Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@daniela2227 ja tam plusko vidim slabuljnke ale je tam si myslim
@daniela2227 viem to aj mne tak foti telefon ze
Na fotke prd vydno ale ja vidim 🙂
Na clear blue mas krasnu ciarku
Drzim palce
@daniela2227 Teraz utorok?ja cakam 2,3 ho a testujem neviem vyckat
@kacicka30 ano teraz utorok..cize zajtra 😊 sama som zvedava ..ako to bude
@val9 no ja tiez vidim ciarku..ruzovu 😊 a mat tak tvoju trpezlivost..netestujem uz par dni 😁
@ruzicccka dakujem..ale akosi tomu nedavam sancu...rozmyslala som..a na clearblue je sice modra ciarka..ale vzhladom na tie ostatne..slabe...sa mi to zda nepravdepodobne 😕
@daniela2227 jééééj krížik na teste! Držím 👍
@daniela2227 som zvedava ako sa to vyvynie.. Testovala si dnes?
@daniela2227
@erickatt trpezlivosť ženy 🙏 veď ked to tam ma byť tak bude ❤ a do piatku to zbehne 😁
@hennyinnsbruck samozrejme ze som nevydrzala. .mali v akcii ten co ukazuje tyzdne .tak si vravim...bud ..alebo...no a zajtra cakam ms 😏
@stratenanajdena nemyslim ze to pomoze..ale dakujem 😊 test s indikatorom tyzdnov negativny
@daniela2227 ok.....
@val9 matesty robia duchov aj z vody...pre mna maximalne sklamanie po kazdom testovani
... Takze ja by som sa na ne nespoliehala
@kukurica77 ako nespolieham sa to urcite nie, len som čakala, že toľko ospevované testy toto robit nebudu 🙂
@daniela2227 nechcem ti dávať falošné nádeje, len informatívne okienko - ten digi je 25-kový, až vyššia citlivosť, tie predtým 10-kové. Takžeeee... čakám s Tebou 🙂 🍀🙏

@val9 mna najviac matie toto..ale uz pockam..netestujem a nefotim do utorka urcite 😊