Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@val9 no tak to bol riadny duch ved uplne bola ruzova fialova a aj ostala,preco myslus ze skoro?mam.kratky ciklus a ked skusam teda stale to sa abi neda vediet ze kedy...ci to je jrdno a aj tak testovat len krd ma prist mrcha?lebo podla toho sa riadit ja v ovulke nemozem a u mna to bolo zazrak aj kramy sj cez tak neviem
@hestia1 vidíííím dušíka ;)
@stratenanajdena no snat bude pravi naschval som kupila gs mamatest lebo ten nikdy neklamal tak uvidime 😉
@01tatianka Ahoj, tu nevidno nič. A tá šípka ukazuje až moc ku kraju, čiarka by mala byť viac na stred. Skús dať originál neupravenú fotku.
@01tatianka negativne
@monika1015 je to pozitívny test, gratulujem 🙂
@monika1015 ako ze vôbec nesnazili? 😅
@monika1015 ja urcite vidim 2 ciarky 😀
@dolynkag tak raz..... nie je snaha.... :D
@stratenanajdena
@hennyinnsbruck
ďakujem kočky asi tak ako pišete...
@monika1015 pozitivny test 👍👍👍
@monika1015 super gratulujem
@monika1015 Blahoželám! To už je na objednanie sa k doktorovi na termín prvého vyšetrenia 👏
@monika1015 jasne pozitivny a vidis aj ten jedenkrat stacilo...uprimne sa s tebou tesim a drzim palce,aby ste to dotiahli do 9mesacneho finale.
@monika1015 este pre povzbudenie,ja s muzom sa snazime 4 roky a nic...ale stale tajne dufam,ze sa nam to podari...

@kacicka30 tak to znamená, že ešte len ms čakáš, áno? Asi sa neudržalo ..Teda, keď to môžem takto napísať...