icon

Duch na teste

kejkej
6. dec 2012

ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena aj tebe dakujem za kontrast..ja tam stale vidim ciarku 😁 aj teraz po par hodinach..na oboch..takze uviidme ..ako sa to vyvinie..a tie priznaky...boli ma podbrusko...par dni po ovu zacalo. A posledne dva dni je to intenzivnejsie...az akoby do stehna vystrelovalo..pridali sa krize...a zacal mi smrdiet chlieb 😏

daniela2227
22. sep 2018

@stratenanajdena a este nieco...je mi luto co.sa ti prihodilo...ja sama mam za sebou 3 potraty..jeden biochemicky..jeden MA v 6tt...a posledny v 12tt...takze viem ako.ti je...a ano..vyplac sa...noc ine ti totiz podla mna nepomoze 😟

stratenanajdena
22. sep 2018

@daniela2227 vieš, my máme sedem detí. Do šiesteho pôrodu nič, všetko ok. Po šiestom pôrode prvý skorý potrat, v 5. tt, a s pravidelnými kontrakciami. O päť mesiacov nato - znova! Veľmi ťažko som to psychicky znášala, nedokázala som sa s tým vyrovnať. Hneď ďalší mesiac nato som ostala tehotná a to dieťatko som aj úspešne donosila - naše siedme slniečko. Veeeľmi sa z neho obaja tešíme. No a odvtedy sa mi to stalo ešte štyrikrát, teraz naposledy zasa s hnusnými kontrakciami. Neviem prečo, čo sa deje, predtým som s tým problém nemala. A u nás to je ešte ťažšie v tom, že mm už teraz ďalšie nechce. Radšej sa ma ani nechytí. Práve mám plodné dni, viem to, poznám sa ako hodinky. Obchádza ma ako voľný lev klietku - zďaleka. Ten pocit, že mám čakať už iba na vnúčatá, a že toto posledné drobátko, na ktoré som sa taaaak veľmi rýchlo začala tešiť, tu nie je, že odišlo, a ja sa nedozviem, prečo, ostali mi iba akési stopy hcg po ňom na tej najkrajšej čiarke na teste, na tom jedinom, čo mi po ňom ostalo, ma trápia, ničia. Niekto by si povedal, že čo chcem, keď mám toľko detí. Ale nie je to tak. Vôbec nie. Veľmi tým trpím, že odišlo a neviem, nedokážem sa s tým vyrovnať. Ďalšie už nebude, postoj mm je jasný. Tak len stále chodím a pozerám sa na ten test a ľúbim ho kdesi hlboko vo vnútri... 😢😢😢

hennyinnsbruck
22. sep 2018

@kikuska3567 v pohode.... Vies ja som uprimna, pisem co vidim (samozrejme som rada ked vidim zle) ...

Nerada davam falosne nadeje.patrila som tiez k tym co testovali o 100 sest, a bolo mi aj pri kanaliku gratulovane k tehotenstvu..aj tu kocky vela x uz gratuluju a nikde nic.... A na 90% mam pravdu co sa tyka testov... Takze radsej byt opatrna a sa mylit, a nech kocka ma o 2-3dni radost ako ju namotavat a chuda bude sklamana... To je moj skromny nazor.
😊

hennyinnsbruck
22. sep 2018

@daniela2227 silno drzim palce aby // 😉😉😊

butterfly333
22. sep 2018

@stratenanajdena môžeš byť vďačná že máš toľko detí ja mam síce dve veľké už no o 7deti som prišla. S priateľom sa snažíme od januára zatiaľ jeden potrat v júni v 6tt od vtedy nič. Veľmi túžime po spoločnom dieťati.

stratenanajdena
22. sep 2018

@butterfly333 prečo máš pocit, že nie som vďačná? Veľmi si ich vážim, milujem, a najviac ďakujem Pánu Bohu zato, že sú zdraví! Veď to predsa nie je žiadna samozrejmosť! Ale to vôbec nezľahčuje to, že sa nedokážem vyrovnať so stratou ďalšieho. Veľmi mi chýba, veľmi! Už som mala predstavu, ako prerobíme izbu, kam mu dám postieľku... Rátala som s ním! Milovala som ho, i keď tu bolo len pár dní. V srdci ho mám stále. To nemá nič s tým, že by som nebola vďačná za deti, ktoré už mám. Práveže sa mi ale teraz ťažšie o nich stará, z toho veľkého smútku nemám chuť do ničoho... 😔😢☹

rebeka211
22. sep 2018

@stratenanajdena Prepac za to co napisem,ale mozno si chce aj tvoje telo oddychnut a nieco ti tymi potratmi naznacuje.Si dost mlada a uz mas 7deti.Ak to zvladate,klobuk dolu,ale mozno by si mala ist na chvilu aj do prace a nesustredit sa len na rodenie deti...✌

sandra151
22. sep 2018

@stratenanajdena určite to nieje ľahké,Ale naozaj by som na tvojom mieste počúvala telo ako už bolo predo mnou písané,možno ti niečo naznačuje a na druhú stranu bola nesmierne šťastná a vďačná za tie deti čo už máš a uspokojila sa s tým že už možno ďalšie nebudú. Už si matkou,vieš aké to je a máš ich na celý život.
Mne nieje dopriať mať ani jedno dieťa a 80% koníka je na tom rovnako

sandra151
22. sep 2018

@boba82 mne pepino urobil takýchto duchov už dvakrát a nič nebolo :(

stratenanajdena
22. sep 2018

@rebeka211 Ďakujem, že si my vyjadrila Tvoj názor, no bolo od Teba maximálne netaktné a vlastne dosť drzé, keďže ma ani vôbec nepoznáš, že si o mne napísala, že sa sústredím len na rodenie detí. Len na rodenie detí sa sústredia tie, ktoré porodia a potom sa o ne nestarajú. To je LEN. Moje najmenšie má cez dva roky, a sústredím sa na školákov, domáce práce (ver, že ich mám viac, ako keď som mala jedno dieťa), venujem sa im aby sa rozvíjali a popritom chodím na brigádu raz do týždňa a učím v kresťanskej škôlke a starám sa o záhradku. Čo v Tebe vyvolalo pocit, že ja mám ísť do práce? Dosť trúfalé tvrdenie nato, že o mne vlastne nič nevieš.

stratenanajdena
22. sep 2018

@sandra151 práve preto, že počúvam svoje telo, viem, že túžim po bábätku. Baby, snáď ho nepoznáte lepšie ako ja.Mám nejaký zdravotný problém, ale to už dlhodobo. A nie je to nič, prečo by tu neboli s nami deti, ktoré už máme.
Máš pravdu, nie, nie je to ľahké zmieriť sa s tým, učiť sa s tým žiť, že tu bolo, malo byť a nie je, nebude.
Nebudem Ťa presviedčať, že som nesmierne šťastná za naše deti, keby si čítala moje staršie príspevky, niečo také by si asi najskôr nenapísala.
Momentálne sa neplánujem po strate bábätka uspokojiť s tým, že ďalšie deti už možno nebudú, lebo to tak vo svojom srdci necítim. Tu nejde o počet detí, ktoré už máme, tu ide o to, čo má človek v srdci. To je, akoby som Ti napísala, žeby si sa mala uspokojiť s tým, že žiadne deti nebudú. Ale to predsa nejde! Už len z úcty k Tebe, hoc ťa nepoznám. A práve preto, že ťa nepoznám.
Ešte Ti chcem vyjadriť, že ma mrzí, že sa vám momentálne nedarí mať dieťatko, ale verím a veľmi Ti prajem, aby sa vám tento sen splnil a aby ste raz boli požehnaní nádherným voňavým batôžtekom.

rebeka211
22. sep 2018

@stratenanajdena Presne som cakala,ze napises,ze ta nepoznam a nic o tebe neviem.Ano,to mas pravdu,ze ta nepoznam,ale ty nemozes tiez tvrdit,ze vies,co chce tvoje telo.Skor to chce tvoja mysel.A co sa tyka prace,tak kazdy by mal pracovat a aj zeny po materskej.Nemyslim pracu doma,ktora robi kazda dobra mamina alebo pracu v zahradke..

biolo
22. sep 2018

@stratenanajdena Ale mas kopu casu ked si stale na koniku, skus ho radsej venovat detom a nenapadaj tu stale ine zeny. Normalne ti to napisala, treba ist aj do prace a nespoliehat sa na prijem len od muza aby sa deti mali dobre. Ja som tiez zazila dva potraty a nevyplakavam tu nonstop, na kazdej strane co citam sa len stazujes ake to je tazke. Ano je ale staci to napisat raz a koho to zaujima si to aj precita. Aj ja chodim do prace, popritom mam este vlastny biznis, zahradu mame dost velku ale teda casu nemam aby som sem stale pisala ako ty a to nemam 7 deti.

daniela2227
23. sep 2018

Dobre ranko zienky..zas na figu fotky..ale tak..snad vidite to.co ja 😕

stratenanajdena
23. sep 2018

@rebeka211 ja ešte nie som po materskej, asi si to prehliadla (máme dvojročné dieťatko). A napriek tomu mám pri toľkých deťoch aj prácu, i keď chodím raz do týždňa. Robím tiež dobrovoľnú prácu, za ktorú nechcem brať peniaze - ako službu blížnemu. A vnímam to ako správnu vec. Čo sa týka práce doma, ktorú má každá mamina, tak každá jej máme iné množstvo.

stratenanajdena
23. sep 2018

@biolo mrzí ma, že ťa obťažujú moje príspevky. Skús ich preskakovať, viac Ti neviem poradiť.

stratenanajdena
23. sep 2018

@daniela2227 tak tuto nie, počkaj na riadne svetlo s fotkami 😉

biba12
23. sep 2018

@rebeka211
@sandra151
@biolo
Pekne napísané dievčatá. Presne to si myslím posledný týždeň.

daniela2227
23. sep 2018

@stratenanajdena lepsie uz to neviem odfotit..kazda fotka rozmazana 😠 vidiet to.o.cosi viac ako predvcerom..akurat sa mi zda..ze je to silnejsie poobede..nuz uvidime..uz netestujem (aspon by som chcela 😁 ).'pockam do utorka a dozvieme sa pravdu 😏 a tobdalsie je to plusko zo vcera

nini1010
23. sep 2018

@daniela2227 ano nieco tam je.nuz nic ine len cakat sa robit neda.pripadne clear blue elektricky by zahadu jednoznacne rozlustil.

ruzicccka
23. sep 2018

@daniela2227

No tam zase ja nevidim nic na tom fialovom teste 🙄🙄

daniela2227
23. sep 2018

@ruzicccka rozmazane fotky..uz ma to normalne stve 😠

daniela2227
23. sep 2018

@nini1010 no prave ten s tym pluskom je clearblue 😏

daniela2227
23. sep 2018

@ruzicccka tak jedna z tych "vydarenejsich" a uz koncim s fotkami 😁

butterfly333
23. sep 2018

@daniela2227 na tých testoch nič nieje len / nechceš počkať už ti mešká ms?

daniela2227
23. sep 2018

@butterfly333 uz cakam 😊 nemeska mi..utorok ma byt den "D"

ruzicccka
23. sep 2018

@daniela2227 na tej upravenej vidim ,
No ja neviem ak mam byt uprimna
Ciarka by mala byt hrubsia nie nitka aspon z mojich skusenosti vzdy ak som Mala
Take nitky kanaliky
Tak som mohla testovat kazdy den ziadna zmena
Ak som tehu bola aj v priebehu dna uz ciarka bola o cosi silnejsa... a kazdym dnom samozrejme hoci len o trosilinku ale bola ,
Narozdiel od mojich predoslych testoch kde stale boli kanaliky ktore mi dodavali nadej ale ziaden zazrak sa nekonal ,
Samozrejme nechcem ti tym povedat ze tehotna niesi to tu nikto nevie a nemoze z istotou povedat ci si alebo niesi
Ja to prajem kazdej snazilke
Len moj nazor ze , uz by tie “ ciarky “ v priebehu 2-3 dnoch mohli byt o cosi aspon hrubsie

val9
23. sep 2018

@daniela2227 ahoj prepáč ale ja tiež nic nevidim skús vydržať pár dni nech nie si zbytočne v strese🙂

daniela2227
23. sep 2018

@ruzicccka uplne s tebou suhlasim..ona je v skutocnosti trochu hrubsia ako na foto..ale tak..nenahovaram si zbytocne...len hovorim ze real je trochu iny ako fotky...chcela som vas nazor..mam ho 😊 a dakujem vsetkym zan...mudrejsia budem utorok 😏 ak by to vyslo..bude to prekvapenie ako hrom..a ak nie..nevadi .tento mesiac sme sa ani nejako nesnazili ..takze pripravena som skor na ms 😏