajdena
12. sep 2018

@dolynkag ja mám 33. Zvládame ich s Božou pomocou. Práveže nechcem nejako zamestnávať starších, aby sa starali o menších. Vždy som vravela, a stojím si za tým, že chcem mať len toľko detí, aby som ich stíhala. Že naše deti sa budú celý život potom starať o svoje deti a chcem, aby mali detstvo. Ak oni chcú pomôcť, je to iná vec, alebo ak ich poprosím o nejakú fakt drobnosť (napr. nech dá väčší menšiemu ruku, ak idú po schodoch). Ale také veci že prebaliť, okúpať, nakŕmiť menších, to sa ponúkajú sami, a niekedy je veruže aj hádka, kto to spraví 😉
Ja vyžadujem, a to aj keby som mala jedináčika, aby každé dieťa zvládalo samoobslužné činnosti
- uložiť si po sebe šaty, vyložiť myčku (tým, že je ich tak veľa, padne na nich menej služieb za týždeň, takže má to pre nich výhody 😀😉) alebo si upratať posteľ či raz za čas vyniesť smeti. Teraz nám samé od seba štvorročné dieťa vykladalo myčku. Malo z toho radosť! A mňa to hrialo pri srdci. To sú také krásne a milé momenty, okamihy. Ktoré potešia a dajú mi nadýchnuť sa.

dolynkag
12. sep 2018

@stratenanajdena tak pri tomto veku daj manželovi kus času... ak najmenšie odrastie, určite zas zatúži po voňavom bábätku...máte času dosť...ja mám o 10 viac ☹

olylili
12. sep 2018

@stratenanajdena ahoj a koľko si mala keď ste mali prvé bábo ? Ja mám 31 rokov tri deti a pripadá mi to že už mám materskú školu 😏 v pôrodnici niektoré sestričky pozerali že kedy som stihla pre boha tri deti miestami mi je to až blbé najstarsiu mám 10 ročnú potom 7 ročnú a teraz rovného chlapčeka

stratenanajdena
12. sep 2018

@olylili v 19-tich. Pol roka po svadbe sa mi nedarilo otehotnieť a potom to nakoniec prišlo, keď sme sa nato prestali sústrediť. 🙂
Mne zas ľudia často neveria, že sú všetky naše deti moje. Tak niekedy vravím, že či chcú vidieť preukazy poistenca? A je mi to úplne jedno, či veria alebo nie. Ak nie, potom ešte niekedy iným zasa vravím, že to som ich len teraz tak náhodne pozbierala po ulici a išli za mnou. Aká otázka, taká odpoveď.

olylili
12. sep 2018

@stratenanajdena no presne aj otázky či sú všetky moje 😂

stratenanajdena
12. sep 2018

@olylili ...alebo keď poviem, že áno, všetky sú naše, tak sa ďalej pýtajú, či sú aj adoptované alebo či som všetky porodila? Aj keď pre mňa by aj v onakom prípade boli všetky vlastné. Akoby na tom záležalo... divné otázky majú niekedy tí ľudia, a najhoršie sú ich "priania" tipu: "Dúfam, že už nebudete mať ďalšie", alebo "dúfam, že nečakáte ďalšie!" ja len nechápem, ako to vôbec zo seba môžu vydať a jediné, v čo ja dúfam, že všetci budeme zdraví. Bodka.

olylili
12. sep 2018

@stratenanajdena áno presne ich otázky sú niekedy také ako keby oni živili naše deti

kacicka30
13. sep 2018

Bsby kedze mam ten kratky ciklus a skor tak skusame stale ale kedy potom testovat?mozem pred menzesom?

enusamt
13. sep 2018

@kacicka30 vascinou sa testuje pred menzesom 😀 kludne mozes, pokial nemas tyzden pred nim... ja by som vyskusala a potom este vtedy, ked by meskal, aby bola lepsia istota

kacicka30
13. sep 2018

@enusamt no asi tak nejak,lenze s tym ze je krstky ciklus a mohla som otehu hocikedy zadarilo sa prve na menzes tak preto ze ci nemam aj skor ked aj fraxik som si pichala pri malom.

val9
13. sep 2018

@kacicka30 veď ked chces testovať môžeš vkuse ak máš dostatok testov ...nik z nás ti nic ine neporadi..Veď sa poznáš ty sama najlepšie

polovnicka92
14. sep 2018

Intimed pregnancy ste skusali niekto v blizkej dobe? 😊

kacicka30
14. sep 2018

@polovnicka92
@val9 kuknite baby dala som z rana test

kacicka30
14. sep 2018

No duchovia a toto na dnes rano baby co myslite?hned ruzovela

kacicka30
14. sep 2018

@kacicka30 toto spodne je hned po vybrati s mocu

evita1233
14. sep 2018

@kacicka30 je to tam...gratulujem

kacicka30
14. sep 2018

@evita1233 lenze som spravila teraz druhy a tam uz ledva vidiet,ci moc by bola teraz este slabsia?

polovnicka92
14. sep 2018

@kacicka30 kraasna ciarka som zvedava ked uschne ako zostane 🍀✊😍

hennyinnsbruck
14. sep 2018

@kacicka30 mas suchy test?

kacicka30
14. sep 2018

@hennyinnsbruck Tu je teraz som odfotila ten suchy

enusamt
14. sep 2018

@kacicka30 super... vidiiim 👏

hennyinnsbruck
14. sep 2018

@kacicka30 divne vyzera 🤔 moc si ho mala namoceny? Dufam je ta druha ciarka pravdiva... Ja by som este jeden urobila

kacicka30
14. sep 2018

@enusamt ano ale ribila som taky isty neskor a tam ovela slabsie vidiet,zeby ta moč uz neni taka silna ako hned prvy ranny?

hennyinnsbruck
14. sep 2018

@kacicka30 ano ranny je silnejsi... Alebo tento neplatny kedze je podla mna nejaky prepity🤔