Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@kacicka30 ja som minuly mesiac testovala stále prvý som si spravila ale až tak 6dni pred MS a duchoval a deň pred MS už bol negatívny
Veď to že si to všetky tak želáme že testujeme a potom to sklamanie
Preto premýšľam že spraviť digi je 25tkovy a mal by ukázať aj týždne
Ja mám cyklus tak 28-30dnovy a dnes je 30den cyklu preto som tento mesiac až dnes skúsila ale neviem či pepino je správna voľba
@hennyinnsbruck no plus minus viem teda,jedine cakat budem😊🤔
@hennyinnsbruck Ja vidim.pribliz ale to este par dni teda musim cakat
@kacicka30 no volaco neidentifikovatelne sa tam mari. Skus o 2 dni... Tazko teraz povedat co to je. Ci kanalik ci druha ciarka.
@daniela2227 negativny
Ahojte, nestihla som vyuzit a mala laska je uz doa z nemocky takze mam na predaj ovulacne testy 21ks za 8€ ak by bol zauje, dakujen
Baby na zaciatku ste mala niektora priznak taky ako tupe pichanie medzi nohami a na lavo?
@daniela2227 ahoj, ja tam nejaký náznak vidím.
@daniela2227 Ahoj a mas aj priznaky?
@kacicka30
Ahoj, no ja si spomínam (A mám to aj v kalendári zapísané), že som mala cca na 10dpo také pálenie v podbrusku, (až šteklenie ) a vystrelovalo mi to akoby do vnutorneho stehna, ale bolo to iba na 1 strane, tusim vľavo. A ako dalsi priznak, dosť hustý hlien, a ze sa mi ho vtedy zdalo fakt hojne 😄, taký pocit vlhka som mala pár dni pred MS, čo som nemavala .
Ahojte dievčatá, som tu nová a našla som včera vašu diskusiu, tak som prisla po radu. Vidíte niečo na mojej fotke? Mne sa tam niečo marí... a druhá otázka, dnes som 12DPO, ms meška, môže byt test takýto slabý? Ďakujem za vaše odpovede
@tami34 ahoj, daj originál neupravenej fotky, takto to môže byť kľudne len kanálik.
A áno, na 12 dpo nemusí byť ešte vidno nič, ani duch. A môžu byť aj koľajnice 😉 Všetko záleží od toho, kedy sa maličké uhniezdi.
@tami34 nejaký veeeľmi slabunký náznak tam vidím, ale skús ešte radšej zajtra ráno alebo pozajtra. To už by mala byť o dva dni čiarka silnejšia, ak tam je.
Ahojte, viem ze tu uz je velmi vela prispevkov o tejto teme ale chcem sa opytat skusenejsich. S priatelom sme sa spolu hrali”” , prsty a podobne bez ochrany skusal to ist aj dovnutra ale uplne myslim ze nebol pretoze som nekrvacala a aj ma to bolelo(som panna ),predtym bola sprcha takzeee nic tam urcite nemohol mat, a jeho som sa drzala len ja a ruky som si dnu nedavala, urobit sa do mna neurobil .. vytiahol ho vcas , avsak je sanca ze z predejakulatu mozem otehotniet ? Boli sme spolu 21.8 teraz je 21.9 , menstruacia prisla klasicka , bez zmien a silna ako vzdy aj s bolestami,v tom obdobi som mavala mensie krce a bolesti brucha, den pred menstruaciou kolovala viroza aaa velmi mi bolo zle , hnackovala som aa velmi ma bolel zaludok alebza dva dni to bolo uz v poriadku... mesntruacia presla avsak mavam bolesti v bruchu , pichanie a obcasne krce , nemozem uplne stiahnut bruchu cvicila som v tom obdobi tak neviem ci to je z toho aaa mam take tvrdsej brucho ... bud si to uz namyslam alebo neviem ... dalsia menstruacia je az zaciatkom oktobra ... robila som si testy po menstruacii boli negativne , dnes som si robila aaa mam pocit ze tiez negativny 🙂 dakujem
@hennyinnsbruck pozries na to svojim ockom prosim 😏
@kacicka30
Prsia som mala ešte rovnaké, ale tie mám aj teraz, mne žilky vôbec zatiaľ nevystupili, mala som vtedy teploty a bola som chorá, takže som nebola nafúknutá (skoro nič dom vtedy nejedla, len veľa pila) , a áno už som mala tzv "duchov " na teste vtedy, a každým dňom už trošku silneli. A ovulacny test som skúšala vtedy zo zvedavosti tiež, ten bol pozitívny až v deň meskajucej ms, dovtedy nie, ale boli celkom silné...
@veornika224
Negatívny test
Ostatné nebudem komentovat...
@daniela2227 hodila som to aj do negativu posledny urcite nic a na prvom sa nieco javi ale skor nie ako ano....😒 Skus o 2 dni alebo zajtra. Kolko dpo si?
@veornika224 nie si tehotna
@biba12 ahoj..dnes takto 😏
@daniela2227 ja cosi vidim na vsetkych troch..drzim prsty.

@kacicka30 nic na nom neni.... Ja ani ducha nevidim