Duch na teste
ahojte babule, mam taku otazku...mate skusenost ze pocas 3 dni vam nesilnela druha ciarka na teste ale bola rovnaka???ako duch????
dakujem
@renimac dakujem, veeelmi sa vytesujem a zaroven sa aj bojim, aby vsetko dobre dopadlo. Som myslela ze tym, ked si najdem konecne vytuzene dve ciarky na teste, sa vsetko skonci, budem pokojna.. No jasne, bojim sa teraz este viac :D :D ale coo, sme silne my zeny, vsetko dobre dopadne a hotovo!!! ;)
@val9 Ahoj 🙂
Mne sa zdá čiarka na tom najnovšom teste krajšie ohraničená. Vedela by si odfotiť obidva naraz spolu?
@stratenanajdena No bola krajšia dnes to áno, len určite chápeš moje obavy, snažíme sa už 7 mesiacov o naše 1.babo čiže nie je mi všetko jedno 🙂 Nie nemám ich neodkladám si ich pre istotu, aby som na nich nekukala celý deň :D
@stratenanajdena pozerala som tie mama testy aj na iných strankach a hlavne češky s nimi testujú, kedze to je česká značka , vraj tie testy ukazu najskor ciarku, ale slabe ciarky robia.. tieto testy nie su moje ale jednej žienky ja len aby si videla aké rozdiely su
@val9 poznám tie testy, ja som nimi niektoré z predošlých tehu tiež testovala 🙂
A chápem obavy každej z vás, či už skúšate viac mesiacov, rokov, alebo je to "na prvý šup".Ja som sa obávala a mala som rešpekt vždy, každý jedenkrát. A mala by som ho znova, tá zodpovednosť je tam vždy.
Tak držím palce, nech len hcg stúpa pekne ako má. 🌹
@stratenanajdena ahojky...tak sa to rozbehlo v plnej parade...avsak...myslim ze som dnes potratila 😕 bola som rano malu odviest do skoly..a potom sla trochu do mesta...odrazu som pocitila..ze musim akoby potlacit...citila som ze je nieco zle...pridem domov..rifle od krvi..a na vlozke velka zrazenina ..v zivote sa mi toto pocas normalnej ms nestalo 😟
@daniela2227 ahoj a uz si mala potvrdene tehotenstvo? Neviem, ale este nic nie je stratene, zavolaj doktorovi pre istotu
@petra102 nie nemala som potvrdene..zijem v UK a tu ta hned nezoberu na nejake potcrdzovanie ..az po 8tt...len som mala priznaky. .a na niektorych testoch slabe ciarky..preto si myslim ze to dnes odislo ..vcera len akesi hnede spinenie ..a dnes takyto "naval"...nikdy sa mi takto ms nespravala ..hned krvacanie cervene...a urcite nie v takom mnozstve na druhy den 😕
@petra102 zazila som uz nejaky ten potrat..preto si myslim ze sa to stalo aj dnes 😟

@marrilyn nádherné, moc držím palce